5
Mutfak Halısı kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

DEKOMOD Peluş Post Halı. Dekoratif Post Görünümlü Peluş Halı

119,99 TL
Boyut/Ebat: 50 x 80
50 x 80
70 x 100
80 x 120
100 x 150
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DEKOMOD Peluş Post Halı. Dekoratif Post Görünümlü Peluş Halı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dekomod Satıcı Ünvanı: MAS HALI MALZEME SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612110772200001 Vergi Kimlik Numarası: 6121107722
    Bu ürün Dekomod tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaymaz Özel Üretim Jel Taban, Dökülme Yapmaz, Makinede Yıkanabilir, Yüzeyi Peluş Olup Yumuşacıktır. Antibakteriyel ve Antialerjiktir. Hav ve toz çıkartmaz 30 makinede veya elde yıkanabilir. Toz Toplamaz, Tuy Dökmez, Renk Solması olmaz Keçeleşme yapmaz, ÜRÜN RENGİ BEYAZDIR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Özellik Kaymaz Taban
  • Taban Jel
  • Üretim Şekli Makine Halısı
  • Hav Yüksekliği Orta (6 - 12 mm)
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Dekomod Pelüş Post Halı Dekoratif Post Görünümlü

Evinizin dekorasyonunu desteklemek amacıyla tercih edeceğiniz halı modellerinde ortamında genişliğine ve zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. Klasik modellerin yanı sıra tercih edebileceğiniz pelüş kilimler ortamda modern ve şık bir görüntü oluşturmanızı sağlar. Kaliteli materyallerden elde ürünler satın alarak hem uzun dönemler değerlendirebilir hem de zahmetsiz bir kullanım elde edebilirsiniz. Dekomod markası tarafından sunulan pelüş post halı evinizin farklı odalarında kullanabileceğiniz modern çizgilere sahip bir üründür. Genç odasında, yatak odasında veya çalışma odasında değerlendirebileceğiniz ürün iş yerlerinin bekleme salonda da kullanıma uygundur. Modelin beyaz renginin yanı sıra pratik yıkama koşulları kullanım olanaklarınızı sınırsız bir hale getirebilir. Pelüş kilimin üzerinde yer alan tüyler kullanıma bağlı olarak dökülme yapmaz. Böylece olası alerjik durumları önleyebilir, konforlu bir halı kullanımı sağlayabilirsiniz.

  • Jel taban
  • Tüy dökmez doku
  • Pelüş yapı

Göz Alıcı Dekomod Post Halı Pelüş Özellikleri

Göz Alıcı Dekomod Post Halı Pelüş Özellikleri

Hem ayaklarınızın üşümesini önlemek hem de odadaki dekorasyonu desteklemek amacıyla değerlendirebileceğiniz Dekomod pelüş post halı dekoratif post görünümlü ve ideal boyutlardadır. Halıyı kolayca çamaşır makinesinde veya elinizde yıkayabilirsiniz. Modelin beyaz rengi solma yapmadığı gibi leke de tutmaz. Kaliteli materyallerden üretilen Dekomod markasının bünyesinde sunulan şık ürün sünger yapıdadır ve tabanında jel kullanılır. Bu sayede pelüşün kaymasını, devamlı hareket etmesini önleyebilirsiniz. Pelüş niteliğine sahip kilim darbelere karşı dayanıklıdır. Kilim aynı zamanda antibakteriyel özelliğine sahiptir. Emekleyen bebekleri olan ebeveynler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilen pelüş halının tüyleri dökülmez ve bakteri üretmez. Modelin yumuşak yapısı, bebekler yerde oynarken zarar görmelerini önleyebilir. Aynı zamanda halının antialerjik olmasından faydalanarak olası alerjik durumların önüne geçebilirsiniz. Kilimi dilerseniz salonun ortasında dilerseniz orta sehpanın altında veya girişlerde değerlendirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Dekomod Post Halı Pelüş Fiyatı

Bütçe Dostu Dekomod Post Halı Pelüş Fiyatı

Uzun dönemler yararlanabileceğiniz pelüş post kilimler genç odalarında rahat ve modern bir hava yaratabilir. Bununla beraber günümüzde geniş halı modelleri çok tercih edilmeyebilir. Bunun yerine dekorasyonu destekleyen küçük formlardaki pelüş yolluklar kullanılabilir. Tercih edeceğiniz ürünün arz - talep yoğunluğuna, tasarımına ve markasına bağlı olarak seçim yaparken fiyatların değişkenlik gösterdiğini fark edebilirsiniz. Dekomod pelüş post halı dekoratif post görünümlü fiyatı farklı bütçelere hitap edebilmek adına makul tutulur. Çeşitli bütçelere sahip müşterilerin bu kaliteli ürünlerden faydalanması, uzun dönemler keyifli bir şekilde kullanmaları için uygun aralıktadır. Bu sayede müşteriler dilerse tasarruf edebilir dilerse de birden fazla ürün sahibi olabilirler. Özellikle yeni evlenen çiftlerin bütçeleri sınırlı olabilir. Böyle durumlarda ekonomik fiyatlardan satın alabileceğiniz, bütçe dostu Dekomod markasının kalitesiyle dikkat çeken, modern çizgilere sahip ürünlerinden faydalanabilirsiniz.

Dikkat Çeken Dekomod Post Halı Pelüş Yorumları

Dikkat Çeken Dekomod Post Halı Pelüş Yorumları

Alışverişlerinde bütçenizi korumak, sahip olabileceğiniz ürünler arasından bilinçli seçimler yapabilmek için müşteri yorumlarını okuyabilir, marka tarafından paylaşılan bilgileri inceleyebilirsiniz. Eşyaları satın almadan önce yapacağınız araştırmalar, üründen alacağınız verimi artırabilir, seçimlerinizi yaparken bütçenizi, zamanınızı ve memnuniyetinizi koruyabilirsiniz. Pelüş çeşitleri kalite ve boyutlarına göre fiyat farklılığı gösterir. Fiyatları değerlendirirken bütçenizi aşmadan nitelikli, kaliteli ve uzun ömürlü eşyalar satın almak isteyebilirsiniz. Bu anlarda Dekomod pelüş post halı dekoratif post görünümlü yorumları size yardımcı olabilir. Dekomod markasının bünyesinde sunulan pelüş kilimleri daha önce satın alan müşteriler fikirlerini ürünün altında sizinle paylaşır. Bu esnada hem ürünü inceleyebilir hem de kilimi satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Tüy dökmeyen, kaymaz yapıda ürün tasarlayan Dekomod için müşteri memnuniyeti oldukça önemlidir. Uzun dönemler kullanabileceğiniz halı modellerini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.