5
Batarya kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Deji iPhone 7 Batarya Mucize Batarya Deji - Orijinal mAh Kapasite

399,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deji iPhone 7 Batarya Mucize Batarya Deji - Orijinal mAh Kapasite

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Woyax Deji Satıcı Ünvanı: MUCİZE BATARYA TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623038068100018 Vergi Kimlik Numarası: 6230380681
    Bu ürün Woyax Deji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 45 adet sipariş verilebilir. 45 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone 7 Mucize Batarya Deji - Orijinal mAh Kapasite
  • Türkiye'nin en çok tercih edilen cep telefonu batarya markası Deji, %100 gerçek kapasitesiyle iPhone 7 cep telefonunuzu ilk günkü halinden daha güçlü yapmak için hazır!
  • iPhone 7 cep telefonunuzun daha iyi bir bataryaya ihtiyacı var. Sadece Deji ve Woyax bataryada kullanılan Silikon Anot Pil Teknolojisiyle standart Lityum-iyon pillere kıyasla daha fazla şarj-deşarj döngüsü
  • Yüksek teknolojiye sahip TI™ akıllı chip sayesinde iPhone 7 cep telefonunuz için yüksek voltaj, aşırı şarj ve kısa devre risklerine karşı %100 koruma
  • 1 Yıl Koşulsuz Woyax Deji Garantisi
  • Uyumlu Modeller: Apple iPhone 7
  • Teknik Özellikler: Kapasite: 1960mAh Wh(Güç): 7.45Wh Limit Voltage: 4.35V

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Deji iPhone 7 Mucize Batarya ile Uzun Süren Kullanım

Deji iPhone 7 batarya ile üstün bir performans elde edebilirsiniz. iPhone 7 cihazlar için imal edilmiş olan bu batarya özellikleri itibari ile mucize olarak isimlendirilmiştir. Sadece orijinal cihazlarda kullanılabilecek olan bu batarya üzerinde güç değerleri yazmaktadır. Bataryanız kullanıma bağlı olarak şişebilir, ömrünü doldurabilir. Cihazı aktif bir şekilde kullanmaya devam etmek için ise batarya değişimi yapmak gerekecektir. iPhone 7 Deji batarya yorum kısmı incelendiğinde kullanıcı memnuniyetleri göze çarpmaktadır. Marka dünyanın en kaliteli ve stabil olarak imal edilen pil hücrelerini kullandığını iddia etmektedir. Yüksek bir malzeme kalitesinin yanı sıra batarya üzerinde yer alan mAh ve wh değerleri gerçeği yansıtmaktadır. Batarya, orijinal bir telefon bataryasına göre daha yavaş deşarj özelliğine sahiptir.

  • Yavaş Deşarj
  • Hızlı Şarj
  • Yüksek Malzeme Kalitesi

Deji iPhone 7 Mucize Batarya IPH7 Kullanımı

iPhone 7 Deji batarya fiyat olarak kullanıcılarını memnun etmeyi hedefler. Her bütçeye hitap eden bu batarya modeli etiket üzerinde var olan wh ve mAh değerlerine sahiptir ve bu değerleri stabil bir şekilde cihaza yansıtabilmektedir. Minimum 550 şarj döngüsü sayesinde son derece uzun ömürlü olan bu modelin montajı da kolaydır. Eski batarya kasadan çıkarılarak yerine yenisi yerleştirilir. Bu yerleştirme işlemi sonrasında elde edeceğiniz performans da son derece yüksek olmaktadır. Bataryaların bazıları bugün kullanıcılara pek çok konuda zarar verebilmektedir. Kapalı kasa olarak imal edilen cihazların pek çoğunda batarya şişmesi durumu gözle görülemediğinden dolayı ne yazık ki cihazlarda patlama gibi olumsuzluklar görülebilmektedir. Deji iPhone 7 batarya değişimi ile birlikte sizler de bataryaların olumsuz etkilerinden kurtulabilirsiniz.

Deji iPhone 7 Mucize Batarya IPH7 Özellikleri

iPhone 7 Deji batarya kaç mah diye merak edebilirsiniz. Batarya üzerinde yazan değer 1960 olmakla birlikte batarya bu değeri son derece verimli bir şekilde kullanmaktadır. Piyasaya göre ekonomik fiyatlar ile temin edebileceğiniz bu batarya modeli sıcaklık koruma, devre koruma gibi özellikler ile donatılmıştır. Reset ve aşırı voltaj koruma özelliği sayesinde herhangi bir voltaj yükselmesi durumunda cihazınız zarar görmeyebilir. Aşırı akıma karşı da önlem alan bataryanız uzun saatler cihazı şarjda unutmanız durumunda da aşırı şarj koruma özelliği sayesinde kendini koruma altına alabilir. iPhone 7 Deji batarya kullananlar da üründen son derece memnun olduklarını dile getirmektedir. Üstün özellikleri sayesinde aynı zamanda güvenlik arz eden bu batarya hızlı şekilde şarj olabilir. Şarjı da son derece yavaş boşaldığından dolayı uzun ömürlü olmaktadır.

Deji iPhone 7 Mucize Batarya IPH7 Fiyatları

Deji iPhone 7 batarya nasıl diye merak ediyorsanız kullanıcı yorumlarını inceleyerek de detaylı bilgi alabilirsiniz. Piyasada bulunan muadillerinin aksine hem fiyat hem de performansı açısından kullanıcı memnuniyeti elde edeceğiniz bu ürün sayesinde sizler de kablolara bağımlı bir şekilde yaşamaktan kurtulabilirsiniz. Deji iPhone 7 batarya mucize batarya iph 7 cihazlar için uyumlu olmaktadır. Şayet iPhone 7 kullanıyorsanız bu bataryayı temin edebilir ve batarya değişimi yapabilirsiniz. Pek çok insan telefonun şarjları bitmesin diye çeşitli önlemler alır. Tüm bu önlemleri almanıza gerek kalmadan, uzun bir şarj performansı sunan bu mucizevi bataryayı siz de rahatlıkla satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.