DEKOHOP Bi-xenon Far Merceği 2.5 Inç Universal

1.249,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DEKOHOP Bi-xenon Far Merceği 2.5 Inç Universal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEKOHOP Satıcı Ünvanı: USAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0894038444100001 Vergi Kimlik Numarası: 8940384441
    Bu ürün DEKOHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm marka model araçlarda kullanabileceğiniz bir üründür.(Far camı sökülemeyen araçlar hariç)Aracınızda angel ve uzun kısa xenon ile birlikte kullanabileceğiniz bir üründür.Farın camını sökerek orijinal duy kısmını çıkarıp far merceğini yerleştirmeniz yeterlidir.Sağ ve sol olarak 2 li takım fiyatıdır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
  • Far (Ampul) Tipleri Xenon
Geri Bildirim Ver

Dekohop Bi-Xenon Far Merceği 2.5 Inç Universal UL700MR

Farklı modellere sahip araçlarınızda avantajlı özelliklerde dizayn edilen bazı aksesuarlara ihtiyaç vardır. Dekohop Bi-Xenon far merceği 2.5 inç Universal UL700MR, ihtiyaçlarınıza eksiksiz olarak yanıt verir. Bütün marka ve modellerdeki araçlar için kullanabileceğiniz bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Far camı sökülmeyen araçlarda kullanıma uygun değildir. Uzun kısa xenon ve angel ile beraber kullanım imkanı sunan bir üründür. Farın camını söküp orijinal duy kısmını çıkardıktan merceği yerleştirerek kullanabilirsiniz. 2’li takım halinde sağ ve sol seçeneği ile satışa sunulur. Dekohop Bi-Xenon far merceği, 2.5 inçtir. Tüm araçlarda kullanılan bir yapıya sahiptir. Bütün mercekler H1 olup H7 bağlamak istemeniz durumunda arka kısmı için işlem yapmanız gerekir. Ürünü kendine ait H4 ve H7 bağlantı aparatları ile kolayca kullanabilirsiniz.

  • Tüm araçlarla uyumlu
  • Ergonomik yapı
  • Kaliteli performans

Dekohop Bi-Xenon Far Merceği 2.5 Inç Universal Özellikleri

Dekohop Bi-Xenon Far Merceği 2.5 Inç Universal Özellikleri

Bi Xenon far merceği, far çapı 2.5 inç olan bütün araçlara uyumluluk gösteren bir seçenektir. Ürünün ölçüsünde herhangi bir problem yaşamamak için satın alma tercihinizden önce montaj için far ustasından fikir edinebilirsiniz. Bu sayede aracınızın kontrolü yapılır. Siz de ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Tüm H4’ler araçlarınıza uyumluluk gösterir. Bazı H4’lerin kalınlık durumlarına göre giriş kısımları için törpüleme işlemi uygulanabilir. Far camı sökülmeyen araçlar dışında diğer model ve marka araçlarda kullanabileceğiniz bir seçenektir. Bu seçenek sadece mercek olup uzun ve kısa yapması kullanacağınız ampule göre değişiklik gösterir. Bu konu için uzman niteliklere sahip bir far ustasından destek almanız tavsiye edilir. Bi-Xenon far merceği 2.5 Universal sıklıkla tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Siz de bu seçeneği güvenle satın alabilirsiniz.

Dekohop Bi-Xenon Far Merceği 2.5 Inç Universal Avantajları

Dekohop Bi-Xenon Far Merceği 2.5 Inç Universal Avantajları

Kaliteli özellikleri sayesinde araçlarınızın performansına katkıda bulunan bu ürünle konforlu deneyim yaşayabilirsiniz. Yeni nesil teknoloji ile üretilmesi sayesinde müşterilerin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer almayı başarır. Bu seçenek ile birçok ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Yüksek performans göstermesi ile ilgi çekici bir üründür. Gece sürüşlerinde ve sisli havalarda sergilediği yüksek seviyede ışık performansı ile güvenli bir yolculuk yapmanıza yardımcı olur. Kaliteli materyallerden üretilmesi ve ergonomik kullanım özellikleriyle ile sizi pek çok açıdan memnun eder. Dekohop Bi-Xenon far merceği 2.5 inç Universal UL700MR kullananlar, uzun süre bu seçenek ile eşsiz bir deneyim elde edebilirler. Her zaman hem pratik hem de kullanışlı özelliklerinden yararlanma şansını yakalayabilirler. Dekohop Bi-Xenon far merceği 2.5 inç Universal UL700MR yorumlarına bakarak ürünü kullananların görüşlerine ulaşabilirsiniz.

Dekohop Bi-Xenon Far Merceği 2.5 Inç Universal Fiyatları

Dekohop Bi-Xenon Far Merceği 2.5 Inç Universal Fiyatları

Araçlarınıza görsel ve işlevsel anlamda destek veren bu seçenek ile benzersiz bir ürün deneyimi elde edebilirsiniz. Pratik kullanım imkanları sayesinde hayatınıza kolaylıklar sunan bir seçenektir. Pek çok kişinin beğenisini kazanan bu seçeneği güven içinde satın alıp hedeflerinize yaklaşabilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süre deforme olmadan ve teknik bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Dekohop Bi-Xenon far merceği 2.5 inç Universal UL700MR fiyatı ve kalitesi açısından son derece cazip bir seçenektir. Farklı bütçelere uygunluk göstermesi sayesinde siz de bu seçeneğe kolayca sahip olabilirsiniz. Uzun süre kullanım imkanı ile bütçenizi koruyan bir ürün çeşididir. Dikkat çeken bu alternatifi güvenle deneyimleyebilirsiniz. Birbirinden avantajlı özellikleri sayesinde hayatınıza renk katar. Kaliteli yapısı ve ergonomik kullanım özelliklerine sahip bu seçeneği Trendyol’dan kısa süre içerisinde satın alabilirsiniz.