DEDE Candy Ken Şef Mutfak Seti

479 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,90 TL
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DEDE Candy Ken Şef Mutfak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAİNAT Satıcı Ünvanı: MEHMET TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8250863283
    Bu ürün KAİNAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Candy Ken Şef Mutfak Seti Birbirinden güzel aksesuarları ve oyuncakları ile oyuncak mutfak seti evinize geliyor. 16 Parça Oyuncak Mutfak Seti, tabakları, tencere, tavası, kepçeleri ve spatulaları ile çocuklar bu sete bayılacak. Evcilik oyuncakları, oyuncak mutfak setleri ve aksesuarları kızlar tarafından çok seviliyor. Oyuncak Mutfak Seti de küçük hanımlar için harika bir hediye olacak. Candy Oyuncak Mutfak Seti dolabının alt kapağı açılıp kapanabiliyor. Gerçekçi detaylara sahip Candy Oyun Seti ile en güzel evcilik oyunları oynanıyor. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 8693830015058 Item No : 01505 Kutu Ölçüleri : 55 x 36,5 x 14 cm.

Ürün Özellikleri

  • Dil Türkçe
  • Paket İçeriği 10+
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

DEDE Candy Ken Şef Mutfak Seti

Oyuncaklar, çocukların ileriki yaşlarında sahip olacakları meslek seçimleri için belirleyici bir etkendir. Bu sebeple eğlenceli olmasının yanı sıra eğitici oyuncaklar, çocuğunun gelişimini önemseyen anne babalar için ideal tercihtir. DEDE Candy Ken Şef mutfak setiyle büyüyen çocuklar için yemek yapmak eğlenceli bir deneyim haline gelir. Birbirinden farklı mutfak gereçlerini eğlenceli tasarımlarla bir araya getiren bu setle çocuğunuzun saatlerce tek başına oyalanmasını sağlayabilirsiniz. Üç yaşından büyük çocuklarınıza renkli bir aktivite hediye edebilirsiniz. On altı parçadan oluşan set; içeriğinde tabaklar, tencereler, tavalar, spatulalar ve çeşitli kepçeler bulundurarak çocuğunuzun yemek yapmaya ilgisini pekiştirir. Siz yemek yaparken mutfakta sizi izleyen ve bilinçaltında öğrenen çocuklar, DEDE Şef mutfak setiyle bu öğretiyi uygulamaya kolayca dökebilir.

  • On altı parça mutfak gereci
  • Eğlenceli ve renkli tasarım
  • Dayanıklı materyal

Eğlenceli DEDE Oyuncak Mutfak Seti

Eğlenceli DEDE Oyuncak Mutfak Seti

Çocuğunuz DEDE oyuncak mutfak setiyle vakit geçirirken kendini ister şef, ister müşteri, ister mutfak görevlisi olarak hayal edebilir. Sizi izleyerek büyüdüğü süreçte mutfakla ilgili öğrendiği her şeyi keyifle uygulamaya koyarak yemek yapmayı bir hobi haline getirir. Özellikle çocuğunuzun teknolojik cihazlara duyduğu ilgiyi minimuma indirgemek istiyorsanız ilgisini çekecek bir Candy şef mutfak seti edinebilirsiniz. Böylece çocuk, birbirinden farklı mutfak gereçlerini saatlerce inceleyerek ve birbirinden farklı oyunlar oynayarak dış etkenlere ilgisini yitirir. Oynarken öğrenmiş olması sebebiyle yemek yapmak hakkında kalıcı bilgiler biriktirir. Yaratıcılığını ve hayal gücü artıran bu set sayesinde çeşitli gereçleri çeşitli farklı amaçlar için kullanmayı öğrenir. Yaptığı yemeklerin hikayesini size anlatarak gün geçtikçe bu öğretici mutfak setine olan ilgisini artırır. Anlattığı hikayelerle iletişim gücünün gün geçtikçe kuvvetlendiğini gözlemleyebilirsiniz.

Geliştiren DEDE Candy Şef Mutfak Seti Kullanımı

Geliştiren DEDE Candy Şef Mutfak Seti Kullanımı

Bir çocuk, özellikle üç yaşından sonra oynadığı oyunları arkadaşlarıyla paylaşmaktan hoşlanır. Bu onun sosyalleşmeye ve grup içi etkinliğe adım attığı erken yaşlarıdır. Bu sebeple arkadaşlarıyla interaktif olarak paylaşımda bulunabileceği DEDE mutfak seti, paylaşım ve iletişim ihtiyaçlarını gidermek için son derece iyi bir tercihtir. Çocukların birbirlerine mutfakla ilgili basit kavramları öğretmeleri bu set sayesinde mümkündür. Aynı zamanda anne babalarının da oyuna dahil olmasıyla birlikte mutfak gereçleriyle alakalı kazanımları artar. Yemekleri pişirmeyi, tabağa koymayı ve servis etmeyi öğrenir. Sıcak, soğuk, acı ve tatlı gibi duyusal kavramları dile getirmeyi pekiştirirler. Mutfakta her biri farklı bir görev alan çocukların sıra bekleme ve görev bilinci gibi toplumsal gereklilikleri kazanmaları hızlanır. Bu oyuncak seti, çocukların yemeği ve servisi planlamalarını sağlayarak organizasyon yeteneklerinin gelişimine katkıda bulunur.

Kaliteli DEDE Şef Mutfak Seti Fiyatları ve Yorumları

Kaliteli DEDE Şef Mutfak Seti Fiyatları ve Yorumları

Çocuk gelişiminde oynadıkları oyuncakların katkısı büyüktür. DEDE Candy Ken Şef mutfak seti yorumları, bu oyuncağın çocukların sorunları hızlı bir şekilde çözmesine katkıda bulunduğunun altını çizer. İş bölümü yaparak mutfakta görev dağılımını öğrenen çocuklar, ev içinde düzenli bir birey olarak yetişir. Bu kazanımlar çocukların derslerine dahi yansır. Hızlı düşünme ve pratik çözüm bulma gibi yetilerin elde edilmesiyle analitik düşünme yetileri pekişir. Yaptıkları yemek için kaç adet çatal bıçak çıkarmaları gerektiğini öğrenmek gibi günlük çıkarımlar da edinirler. Tüm bu kazanımların yanında DEDE marka şef seti, gerçekçi ve sağlam tasarımıyla çocuklarınızın oyundan zevk almalarını sağlar. Siz de çocuklarınızın duyusal ve bilişsel yeteneklerini artıracak DEDE Candy Ken Şef mutfak seti fiyatına Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz. Zamanla çocuğunuzun favori oyuncağı haline gelecek bu ürünü satın alabilirsiniz.