DDF Clarifying Hydrator 48 Gr

1.399 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DDF Clarifying Hydrator 48 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dogaleczanem Satıcı Ünvanı: AHMET EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530283814
    Bu ürün dogaleczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağlı ciltlerde sebum salgısını dengeleyerek cilde pürüzsüz ve düzgün bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Cilt aydınlık, berrak bir görünüm kazanır. Clarifying Neutralizing complex, içermiş olduğu mikronize partikülleri ile cildi sebum fazlasından arındırır, derinlemesine de nem kazandırır. Akne ve yağlı cilt artık sorun değil, Cildiniz sağlıkla ışıldasın. Sebum üretimi dengelenen ciltte matlaşma sağlanır, parlamalar engellenir. Oldukça şanslı bir cilt tipidir aslında yağlı ciltler, daha zor kırışır, dış etkenlerden daha zor etkilenirler ancak bakımları da oldukça özen ister. Doğru ürünleri tercih etmezseniz cildi yağlandırarak gözeneklerinin tıkanmasını sağlayabilir ya da cildin yağ dengesini bozabilirsiniz. Her cildin neme ihtiyacı vardır, yağlı ciltler de nemlendirilmelidir, kuruyan cilt dokusu, lipit bariyerlerini yitirir, korunmasız kalır ve serbest radikallerin saldırısına uğrayarak tahriş olur. DDF Clarifying Hydrator Hydratant Clarifiant 48 gr, içermiş olduğu, Kadife Çiçeği ile anti-bakteriyel özellik göstererek, yara iyileştirici ve tahriş önleyicidir, cilde derinlemesine nem kazandırır. Sodyum Dehidroasetat maddesi cildin sebum salgılamasını dengelemeye yardımcı olur, Zencefil kökü ile güçlü antioksidan etki yaratarak, cilde nem kazandırma özelliği vardır. Yine Aloe vera bitkisinin yoğun nem kazandırma ve cildi yatıştırarak rahatlatma, ciltteki tahrişleri engelleme özelliği ile içeriği zenginleştirilmiştir. Acı Fındık ekstresi, antiseptik etkilidir ve gözenekleri sıkılaştırır ve içindeki kirlerden arındırmaya destek olur. Mikronize Partiküller, yağ fazlasını emerek cildi matlaştırmada etki gösterir. DDF Clarifying Hydrator Hydratant Clarifiant 48 gr, zengin içeriği ve üst düzey kalitesi ile yağlı ve akneli ciltlerin sorunlarını silip atıyor. Düzgün ve pürüzsüz görünümlü bir cilt için kullanabilirsiniz. Güzelliğinizi akneler ve yağlanmayla gölgelemeyin. Kullanım Şekli: Göz çevresine değdirmeden, temiz cildinize sabah ve akşamları uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver