Genel Markalar Deniz Mineralleri İçeren Ağız Bakım Sıvısı - Fresh'N White 15 ml + Diş Fırçası Hediye 5018365009687

75,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Deniz Mineralleri İçeren Ağız Bakım Sıvısı - Fresh'N White 15 ml + Diş Fırçası Hediye 5018365009687

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doru Kozmetik Satıcı Ünvanı: REYHAN UYGUNOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8980164005
    Bu ürün Doru Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dead Sea Spa Magik Ağız ve Diş Yıkama Sıvısı 15 ml FırçalıÜrün Markası:Dead Sea Spa MagikÜrün Boyutu:15 mlÜrün Faydaları:Normal diş macunu ve ağız temizliği ürünlerine doğal bir alternatif diş ve ağız yıkama ürünüdür. Diş fırçasına veya yarım bardak suya birkaç damla damlatarak, derin temizlik elde edebilir, nefesinizin daha temiz kokmasını sağlar, ağzınıza ferahlık katar ve dişlerinizin temizlenmesini sağlarsınız.Üç amaçlı kullanılabilir: 1- Diş macununa doğal alternatif olarak kullanılır. Diş beyazlatmaya yardımcıdır. 2- Arındırıcı gargaradır. 3- Ağız ferahlatıcı ve koku gidericidir.Kullanım Şekli:DİŞ FIRÇALAMA: Diş fırçasının üstüne birkaç damla damlatın, sonra normal şekilde dişlerinizi fırçalayın. Günde en az iki kere düzenli olarak kullanın. Parmağınıza iki damla damlatarak direk dişleriniz üzerinde de tatbik edebilirsiniz. AĞIZ YIKAMA: Yarım bardak suyla birkaç damla damlatın. Gargara yapın ve tükürün.Ürün Bileşimi:Harmonised Water (Aqua, Maris Sal), Sorbitol, Sodium Cocoyl Sulfate, Flavour Peppermint (Mentha Piperita), Pentasodium Triphosphate, Propylene Glycol (Food Grade), Sodium Saccharine, Sodium Monofluorophosphate, Xanthan Gum, Citric Acid, Potassium Sorbate, Triclosan, FD&C Blue# (CI 41090).

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver