De Nigris Balzamik Sirke 500 ml

287,90 TL
(575,80 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

De Nigris Balzamik Sirke 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aslıcan Satıcı Ünvanı: TANER ÖZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6710303245
    Bu ürün Aslıcan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • De Nigris Balzamik Sirke 500 Ml De Nigris Balzamik Sirke 500 ml.'lik pratik kapaklı cam şişe içerisinde mutfağınıza ulaşmaktadır. Özenle seçilen malzemelerden üretilen balzamik sirke, gurme lezzetler sevenler için idealdir. Balzamik sirke, klasik sirkenin kullanıldığı her alanda lezzet arttırıcı olarak kullanabilir. Ayrıca etlerin terbiyesinde de balzamik sirkeyi afiyetle kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

De Nigris Balzamik Sirke 500 ml

De Nigris balzamik sirke 500 ml, özgün ve benzersiz tadı ile birçok mutfağa lezzet katan bir üründür. İtalyan kökenli olan balzamik sirke, uzun fermantasyon sonucu elde edilen ve birçok yemekte kullanılan bir üründür. Geleneksel yöntemlerle elde edildiği için doğal içeriğe sahip olan sirke, kendine özgü tat ve kıvamı ile yemeklerde farklı bir lezzeti ortaya çıkarır.

  • Doğal içerik

  • Uzun fermantasyon süreci

  • Özgün tat

De Nigris Balzamik Sirke 500 ml Özellikleri

De Nigris Balzamik Sirke 500 ml ÖzellikleriDe Nigris balzamik sirke 500 ml özellikleri arasında kendine özgü tadı ve kıvamı ön plana çıkar. Balzamik sirke, zel bir olgunlaştırma sürecinden geçerek kendine özgü tat ve kıvam kazanır. Uzun süreli fermantasyon sayesinde zenginleşen sirke, İtalyan geleneklerine dayanan özel bir üründür. İtalyan mutfağının vazgeçilmez bir bileşeni olduğu için birçok farklı yemek türünde kullanılabilir. Kullanımında hassas davranılması gereken bir ürün olduğu için aşırıya kaçmadan ölçülü kullanılmalıdır. De Nigris kalitesinde sunulan balzamik sirke, herhangi bir katkı maddesi içermediği için son derece doğal ve sağlıklıdır. Kalori ve şeker içeriğinin düşük olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Yemeklerinize özel bir lezzet katan, sağlıklı ve çok yönlü bir mutfak malzemesidir. İtalyan geleneğine uygun üretimi, sağlık avantajları ve lezzetiyle mutfaklarınıza özel bir tat ve aroma kazandırır. Salatalardan et yemeklerine kadar birçok farklı yemekte kullanılabilen balzamik sirke, birçok kişinin damak zevkine hitap eden özel bir lezzete sahiptir.

De Nigris Balzamik Sirke 500 ml Kullanımı

De Nigris Balzamik Sirke 500 ml KullanımıDe Nigris balzamik sirke, çok yönlü bir mutfak malzemesi olmasından dolayı birçok yemekte kullanılabilir. Salatalarda kullanıldığında ise yeşilliklere tatlı bir lezzet ve dengeli bir asitlik katar. Et ve deniz ürünleri marinasyonlarında veya soslarında kullanılarak zengin bir tat aroma kazandırır. Izgara sebzeler veya sebzeli yemeklerin sosunda kullanıldığında ise hafif bir tatlılık ve derinlik sağlar. Biber veya yaprak dolmaların iç harcına eklenerek lezzet arttırıcı olarak kullanılabilir. Çilek, çikolata veya vanilya ile birleştirilerek tatlılara eklenebilir. Sirke; yemeklere tatlı, asidik ve kompleks bir lezzet katarken tariflere benzersiz bir aroma sağlar. Diyet yapanlar için idealdir, çünkü kalori içeriği düşüktür ve yağsız bir alternatif sunar. Balzamik sirke, antioksidanlar açısından zengin olmasının yanı sıra vücudu serbest radikallere karşı koruma altına alır. Düzenli olarak tüketilen balzamik sirke, kolesterol düzeylerini düzeltebilir.

De Nigris Balzamik Sirke 500 ml Fiyatı ve Yorumları

De Nigris Balzamik Sirke 500 ml Fiyatı ve Yorumlarıİtalyan mutfağından gelen bir lezzet olarak bilinen balzamik sirke, De Nigris tarafından sunulur. Özel fermantasyon sonucu elde edilen sirke; salatalar, et yemekleri, sebzeler, peynirler ve hatta tatlılar gibi birçok yemekte kullanılabilir. Geniş kullanım alanına sahip olan sirkenin sağlık açısından birçok faydaya sahip olması tercih sebebini artırır. Sirkenin içeriğinde bulunan bileşenler sayesinde yüksek antioksidan içermesi, vücuttaki serbest radikalleri ortadan kaldırarak sağlıklı hücrelerin korunmasına yardım eder. LDL kolesterol seviyelerini düşürmeye yardımcı olan balzamik sirke, kalp sağlığı ve kemik sağlığı için önemli etkilere sahiptir. Balzamik sirke, kan şekeri seviyelerini düşürmeye yardımcı olabildiği gibi sindirim sistemini düzenleyerek kabızlık ve hazımsızlık gibi sorunları da önleyebilir. De Nigris balzamik sirke 500 ml yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. De Nigris balzamik sirke 500 ml fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.