10
Bowling Seti kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

DEDE Pjmasks Bowling

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DEDE Pjmasks Bowling

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YKSTORE Satıcı Ünvanı: HÜLYA TANGUROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5350238565
    Bu ürün YKSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dede Pjmasks Bowling Pjmasks Bowling Pjmasks ile eğlenceli bir bowling oyununa hazır mısınız? Topumuzu atalım ve labutları yıkmaya çalışalım. Eğlence ve gelişim Bowling oyununda buluşuyor. Bowling oyunuyla çocukların bilişsel, duyu, dil ve büyük kaslarının motor gelişimi olumlu yönde destekleniyor. Çocuklar ve ebeveynler için birlikte keyifli zaman geçirmenin kolay ve eğlenceli formülü Bowling oyunuyla çocukların sosyal ve duygusal gelişimleri destekleniyor. 24 Cm Boyunda 6 Adet Labut 7,5 Cm Çapinda Parmak Delikli 2 Adet Bowling Topu % 100 Yerli Üretim CE Standartlarına göre üretilmiştir. Sağlığa Zararlı Hiçbir Materyal İçermez. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 8693830033939 Item No : 03393 Kutu Ölçüleri : 33,8 x 25,3 x 17,5 cm.
Geri Bildirim Ver