Deji Iphone X Batarya 3510 Mah Mucize Batarya

836,81 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deji Iphone X Batarya 3510 Mah Mucize Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Woyax Deji Satıcı Ünvanı: MUCİZE BATARYA TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623038068100018 Vergi Kimlik Numarası: 6230380681
    Bu ürün Woyax Deji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 45 adet sipariş verilebilir. 45 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone X Mucize Batarya Deji 3510mAh Yüksek Kapasite
  • Yüksek kapasite cep telefonu bataryalarının mucidi Deji, iPhone X cep telefonunuzu ilk günkü halinden daha güçlü yapmak için hazır!
  • iPhone X cep telefonunuzun daha iyi bir bataryaya ihtiyacı var. Sadece Deji ve Woyax bataryada kullanılan Silikon Anot Pil Teknolojisi sayesinde standart Lityum-İyon pillere kıyasla en az %30 daha fazla kapasite.
  • Yüksek teknolojiye sahip TI™ akıllı chip ile iPhone X cep telefonunuzda yüksek voltaj, aşırı şarj ve kısa devre risklerine karşı %100 koruma
  • 1 Yıl Koşulsuz Woyax Deji Garantisi
  • Uyumlu Modeller: Apple iPhone X
  • Teknik Özellikler: Kapasite: 3510mAh Wh(Güç): 11,16Wh Limit Voltage: 4,35V

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Deji Iphone X Batarya 3310 Mah Mucize Batarya

Telefonların en önemli özelliklerinden birisi pil gücüdür. Dayanıklı piller ile gün boyu rahat bir şekilde telefonunuzu kullanabilirsiniz. Bu güçlü bataryalar sayesinde bulunduğunuz yerde şarj aleti, powerbank ya da priz aramak zorunda kalmazsınız. Doğada piknik ya da kamp yaparken en büyük sorunlardan birisi telefon şarjının yetmemesidir. Deji iPhone X batarya 3310 mAh mucize batarya ile telefonunuz çok daha güçlü bir hale gelir. Kısa sürede şarj ederek uzun bir zaman telefonunuzu kullanmanız mümkündür. Günlük hayatta telefonlara birçok alanda ihtiyaç duyulur. Güçlü bir pil ile bu ihtiyaçları daha kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Kamp aktivitelerine de hiçbir endişe duymadan katılabilirsiniz. Birçok avantaja sahip bu ürün sayesinde telefonun bataryası uzun bir süre dayanır.

  • Uzun süre telefon kullanabilme
  • Kolay şarj edilebilme
  • Isıya karşı dayanıklı

Deji iPhone X Batarya 3310 mAh Mucize Batarya Özellikleri

Deji iPhone X Batarya 3310 mAh Mucize Batarya Özellikleri

Telefonlar, günlük hayatta birçok alanda insanların ihtiyaçlarını karşılar. İletişim, gündemi takip etme, not alma, navigasyon gibi pek çok iş için telefonları kullanabilirsiniz. Günlük işleri gerçekleştirirken telefon pilinin tükenmesiyle karşı karşıya kalmak can sıkıcı olabilir. Deji iPhone batarya sayesinde bu durumdan kurtulabilirsiniz. Bu ürünün birçok özelliği bulunur ve bunlarla ön plana çıkar. 3310 mAh’lık kapasitesi sayesinde uzun bir süre telefonunuzu kullanabilmenizi sağlar. Bu sayede gün ortasında telefon pilinizin tükenmesi gibi bir sorunla karşılaşma olasılığınız azalır. Ayrıca kısa sürede tam doluma erişmesini sağlaması, avantajlı özelliklerinden birisidir. Isınmaya karşı dirençli olması ile telefonunuzu aşırı ısınmadan korur. Hem pil gücünü artırırken hem de telefonunuza koruma sağlar. Ürünün yanında gelen diğer aparatlar ile takma ve çıkarma işlemleriniz kolaylaşır. Bu ürünü satın alarak uzun ömürlü performans edinebilirsiniz.

Deji iPhone X Batarya 3310 mAh Mucize Batarya Avantajları

Deji iPhone X Batarya 3310 mAh Mucize Batarya Avantajları

Telefon bataryalarının gerekliliklerinden birisi uzun yıllar boyunca kullanılabilir olmalarıdır. iPhone X Deji batarya bu özelliğiyle dikkat çeker. Çift katmanlı lithium-ion pil hücrelerinin güçlendirilmesi ile ürünün güç artışı sağlanır. Bu artış ile daha sağlam bir pil oluşur. Uzun yıllar boyunca bu bataryayı kullanabilmeniz mümkündür. Isıya karşı dayanıklıdır. Bu sayede ürünün uzun ömürlü olması sağlanır. Sıcağa, soğuğa, sert darbelere karşı sağlam kalır. Bataryalar; yüksek voltaj, aşırı şarj ve kısa devre gibi sorunlarla karşılaşabilir. Bu tip sorunlar ürünün ömrünün azalmasına ve telefonun pilinin daha çabuk tükenmesine sebep olur. Bu problemlerin engellenmesi, çeşitli teknolojiler ile mümkündür. Yüksek teknoloji ile hazırlanan akıllı chipler sayesinde ürünün çeşitli sorunlardan korunması sağlanır. Deji batarya modelinde kullanılan akıllı chipler ile ürün ömrünü azaltan sorunlar engellenir. Bu sayede daha sağlıklı kullanım gerçekleşebilir.

Cazip Deji iPhone X Batarya 3310 mAh Mucize Batarya Fiyatı

Cazip Deji iPhone X Batarya 3310 mAh Mucize Batarya Fiyatı

Deji Iphone X batarya fiyatları; ürünün pil kapasitesi, çabuk şarj olma ve dayanıklılık özelliklerine göre belirlenir. Bu batarya, oldukça hızlı bir biçimde şarj olur. Deji markalı hem yüksek pil kapasitesine sahiptir hem de oldukça dayanıklıdır. Bununla birlikte yüksek kalitesiyle beğeni toplar. Deji iPhone X batarya 3310 mAh mucize batarya fiyatı ile cep dostudur. Müşteriler, bu bataryanın yüksek ve uzun ömürlü performansından memnun kalır. Deji iPhone X batarya 3310 mAh mucize batarya yorumları ile fiyat ve performans değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Markanın ürünü, birçok kişinin favorisidir. Özellikle kamp gibi aktivitelerin vazgeçilmez cihazıdır. Uygun fiyatı, dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Yorumlarla daha detaylı açıklamalara erişerek aklınızdaki soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Bü kaliteli ürünü Trendyol’da bulabilir, uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.