DEDE Süper Bambu Çubuklar 300 Parça

178 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
293,90 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

DEDE Süper Bambu Çubuklar 300 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süper Bambu Çubuklar 300 Parça Minik eller, Süper Bambu Çubuklar ile keyifli vakit geçirecek! Ellerini verimli kullanmasına, denge ve refleks geliştirmelerine yardım eder. Parça-bütün ilişkisinin gelişimine yardımcı olur. Renkli eğlence … Hayal gücü…
Geri Bildirim Ver

Süper Bambu Çubuklar 300 Parça

Her yaşta eğlenceli vakit geçirmek mutluluk için gereklidir. Çocuklarınızın oyunlarına eşlik edebilecek oyuncak seçimi yapmak oldukça hassas bir konudur. Süper bambu çubuklar sayesinde küçük çocuğunuz hem eğlenebilir hem de öğrenebilir. Kaliteli materyallerden üretilen bu rengarenk oyuncaklarla çocuğunuza ihtiyacı olanı verebilirsiniz.

  • Denge ve refleks gelişimi
  • Elleri verimli kullanabilme
  • Yaratıcılığı destekleme

Eğlenirken Öğreten Bambu Çubuk Özellikleri

Eğlenirken Öğreten Bambu Çubuk Özellikleri

Çocukluk döneminde yapılan aktiviteler geleceği büyük oranda etkiler. Yeteneklerini tanımak ve yaratıcılıklarını ortaya koymak adına çocuklarınıza, eğitici oyuncaklar alarak gelişimlerine destek olabilirsiniz. Kaliteli ürünleriyle bilinen Dede bambu çubukların birçok özelliği ve faydası vardır. Çocukların sağlığı göz önünde bulundurularak kaliteli malzemelerle üretilir. Bu eğitici oyuncağın sağladığı birçok avantaj vardır.

Rengarenk üretilmesi sebebiyle çocukların dikkatini çeker. Süper bambu çubuklar 300 parça üretilmesi sebebiyle birçok farklı şekil yapabilme imkanı sunar. Gelişim çağındaki çocukların hayal gücü gelişimlerini büyük ölçüde destekler. Uzun süre oyun oynama imkanı yaratarak eğlenceli vakit geçirmelerini sağlar. Dede süper bambu çubuklar el gelişimini destekleyerek çocukların yeteneklerini ortaya koymalarına yardımcı olur. Çocukların denge ve refleks gelişimlerine katkıda bulunur. Parça ve bütün ilişkisi kurmalarına, temel bilgileri almalarına fayda sağlar. Dede oyuncak süper bambu çubuklar 300 parça, oyuncak kutusu yardımıyla dilediğiniz birçok yere taşımanızda kolaylık sağlar. Dayanıklılığı ve kullanım pratikliği sayesinde saatlerce kaliteli vakit geçirmede büyük rol oynar.

    Bütçe Dostu Fiyatlarıyla Süper Bambu Çubuklar

    Bütçe Dostu Fiyatlarıyla Süper Bambu Çubuklar

    Kıymetli çocuklarınız için hem eğlenceli hem de öğretici bir oyuncak almak isterseniz Dede marka bambu çubuk sizin için oldukça ideal olabilir. Kaliteli marka uzun zamandır başarılı bir şekilde faaliyet gösterir. Yerli ve güvenilir isim, çocukların sağlığını ve gelişimlerini düşünerek faydalı oyuncaklar üretir. Hem çocukların hem de ebeveynlerin vazgeçilmezi olan köklü marka uygun fiyat avantajları sunar. Süper bambu çubuklar fiyat ve fayda açısından oldukça avantajlıdır. Bütçe dostu fiyatların yanı sıra işlevselliği ile de gönülleri fetheden oyuncak, zihinsel ve fiziksel gelişimi olumlu yönde etkiler. Temel becerileri kazanma ve yetenekleri keşfetme açısından fayda sağlar. Süper bambu çubuklar 300 parça oyuncak bambu çubuk eğitici oyunlar oynama ve eğlenceli vakit geçirirken yeni bilgiler edinme amacıyla sıklıkla tercih edilir. Kaliteli marka bütçe dostu fiyatlar sunarak tüm bu avantajlardan faydalanmanıza yardımcı olur. Dede süper bambu çubuklar 300 parça oyuncakları uygun fiyatlarla alarak çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde ailece eğlence dolu vakitler geçirmenin keyfini sürebilirsiniz.

    Kaliteli Dede Bambu Çubuklar Trendyol’da

    Kaliteli Dede Bambu Çubuklar Trendyol’da

    Çocuklarınız için faydalı olabilecek ve öğrenerek eğlenmelerini sağlayabilecek işlevsel oyuncaklar sayesinde farkı kolayca hissedebilirsiniz. Öğrenmeye fazlasıyla açık olmaları ve geleceklerinin şekil edebileceği bu önemli dönemde süper bambu çubuklar 300 parça eğitici oyuncak sayesinde onun kaliteli vakit geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. Uygun fiyatlarla alabileceğiniz bu kaliteli oyuncaklar sayesinde motor becerilerinin gelişimine de katkıda bulunabilirsiniz. Yeteneklerini ortaya koyabilecekleri Dede bambu çubukları 300 parçadır. Bu sayede birçok farkı şekil yaparak uzun süre eğlenceli vakit geçirmelerini sağlar. Ürün hakkında yapılan müşteri yorumları sayesinde kolayca fikir sahibi olabilirsiniz. Kalitesi, kullanım şekli, müşteri memnuniyeti ve birçok farklı konuda yapılan yorumlar ışığında güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz. Dede 03462 süper bambu çubuklar 300 parça çeşidi sayesinde çocuğunuzla kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Kampanyalardan faydalanarak ürüne uygun fiyatlarla sahip olmanız mümkündür. Kaliteli malzemelerden üretilen bu ürünü çocuklarınızla güven içinde kullanabilirsiniz. Büyüme çağında olan çocuklarınızın Dede marka süper bambu çubuklar 300 parça ile eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Bambudan üretilen eğitici ve eğlenceli çubukları Trendyol’dan satın alabilirsiniz.