2
Batarya kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Deji Iphone 7 Batarya 2410mah Mucize Batarya

602,08 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deji Iphone 7 Batarya 2410mah Mucize Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Woyax Deji Satıcı Ünvanı: MUCİZE BATARYA TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623038068100018 Vergi Kimlik Numarası: 6230380681
    Bu ürün Woyax Deji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 45 adet sipariş verilebilir. 45 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone 7 Mucize Batarya Deji 2410mAh Yüksek Kapasite
  • Yüksek kapasite cep telefonu bataryalarının mucidi Deji, iPhone 7 cep telefonunuzu ilk günkü halinden daha güçlü yapmak için hazır!
  • iPhone 7 cep telefonunuzun daha iyi bir bataryaya ihtiyacı var. Sadece Deji ve Woyax bataryada kullanılan Silikon Anot Pil Teknolojisi sayesinde standart Lityum-İyon pillere kıyasla en az %30 daha fazla kapasite.
  • Yüksek teknolojiye sahip TI™ akıllı chip ile iPhone 7 cep telefonunuzda yüksek voltaj, aşırı şarj ve kısa devre risklerine karşı %100 koruma
  • 1 Yıl Koşulsuz Woyax Deji Garantisi
  • Uyumlu Modeller: Apple iPhone 7
  • Teknik Özellikler: Kapasite: 2410mAh Wh(Güç): 8,36Wh Limit Voltage: 4,35V

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Pil Gücü (mAh) 1800 - 2800
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Uyumlu Telefon Modeli Iphone 7
Geri Bildirim Ver

Deji iPhone 7 Batarya 2319 mAh Mucize Batarya

Günlük hayatta sıkça kullanılan teknolojik aletlerin arasında akıllı cep telefonları yer alır. Cep telefonlarının kullanım süreleri arttıkça pil doluluk oranları da ters orantılı olarak çabuk bir şekilde azalır. Bu nedenle ekstra bir güç desteğine ihtiyaç duyar. Akıllı cihazların güç deposunu kuvvetlendirerek şarja bağımlılıklarını azaltmaya yarayan bataryalar, sundukları benzersiz özellikler sayesinde cihazların kullanım ömürlerini de uzatır. Deji iPhone 7 batarya 2319 mAh mucize batarya, telefonunuza gereken güç desteğini sağlarken sunduğu üstün güvenlik sistemleri sayesinde de telefonunuzu koruma altına alması için özenle üretilir. Stabil pil desteği sağlayan ürün, kolay bir montaj işlemi ile telefonların iç kısmına yerleştirilir. Ürün, siyah rengiyle de şık ve zarif bir dış görünüme sahiptir.

  • Kaliteli ve dayanıklı malzeme yapısı
  • Uzun ömürlü kullanım imkanı
  • Üstün koruma sağlayan güvenlik sistemleri

İşlevsel Deji iPhone 7 Batarya Özellikleri

İşlevsel Deji iPhone 7 Batarya Özellikleri

Teknolojik cihazın ana donanımında yer alan soketler, iPhone 7 modelindeki cep telefonu ile tam uyum sağlar. Bu nedenle ürünü satın almadan önce telefon modelinin kontrol edilmesi yüksek derecede önem arz eder. iPhone 7 Deji batarya, akıllı telefonunuza güç desteği sağlarken enerji tasarrufu da yaratması için yüksek kalitede üretilen alüminyum folyo ile kaplıdır. Alüminyum folyo, sahip olduğu seri iletkenlik özelliği sayesinde hem enerji akımının duraksamasının hem de sistemin dış parazitlerden etkilenmesinin önüne geçer. Elektrik enerjisinin kimyasal enerjiye dönüştürülerek depolanmasını sağlayan batarya, bu işlemleri 1800-2800 mAh değerleri arasında pil gücü sergileyerek gerçekleştirir. Maksimum güç dengesine sahip lityum iyon pil hücreleri ile çalışan batarya, iPhone 7 marka akıllı cep telefonunuza stabil pil desteği sağlayarak telefonun kullanım ömrünü sistematik bir şekilde uzatır.

Deji iPhone 7 Batarya Kullanım Avantajları ve Yorumları

Deji iPhone 7 Batarya Kullanım Avantajları ve Yorumları

Ürün, stabil pil desteğini sağlarken akıllı cep telefonunuzun olası tehlikelerden korunması için de çaba gösterir. Cihazın donanımlarında bulunan güvenlik mekanizmaları, aşırı şarj ya da deşarj durumlarında, olası kısa devre oluşumlarında, aşırı voltaj ve akım tehlikelerinde devreye girerek hem cep telefonunuzu hem de kendini korumaya alır. Bununla birlikte ısı sensörüne de sahip olan teknolojik alet, telefonunuzun ya da ana merkez akımının yüksek derecelerde ısınması halinde ana ekranınıza gerekli uyarı bildirimlerini göndererek kullanımı durdurmanızı sağlar. Limit voltajı 4,35 V olan ürün, tüm bu işlemleri 8,81 Wh güç akımı alarak gerçekleştirir. Ürünün kullanılmadan önce şarj edilmesine gerek yoktur. Siz de Deji iPhone 7 batarya 2319 mAh mucize batarya yorumlarını ve müşteri deneyimlerini inceleyerek cep telefonlarınızın kullanım ömrünü güvenli bir şekilde uzatabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Deji iPhone 7 Batarya Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Deji iPhone 7 Batarya Fiyatı

Deji iPhone 7 batarya 2319 mAh mucize batarya fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Paket içerisinde 1 adet batarya ve yardımcı ekipmanları yer alır. Cep telefonlarının ana donanımlarına monte edilmesi gereken ürün, pratik bir kurulum işlemi gerektirir. Montaj işleminin alanında uzman kişiler tarafından yapılması yüksek derecede önem arz eder. Aksi halde cep telefonlarının ana donanımlarında istenmeyen ve geri dönüştürülemeyen hasarlar meydana gelebilir. Ürün, kullanılmadan önce direkt olarak güneş ışınlarını almayan bir ortamda muhafaza edilmelidir. Aynı zamanda herhangi bir sıvı ya da yanıcı, yakıcı madde ile temasından da kaçınılması yüksek derecede önem arz eder. Ürüne herhangi bir periyodik bakım yapmanız gerekmez. Cep telefonlarına güç desteği sağlayan bu teknolojik ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.