DEAD SEA spa MAGIK Spa Magik Mud Mask 75ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
588,47 TL435 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DEAD SEA spa MAGIK Spa Magik Mud Mask 75ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markatrend Satıcı Ünvanı: MARKATREND KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612073041100001 Vergi Kimlik Numarası: 6120730411
    Bu ürün Markatrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dead Sea Spa Magik Mud Mask 75 mlÜrün Markası:Dead Sea Spa MagikÜrün Boyutu:75 mlÖzet Bilgi:Cildi derinlemesine temizleyen çamur maskesi.Ürün Faydaları:Lut Gölü binlerce yıldan beri zengin mineral içeriğiyle, şifalı suları ile tanınır. Dead Sea Spa Magik, yüzü ve bedeni yumuşatan, nemlendiren ve canlandıran doğal kaynaklı ürün serisiyle size saf minerallerin yararlarını sunmaktadır. Dead Sea'den elde edilen doğal çamurla formüllendirilmiş Dead sea Spa Magik çamur maskesi, minerallerin benzersiz yararlarını cildinize taşır. Derinlemesine temizler. Ciltteki pürüzlerin arındırılmasına yardımcı olur. Cildi nemlendirir ve esneklik kazandırırCilde canlılık ve sağlıklı doğal bir ışıltı kazandırır Normal ve yağlı ciltler için uygundur.Kullanım Şekli:Haftada bir veya iki kez yüzünüze ve boynunuza sürünüz. . 1-5 dakika bekleyiniz. Cildinizi bol suyla durulayınız ve Dead Sea Spa Magik nemlendirici krem uygulayınız. Maskenin banyo yapmadan önce uygulanması temizlik kolaylığı açısından tercih edilebilir.Ürün Bileşimi:Harmonised Water* (Aqua, Maris Sal), Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin(1), Glycerin(2), Zinc Oxide, Cetearyl Alcohol(3), PEG-20 Stearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sulfur, Butylene Glycol, Magnesium Carbonate, Sodium Coceth Sulfate(3), Parfum (Fragrance)**, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract***, Tilia Vulgaris (Linden Blossom) Flower Extract***, Melissa Officinalis (Lemon Balm) Leaf Extract***, Aspalathus Linearis (Rooibos) Leaf Extract***, Imidazolidinyl Urea, Sodium Chloride, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate.~~Source: (1)Natural Clay, (2)Vegetable, (3)Coconut Oil.~*Special de-ionised water with pure Dead Sea Minerals: Magnesium, Potassium, Calicium, Sodium as Bromides. Chlorides and Sulphates. ~**Allergen-free blend. ~***Certified as organic according to EEC council regulation No. 2029/91.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Kullanım Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver

Dead Sea Spa Magik Mud Mask 75 ml

İnsan vücudunda meydana gelen cilt hastalıkları, yeteri kadar alınamayan vitamin ve mineral eksikliğinden kaynaklanabilir. Cildi nemli olan kişilerin ilgili kremleri sürmeleri halinde, vücutlarının daha parlak ve canlı görünüme kavuşması sağlanır. Yaz aylarında güneşin yoğun bir şekilde hissedildiği zamanlarda, zararlı UV ışınları cilde önemli derecede zarar verir. Dead Sea Spa Magik Mud Mask 75 ml düzenli kullanılması sayesinde, güneşten gelen zararlı ışınlardan korumaya yardımcı olur. Ciltte en önemli olarak gözüken yüz kısımlarında kullanılan bu maske, doğru ve dikkatli bir şekilde yapılması halinde istenilen sonuçlara ulaşmada kolaylık sağlar. Dead Sea Spa Magik, yüz kısımlarına sürülmesi aşamasında kesinlikle yavaşça hareket edilmelidir. Cildin iyileşmesini sağlayan bu etkili krem, doğru kullanıldığı durumlarda bazı hastalıklarının önüne geçebilir.

  • Etkili içerik
  • Parlaklık detayı
  • Koruyucu formül

Dead Sea Spa Mud Mask 75 ml Kullanımı

Dead Sea Spa Mud Mask 75 ml Kullanımı

Yüze kullanılacak bu bakım kremini sürmeden önce dikkat edilmesi gereken en önemli husus, cildin temiz olmasıdır. Dead Sea Spa Magik maske yapılmadan önce cildin ilgili temizleyiciler ile hijyenik bir hale getirilmesi gerekir. Cildin temizliğinin yapılması durumunda kremden önce toniklerin yüz kısımlarına sürülmesi sağlanmalıdır. Bu sayede yapılacak maskenin etkisi artırılmış olur. Beğeni kazanan bu seçenek iki farklı şekilde uygulanabilir. Bu durum tamamen ürünü kullanacak kişinin tercihine kalır. Dilerseniz kremi yüz çevresine büyük damlacık halinde sürebilirsiniz. Dilerseniz de önce parmaklara dağıtım yaparak ardından yüze sürülmesi işlemlerini yapabilirsiniz. Daha fazla fayda getirmesi açısından önce yüz kısımlarına damlalar halinde sürülmesi ve ardından parmaklar yardımı ile yüzün her tarafına güzelce yedirilmesi önerilir. Bu sayede üründen maksimum oranda fayda elde edebilirsiniz.

Dead Sea Magik Mud Mask 75 ml Faydaları

Dead Sea Magik Mud Mask 75 ml Faydaları

Yoğun rağbet gören bu ürünün içeriğinde bulunan karışımlar, kişinin cildi için gerekli olan vitamin ve mineral desteğini sağlar. Ciltteki vitamin ve mineral oranını dengeleyerek cilt problemlerinin önüne geçilmesini sağlayabilir. Dead Sea Spa Magik Mud Mask 75 ml kullananlar ciltlerinde meydana gelen pürüzleşmelerin zamanla azalarak yok olduğunu belirtirler. Ciltteki sertliği alarak daha yumuşak bir vücuda sahip olunmasını destekler. Cildin daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Haftada ortalama 3 kez bu kremin kullanımını yapılması önerilir. Dead Sea Spa Magik Mud Mask 75 ml yorumları da genellikle olumludur. İstenilen ve hedeflenen cilt güzelliğine kavuşmak, kişinin kendini güvende hissetmesini sağlar. Maske yapımının ardından belli bir süre geçmesi halinde duşa girmek, kalan kremin rahatça çıkmasına yardımcı olur.

Spa Magik Mud Mask 75 ml Fiyatı

Spa Magik Mud Mask 75 ml Fiyatı

Dikkat çeken bu kremin içerisinde bulunan doğal karışımlar, kremi kullanan kadınların dikkatlerinden kaçmaz. Doğal olma özelliği ve istenilen etkiyi göstermesinden dolayı bu ürün, sıklıkla tercih edilenler listesinde ilk sıralarda yer alır. Dead Sea Spa Magik Mud Mask 75 ml satın alanlar ürünü hem evlerinde hem de iş yerlerinde rahatlıkla kullanabilir. Ekstradan daha fazla işlem yapmayı gerektirmeyen bu kremin kullanımın ardından çıkarılması da bir hayli kolay olur. Bu özelliği sayesinde de sık sık tercih edilen yüz maskesi kremleri arasında kendine yer bulur. Bu aşamada devreye giren Trendyol, cilt ve vücut güzelliğine önem veren kadınların yardımına koşar. Dead Sea Spa Magik Mud Mask 75 ml fiyatının son derece cazip olmasından ve sağladığı faydalar ile keyifli bir deneyim yaşatır. Siz de bu ürüne avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.