Dearling Rf-607 Şarjlı Saç-sakal Traş Makinesi

169 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dearling Rf-607 Şarjlı Saç-sakal Traş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İRASON VE PROKAMA E-Ticaret Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KAMA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4940815494
    Bu ürün İRASON VE PROKAMA E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Renk Turuncu
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dearling Şarjlı Saç-Sakal Tıraş Makinesi

Tıraş makinesi günümüzde sıklıkla kullanılan kişisel bakım cihazlarından biridir. Kullanım alanı ve anlamı olarak oldukça faydalı bir kişisel bakım ürünüdür. Tıraş makinesi, genellikle erkeklerin saç, sakal ve bıyıklarını kestikleri alet olarak bilinir. Oldukça pratik ve kolaylık sağlayan Dearling şarjlı saç-sakal tıraş makinesi ile çok kısa sürede işleminizi yapabilirsiniz. Geçmiş dönemlerde uzun zamanlar alırken artık günümüz şartlarında birkaç dakika içerisinde saç-sakal tıraşınızı gerçekleştirebilirsiniz. Teknolojiyi kullanışlı özellikleri ile buluşturan Dearling tıraş makinesi, sizi her anlamda mutlu eder. Modelin sahip olduğu özellikler ile kuaföre gitme ihtiyacı olmaz. Hızlı şarj özelliği ile bu makine 12 saat süre içerisinde şarj işlemini tamamlar. Uzun süre bitmeyen pil ömrü sayesinde saatler boyunca istenen şekilde kullanılabilir.

  • Kısa süre içerisinde sonuç
  • Rahat ve etkili kullanım
  • Teknolojik donanım farkı

Dearling Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi Özellikleri

Dearling Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi Özellikleri

Pratik, rahat ve kolay bir kullanım sunan aletler her zaman avantaj sağlar ve ön plana çıkar. Dearling rf-607 şarjlı saç-sakal tıraş makinesi sayesinde ihtiyaç duyulan zamanda kolay bir şekilde bakımınızı yapabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan ürün, 12 saat içerisinde şarj olur. Fakat ilk kullanımlarda 16 saat şarj edilmesi marka tarafından önerilir. Ürün, şarj işleminden sonra 60 dakikadan fazla kullanılabilir. Berbere, kuaföre gitmeye gerek duymadan 45 dakika gibi bir süre içerisinde tıraş işleminizi yapabilirsiniz. Ayrıca keskin ve dayanıklı bıçaklara sahiptir. Adaptör girişi, 230V/ 50 Hz/ 60 Hz 3W’dir. Ürün paketi içerisinden çıkan 1 adet Dearling RF-607 Şarjlı Saç-Sakal Tıraş Makinesi ile kişisel bakımınızı kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Tıraş makinesinin şarj ve temizlik işlemlerini ihmal etmemek uzun süre kullanım için önemlidir.

Dearling Rf-607 Şarjlı Saç-Sakal Tıraş Makinesi Avantajları

Dearling Rf-607 Şarjlı Saç-Sakal Tıraş Makinesi Avantajları

Evde veya işyerinde hızlı bir şekilde saç ve sakal kesme işlemlerinizi kısa bir süre içerisinde halledebilirsiniz. Kullanışlı ve kaliteli olan şarjlı saç-sakal tıraş makinesini uzun yıllar kullanabilirsiniz. Dearling RD-607 A Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi Kullanımı oldukça basittir. Elinize oturan ergonomik yapısı ile kullandığınız süre kapsamında herhangi bir rahatsızlık durumu yaratmaz. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısıyla kısa sürede ve zahmetsiz bir şekilde saç sakal işlerinizi tamamlamanıza yardımcı olur. Dearling RF-607 Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi sayesinde herhangi bir kabloya bağımlı kalmadan kişisel bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Özel keskin ve rahat bıçakları aracılığıyla da etkin bir kullanım sunar. Dearling RD-607 A Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi ile kablolara ihtiyaç duymadan kişisel bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Dearling Şarjlı Saç Sakal Traş Makinesi Fiyatları

Dearling Şarjlı Saç Sakal Traş Makinesi Fiyatları

Dearling Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi Fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu model saç ve sakal işlemlerinize hızlı bir şekilde halletmenize yardımcı olur. Güçlü pili kısa bir zaman diliminde şarj olur. Ürün, istenilen her an çalışmaya hazır durumundadır. Paket içerisinde gerekli olan aksesuarlar bulunur. Dearling RD-607 A Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi Yorum olarak Trendyol’da müşteriler tarafından olumlu dönüşler alır. Fazla büyük olmayan boyutu ile istenilen her yerde rahat bir şekilde işinizi yapabilirsiniz. Dearling Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi, estetik görünümü ve yüksek performansı ile dikkatleri üzerine çeker. Özel ve keskin bıçakları ile rahat ve etkili bir kullanım süresini müşterilere vaad eder. Günlük işlerinizde de kolay kullanım imkanı verir. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürünler üzerinden ulaşıp, sipariş verebilirsiniz.