DEEP O' CURE Sıkılaştırıcı Anti Selülit Jel 150 ml

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DEEP O' CURE Sıkılaştırıcı Anti Selülit Jel 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DeepOCure Satıcı Ünvanı: DEEP OCURE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272095812700001 Vergi Kimlik Numarası: 2720958127
    Bu ürün DeepOCure tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KLİNİK TESTLERLE ETKİNLİĞİ ONAYLI: -Beden inceltme ve sıkılaştırma, -Selülitlerde gözle görülür düzelme, -Çatlak çizgilerinde incelme ve iyileşme, -Sarkan bölgelerde toparlanma, -Ciltte pürüzsüz bir sıkılık. DEEP O' CURE Sıkılaştırıcı Anti-Selülit Jel'in, zengin bitkisel ve doğal içeriği sayesinde, uygulama ardından tüm vücutta 1 haftadan sonra etkin sonuçlar gösterdiği, devlet üniversitesi laboratuvar test sonuçlarıyla kanıtlanmıştır. (bakınız ürün görseli 3/3). TAVSİYE EDİLEN KULLANIM MİKTARI VE SÜRESİ: Önerilen Formül: 1-1-4 (1 tüp, 1 bölgede, 4 günde tüketilmelidir.) Jel sadece 1 vücut bölgesinde kullanılacaksa (örneğin bacak bölgesi), 1 tüpün (150 ml) 4 gün içinde tüketilmesi, 4 vücut bölgesinde (bacak çevresi, karın çevresi, basen çevresi, bel çevresi) kullanılacaksa minimum 3 tüpün (vücut ölçülerine göre değişebilir) 12 gün boyunca aksatmadan uygulanması önemlidir. Sıkılaşmasını ve pürüzsüzleşmesini amaçladığınız bölgelere mutlaka sabah ve akşam günde 2 kez uygulayınız. UYGULAMA ŞEKLİ: Jelin, istenilen bölge jele doyacak şekilde, dairesel el hareketleriyle hafifçe masaj yapılarak uygulanması önerilir. Uygulama mümkünse temiz cilde yapılmalıdır. ÖNEMLİ: Kullanmaya başlamadan önce, jeli uygulayacağınız bölgelerin ölçülerini alıp, kullanım sonrası ölçülerle karşılaştırmanız tavsiye edilir. Etkili sonuç alınması için kullanım önerilerine (miktar, süre, uygulama şekli) uyulması önemlidir. kullanım sonrasındaki ölçülerle karşılaştırmanız tavsiye edilir. Etkili sonuç alınması için kullanım önerilerine (miktar, süre, uygulama şekli) uyulması önemle tavsiye edilir. UYARI: Kullanım süresi boyunca patlıcan tüketilmemesi tavsiye edilir. Nadiren vücutta kızarıklık ve alerji yapabilir. (Nikotin içeren diğer ürünlerin tüketiminde herhangi bir sakınca yoktur.)

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver