dedo Kadın Siyah Özel Bölgeli Açık Popo Detaylı Vücut Çorabı

129,99 TL
Beden:
S/M
L/XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

dedo Kadın Siyah Özel Bölgeli Açık Popo Detaylı Vücut Çorabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dedo Tekstil Satıcı Ünvanı: DEDO MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TEKSTİL PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272091828100001 Vergi Kimlik Numarası: 2720918281
    Bu ürün Dedo Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Tek Parça Vücut Çorabından Oluşur

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

dedo Kadın Siyah Özel Bölgeli Açık Popo Detaylı Vücut Çorabı Trendyol'da

Dedo kadın siyah özel bölgeli açık popo detaylı vücut çorabı fantazi giyim ürünü sevenlerin tercihi olup kişilerin özel zevkine uygun tasarlanır. Son dönemin trend ürün seçenekleri arasında yer alan ve şık modeliyle ön plana çıkan oldukça ilgi çekici bir üründür. Zengin ürün çeşitliliği ile kişilerin beğenisine sunulan bu ürün dikkat çekici ve güzel görünmenizi sağlar.

 
  • Kaliteli kumaş
  • Esnek yapı
  • Konforlu kullanım

dedo Açık Popo Detaylı Kadın Siyah Özel Bölgeli Vücut Çorabı Özellikleri

dedo Açık Popo Detaylı Kadın Siyah Özel Bölgeli Vücut Çorabı Özellikleri

Dedo kadın vücut çorabı kişilerin partnerlerini mutlu etmesi için özel günlerde sıklıkla tercih edilir. Kendini güzel hissetmek isteyen kadınların tercihi olup geniş renk yelpazesi ile tüm zevklere hitap eder. 2 XL bedene kadar üretilmekte olup esnek yapısı sayesinde kişilerin rahat etmesini sağlar. Estetik ve şık tasarımı ile oldukça ilgi gören popüler iç giyim ürünlerindendir. Kendi bedeninize uygun ürünü tercih ederek gayet güzel ve stil bir görünüm kazanabilir, rahat şekilde hareket edebilirsiniz. Esnek ve rahat yapıda olduğu için oldukça tercih edilir. Estetik, dikkat çekici tasarımıyla ön plana çıkan ergonomik, özel dokulu bir üründür. Konforlu hareket etmenizi sağlayarak keyifli, zevkli anlar yaşamanızı sağlar. Her bedene uygun dizayn edilmiş olup kadınların rahatlıkla giyebileceği bir üründür. Sadece özel hayatta değil günlük hayatta da tercih edebileceğiniz pek çok ürün seçeneği vardır. Fileli ve dantelli modelleri özel gecelerin vazgeçilmezleri arasında yer alır.

 

dedo Açık Popo Detaylı Kadın Siyah Özel Bölgeli Vücut Çorabı İşlevleri

dedo Açık Popo Detaylı Kadın Siyah Özel Bölgeli Vücut Çorabı İşlevleri

Dedo kadın siyah özel bölgeli açık popo detaylı vücut çorabı yorum ve değerlendirmeleri iç giyim ürünleri arasında oldukça ilgi gören bu ürünün dikkat çekici şıklığını ön plana çıkarır. Kişilerin gün boyu kendini mutlu ve seksi hissetmesine olanak sağlayan özel bir üründür. Transparan yapıya sahip olan ürün oldukça seksi bir görünüm sunar. Özel günlerde ya da sürekli olarak rahatlıkla giyebileceğiniz göz alıcı, stil bir üründür. Cinsellik için sıklıkça tercih edilmekte olup erkekleri mutlu etmek isteyen kadınların tercihidir. Yılbaşı, doğum günü, evlilik yıldönümü gibi gecelerin vazgeçilmez giyim ürünleri arasında yer alır. Kişilerin kendini özgüvenli hissetmesi için tercih ettiği, cinsel performans kalitesini arttırabilen özel üretim bir üründür. Kendinizi güzel hissederek partnerinizle olan zevkli anları üst seviyeye çıkarabilir. Kendi bedeninize uygun ürünü tercih ederek özel gecelerinizi şık ve gösterişli hale getirebilirsiniz. Nitelikli kumaş kalitesine sahip olup uzun süre deformasyon problemi oluşturmadan ve yırtılmadan rahatlıkla kullanılabilir. Kadınların en rahat ettiği ve sıklıkla tercih ettiği ürünlerin başında gelir.

 

dedo Açık Popo Detaylı Kadın Siyah Özel Bölgeli Vücut Çorabı Fiyatı

dedo Açık Popo Detaylı Kadın Siyah Özel Bölgeli Vücut Çorabı Fiyatı

İç giyim ve fantezi ürünü olan dedo kadın siyah özel bölgeli açık popo detaylı vücut çorabı fiyat bilgisi ürünün modeli, yapısı ve malzeme kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Bütçenize uygun fiyat seçenekleri ile alabileceğiniz bu ürün günlük yaşamı olumlu yönde etkileyerek hareket kabiliyetinizi artırabilir. İnanılmaz seksi görünmenizi sağlayarak yumuşak dokusu ile vücudunuzu kolaylıkla sarmalar. Dikkat çekici görünmek isteyenlerin tercihi olup göz alıcı ve seksi bir görünüm kazandırır. Her zaman şık görünmek isteyen kadınların tercih edebileceği zamansız giyim seçenekleri arasında yer alır. Partnerinizle güzel vakit geçirmek için giyebileceğiniz seksi bir kıyafettir. Arzulamak isteyen ve her zaman arzulanan kadınların tercihi olup geniş beden skalası, fit duruşu ve rahatlığıyla oldukça ilgi görür. Kişileri her daim özel hissettirebilen, esnek yapısıyla rahatlıkla hareket edebileceğiniz dekolteli ve seksi bu ürünü kolaylıkla sipariş vermek için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.