Decorandmore Dekoratif Seramik 3 Lü Lale Seti Kırık Beyaz Gold Mermer

184 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Decorandmore Dekoratif Seramik 3 Lü Lale Seti Kırık Beyaz Gold Mermer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yedi Satıcı Ünvanı: YEDİ AHŞAP VE SERAMİK SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0946052225900001 Vergi Kimlik Numarası: 9460522259
    Bu ürün Yedi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dekoratif Aksesuar 3'lü Lale Seti Kırık Beyaz Gold Mermer Ölçüler Büyük Boy : 13 cm Orta Boy : 11 cm Küçük Boy : 9 cm Malzeme : Seramik Üretim : El İşçiliği Fırınlanmış Sırlı Ürün ?Müşteri memnuniyeti mağazamızın önceliğidir. Yanıltıcı görsel kullanılmaz görselde ve açıklamada ürünler belirtildiği gibidir.Ürünlerin tamamı kendi üretimimiz olup kullanıcıya en alternatifini sunmaktadır. Tüm ürünlerde paketlememiz özenle yapılmaktadır. Buna rağmen sorunlu bir ürün gelmesi durumunda firmamız kırık garantisi vermektedir. Kırık olan parçanın gönderimi bize bildirmeniz durumunda aynı gün içerisinde yapılacaktır. Kırık ürünlerin tutanağını kargocu ile birlikte tutmanız gerekmektedir aksi halde iade kabul edilmeyecektir.
Geri Bildirim Ver