Dearling Traş Makinesi Rd-609a Saç Sakal Kesme Makinesi RD609A

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dearling Traş Makinesi Rd-609a Saç Sakal Kesme Makinesi RD609A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATİKOM Satıcı Ünvanı: AZİZ KAMA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4940530852
    Bu ürün ATİKOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz kullanımı ile hareket özgürlüğü sağlayan saç sakal tıraş makinesi farklı saç ve sakal tiplerinde başarılı performans gösterir.
  • Tıraş makinesi erkeklerin kullanımına uygun olarak tasarlanıp tam kavrama özelliğiyle konforlu kullanım sunar. Aynı zamanda kullanımı sırasında elde terleme ve yapışma gibi durumlara yol açmaz.
  • Kablosuz tıraş makinesi adaptör ile şarj edilerek kullanılabilir. Tam şarj edildikten sonra 60 dakika ve üzerinde kullanabilirsiniz.
  • Çok başlıklı tıraş makinesi sakal kısaltma işlemlerinde, saç ve ense tıraşında kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.
  • Kuru tıraş makinesi kayan yapısı sayesinde cildinize herhangi bir tahriş oluşturmadan sağlıklı kullanım sunar.
  • Silver tıraş makinesi 4 adet tarak ve 1 adet ana başlığıyla istenilen şekillerde tıraş işleminin yapılmasını sağlar. 4 adet tarak tipi mevcut olduğu için farklı boyutlarda kesim işleminin yapılabilmesi mümkündür.
  • Dearling RD-609A gri renk tonu ile oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda ergonomik boyutu ile pek çok alanda kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.
  • Siyah renkli plastik materyalden üretilen dayanıklı başlıkları hijyenik kullanım sağlar. Yıkanabilen özellikleri sayesinde yıkayarak kullanabilirsiniz.
  • Cihazın yanında bulunan silme aparatı ve yağ ile temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal
  • Renk Beyaz
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
Geri Bildirim Ver

Dearling Tıraş Makinesi RD-609A Saç Sakal Kesme Makinesi

Tıraş makineleri erkeklerin kişisel bakımları için sıkça kullandıkları gereçlerden biridir. Taşınabilir ve hijyenik kullanıma uygun olan Dearling tıraş makinesi tasarımı nedeniyle popüler modeller arasındadır. Seyahatlerinizde rahatlıkla tıraş olabilir ve saçlarınızı dilediğiniz gibi kesebilirsiniz. Hem saç kesimi hem de tıraş olma imkanı sunan bu ürün bireysel ve profesyonel kullanımlar için uygundur. Kaliteyle sunulan bu ürünün fonksiyonları ve işlevsel özellikleri ele alındığında tıraş deneyiminizi profesyonel şekilde karşılayacak olan avantajlara sahiptir. Jiletleri sağlam ve dayanıklı yapıya sahip olduğundan dolayı keskinlik bakımında da yüksek performans gösterir. Bataryası uzun süre dayandığı için uzun süre kullanım imkanı sağlar. Tıraş işleminin sonucunda pürüzsüz sonuç alabilirsiniz. Üç farklı kademeye sahip ürünü dilerseniz kendiniz dilerseniz yakınlarınız için hediye alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz.

  • Kablosuz kullanım
  • Uzun şarj süresi
  • 2 kademeli hız

RD-609A Saç Sakal Kesme Makinesi Fiyatı ve Özellikleri

RD-609A Saç Sakal Kesme Makinesi Fiyatı ve Özellikleri

Dearling tıraş makinesi RD-609A saç sakal kesme makinesi fiyatı kullanılan malzemeye ve ürün özelliklerine göre belirlenir. Bu ürün ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kısa süre içerisinde şık ve kusursuz bir görünüme sahip olabileceğiniz bu ürün oldukça dayanıklı malzemeden üretilir. Bu ürün yüksek performanslı şarj edilebilir pile sahiptir. Kablosuz olma özelliğine sahip olduğundan dolayı dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Modelde üç farklı boyutta kesme işlemi için 0.5 mm, 1.5mm, 2.5 mm ölçülerinde ayar fonksiyonu bulunur. İçeriğinde beş adet tarak da bulunan bu ürün ile her saç tipine uygun tarama imkanı sunulur. Modelin üzerinde bulunan şarj göstergesi sayesinde pil seviyesini takip ederek kesme veya düzeltme işleminizin süresini kontrol edebilirsiniz. Temizlemesi pratik ve kolay olan bu ürünü inceleyerek güvenle tercih edebilirsiniz.

RD-609A Saç Sakal Kesme Makinesi Avantajları

RD-609A Saç Sakal Kesme Makinesi Avantajları

Kuru kullanım için üretilen bu cihaz gri renktedir. Kablosuz tasarlanan ürünün kullanım ve taşıma kolaylığı sayesinde seyahatlerinizde de yanınızda taşıyabilme imkanı sunar. Kişisel bakım ürünlerinden birisi olan Dearling tıraş makinesi RD-609A yüksek performans sağlayan T bıçakla üretilir. Kesim uzunluğu olarak 3 farklı kademesi vardır. Bu kademeler 0.5 mm, 1.5 mm ve 2.5 mm olmalarından dolayı dilediğiniz ölçüde kesim imkanı sunar. Oldukça sağlam olan tıraş makinesi 60 dakika boyunca aralıksız çalışma zamanı tanır. Kesim hızı açısından değerlendirildiğinde cihazın 2 kademeli hız ayarı vardır. Bu kademeler, tıraş işleminizin süresini ve verimliliğini etkiler. Dearling tıraş makinesi RD-609A saç sakal kesme makinesi şarj edilerek kullanılan bir üründür. Şarjlı olması ve kablo gibi fazlalık parçaların söz konusu olmaması ürünün önemli avantajlarından bazılarıdır.

RD-609A Saç Sakal Kesme Makinesi Yorumları

RD-609A Saç Sakal Kesme Makinesi Yorumları

Çevrimiçi alışveriş sürecinde etkili olan unsurlardan biri de müşterilerin ürünlere verdiği puanlar ve yorum değerlendirmeleridir. Dearling tıraş makinesi RD-609A saç sakal kesme makinesi yorum ve puanlamaları gerçek müşteriler tarafından yapılır. Ürünün altında bulunan yorumlar kısmı sayesinde model hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Gerçek müşterilerin paylaştığı deneyim ve önerileri okuyarak aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Farklı müşterilerin bu ürün hakkındaki deneyimlerini, soru ve önerilerini de bulabilirsiniz. Müşterilerin bu ürünü neden tercih ettiğini ve kullanım önerilerini de bu alanda bulabilirsiniz. Yorumların yanı sıra fotoğraflar da ürünü satın alan müşteriler tarafından değerlendirilerek paylaşılır. Paylaşılan bu fotoğraflar sayesinde tercih ettiğiniz boyut, özellik, renk gibi konularda ürünü ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz. Kullanımı kolay, taşıması pratik olan bu ürünü Trendyol’dan güvenilir ödeme sistemiyle satın alabilirsiniz.