DEDE Kız Çocuk Barbie Oyuncak Güzellik Set Bavulum ve Çilek Makyaj Seti Oyuncak

520 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
587,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

DEDE Kız Çocuk Barbie Oyuncak Güzellik Set Bavulum ve Çilek Makyaj Seti Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OyuncaKZade Satıcı Ünvanı: OYUNCAKZADE OYUNCAKÇILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6491260471
    Bu ürün OyuncaKZade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie bavulum güzellik seti Barbie güzellik set bavulum ile güzelliğine güzellik kat! Kolay taşınabilirliği sayesinde her zaman yanında! Saç kurutma makineli güzellik seti ile saçlarınıza şekil verin. Set 18 parçadan oluşmaktadır. Sağlık testlerinden geçmiştir. Yaş grubu : 3+ yaş Orijinal ve lisanslı üründür. orijinal sıfır Kutusunda gönderilecektir. Sürülebilir oyuncak makyaj seti, Göz farı, allık ve fazlası... haydi prensesler makyaj zamanı... Anneler artık rahat, minik prensesler için özel olarak tasarlanmış, sağlıklı oyuncak ve aynı zamanda da sürülebilir bir makyaj seti var... Bu sevimli çilek tasarım makyaj setinde, rengarenk çocuk sağlığına uygun kozmetik ürünler yer alıyor.. ürün tüm ce belgeli olup, tüm sağlık testlerinden geçmiş ve çocuk sağlığı için uygundur. Kutu ölçüleri: 27 cm x 15 cm x 5 cm (0,68 desi)

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver