Deerma VC40 Handheld LED Işıklı Kablosuz Şarjlı Dikey Vakum Süpürge TR Garantili

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deerma VC40 Handheld LED Işıklı Kablosuz Şarjlı Dikey Vakum Süpürge TR Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kablosuz süpürge siklon filtresiyle tozları santrifüjler. Böylelikle süpürgenin temizliğini basit bir şekilde yaparsınız.
  • Şarjlı dikey süpürge
  • 2500 mAh çıkarılan Li-On piller ile 2,5 saatte şarj olur. 40 dakika boyunca kesintisiz çalışır.
  • Kablosuz dikey süpürge özel tasarımlı gövdesiyle el süpürgesi olarak kullanıma müsaittir.
  • Deerma dik süpürge ile işiniz bittikten sonra duvara asarak alandan tasarruf sağlarsınız.
  • Deerma vc40 iç ve dış hava hava akımlı derin filtreleme yaparak toz ve kirlerin dışarıya çıkışını engeller.
  • Toz torbasız dik süpürgenin 0.6L toz kapasitesi mevcuttur. Geniş kapasiteli toz haznesi sayesinde uzun süre hazneyi boşaltma gereği duymazsınız.
  • Toz hazneli süpürge, ev ve iş yerinizdeki kirleri dijital fırçasız motor ile toplayarak yüksek güçlü emiş işlemi yapar.
  • Işıklı dikey süpürge sayesinde kir ve mikrop gibi gözle görüşemeyen canlıların biriktiği bölgeleri rahatlıkla görürsünüz.
  • Deerma şarjlı dik süpürge, yumuşak kadife ve karbon fiber yapılı çift silindir fırçasıyla derinlemesine temizlik yapar.
  • Nükleer güç kullanan kuru süpürge, düşük gürültülü süpürme deneyimi sunar.
  • Deerma VC40 Handheld şarjlı dikey süpürge
  • karbon fiber fırça, rulo fırça, dar aralık ucu, yatak ve döşek başlığı gibi aksesuarlarla gelir. Böylelikle alana uygun temizlik yaparak uzun süre aynı bölgeyi temizlemeniz gerekmez.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
Geri Bildirim Ver

Deerma 6955578035449 VC40 Türkiye Garantili 21.6V LED Işıklı Kablosuz Şarjlı Dikey Vakum Handheld Süpürge

Deerma VC40 Handheld 21.6V LED ışıklı kablosuz şarjlı dikey vakum süpürge farklı yüzeylerin pratik bir şekilde temizlenebilmesi için tasarlanmıştır. Ürün şarjlı çalışma şekline sahiptir. Deerma dikey vakum süpürge kablo bağlantısına sahip olmadığı için kullanıcılara geniş hareket alanı sağlar. Cihaz dar alanlarda ve yüksek yerlerde rahatça kullanabilir. Süpürge modern ve zarif bir tasarıma sahiptir. Beyaz renkli bu süpürge 2500 mAh Lityum İyon teknolojili pile sahiptir. Bu pil sayesinde ürün tam şarj durumunda 2.5 saat kesintisiz çalışabilir. Ortalama genişlikteki evler Deerma süpürge ile tek seferde rahatça temizlenebilir.

  • Şarj Süresi: 2.5 saat
  • Pil Kapasitesi: 2500 mAh
  • Ses Seviyesi: 80 dB

Deerma Vc40 Handheld 21.6v Kablosuz Dikey Süpürgenin Özellikleri

Deerma Vc40 Handheld 21.6v Kablosuz Dikey Süpürgenin Özellikleri

Deerma VC40 şarjlı dikey vakum süpürge gelişmiş teknik özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarır. Ürün yüksek emiş gücüne ve gelişmiş bir motora sahiptir. Süpürgenin motoru fırçasız özel bir yapıdadır. Bu sayede çalışma esnasında kullanıcılara daha yüksek verim sağlar. Ürünün güçlü motoru sayesinde çok daha az bir sürede bütün evi rahatça temizleyebilirsiniz. Bu ürün toz torbasız olarak tasarlanmıştır. Toz ve kirlerin depolandığı bir haznesi bulunur. Bu hazne oldukça geniş bir iç hacme sahiptir. Kişiler Deerma VC40 dikey şarjlı süpürge ile hazneyi boşaltma ihtiyacı hissetmeden bütün evi rahatça süpürebilir. Toz haznesinin boşaltılması da oldukça kolaydır. Deerma VC40 Handheld 21.6V LED ışıklı kablosuz şarjlı dikey vakum süpürge haznesi portatif yapıdadır. Hazne, tasarımı sayesinde gövdeden kolayca ayrılır ve temizlenir.

Deerma Handheld Led Işıklı Şarjlı Dikey Süpürge Kullanışlı mıdır?

Deerma Handheld Led Işıklı Şarjlı Dikey Süpürge Kullanışlı mıdır?

Deerma VC40 Handheld LED ışıklı kablosuz şarjlı dikey vakum süpürge oldukça kullanışlıdır. Ürünün farklı yüzeylerde yüksek performans sağlayan çeşitli başlıkları mevcuttur. Bu sayede kullanıcılar, süpürgeyle farklı alanları pratik bir şekilde temizleyebilir. Ürün güçlü yapısıyla mermer, fayans, parke ve halı gibi yüzeyleri oldukça kısa bir sürede temizler. Süpürgenin uzun, düz ve yumuşak fırçaları ulaşılması zor, dar alanların başarılı bir şekilde kirlerden arındırır. Kullanıcılar bu başlıklar ile süpürgeyi mobilyaların altları ve duvar köşeleri gibi alanlarda rahatlıkla kullanabilir. VC40 Deerma süpürgenin bağlantı boruları çıkarılabilen yapıdadır. Ürün bu parçalar çıkarıldığında el süpürgesi olarak da kullanılabilir. Deerma VC40 Handheld şarjlı dikey süpürge bu şekliyle mobilyaların üst kısımlarının temizlenmesi için de tercih edilebilir.

Deerma Vc40 Led Işıklı Kablosuz Şarjlı Vakum Süpürge Şık mıdır?

Deerma Vc40 Led Işıklı Kablosuz Şarjlı Vakum Süpürge Şık mıdır?

Deerma VC40 şarjlı dikey vakum beyaz süpürge oldukça şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Süpürgenin sabitleme aparatı sayesinde cihazı istediğinizde duvara asarak muhafaza edebilirsiniz. Bu özellik ürünün kolay şekilde depolanabilmesini sağlar. Süpürge ayrıca ergonomik bir tasarıma sahiptir. Boyu ayarlanabilen parçalara sahip olduğu için kol ve sırt ağrısına sebep olmaz. Süpürgenin kıvrımlı ve hafif gövdesi kolay şekilde kavranabilir. Kullanıcıların ürünü rahat şekilde idare edebilmesi mümkündür. Süpürgenin tasarımı kadar teknik özellikleri de kullanımını konforlu hâle getirir. Deerma VC40 dikey şarjlı süpürge oldukça sessiz bir şekilde çalışır. Ürünün süpürme esnasında ses seviyesi 60 dB’dir. Bu sayede ürün çalışırken evdeki kişiler sesten rahatsız olmaz. Dilerseniz ürünün çalışma performansı hakkındaki kullanıcı değerlendirmelerini incelemek için Deerma VC40 Handheld 21.6V LED ışıklı kablosuz şarjlı dikey vakum süpürge yorumlarına göz atabilirsiniz. Xiaomi markasının süpürge modellerini Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.