DAZZER Dazer Iı Repel Unwanted Dogs

3.250 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.800 TL

Ürün Bilgileri

DAZZER Dazer Iı Repel Unwanted Dogs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFELER TİCARET Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞİMŞİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1941745760400019 Vergi Kimlik Numarası: 8130202580
    Bu ürün EFELER TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dazer ıı köpeklerden korunma cihazı ( köpek kovucu ) dazer ıı
  • ultrasonik teknolojisi kullanarak, zarar vermeyen fakat rahatsız edici ve yüksek güçte ses çıkartır. Bu ses insanlar tarafından duyulamaz fakat hayvanlar tarafından duyulur. 7 metreye kadar ulaşan, sadece köpekler tarafından duyulan 27000hz. Yüksek frekans sesiyle köpekleri yaralamadan sizden uzaklaştırır. Kedi, kurt, tilki, çakal, sansar gibi ultrasonik dalga frekansını algılayan tüm hayvanlarda etkili olacaktır. Dağcılar, avcılar, köpek sahipleri ve saldırgan köpeklerden korunmak isteyen herkes bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Köpeği yaralamadan ve hiçbir zarar vermeden sizden uzaklaştıracaktır. Kanada, ingiltere, irlanda posta idareleri tarafından resmen kullanılması uygun görülmüştür. Amerikan menşeilidir. 1993 yılında amerika da yılın ürünü seçilmiştir. Saldırgan olmayan, istirahat halindeki köpeklerde denemeyiniz. Dazer’in bilinen, pasif, evcil köpeklerde kullanılması önemli bir tepki meydana getirmeyebilir. Dazer’in etkisi sesin yayılmasına dayalıdır ve performansına pek çok faktör etki edebilir. Köpeğe olan mesafe yaşı, mizacı ve eğitimi hayvanın tepkisine etki eder. özellikleri: 7 metre uzaklıktaki saldırgan köpeklerin yaklaşmalarını engellemeye yardımcı olur. Köpek eğitimlerinde yardımcı olabilecek bir üründür. Hafif ve yüksek dirençli plastik malzemeden üretilmiştir. Kolay taşımanız için kemer tokası vardır. Düşük pil durumu göstergesi vardır. 9 volt pil ile çalışır. Alkalin pil dahildir. Amerikan menşeilidir. 120 gr ağırlığa sahip olan hafif bir üründür. 1993 yılında amerika da yılın ürünü seçilmiştir. Kanada, ingiltere, irlanda posta idareleri tarafından resmen kullanılması uygun görülmüştür. Saldırgan olmayan, istirahat halindeki köpeklerde denemeyiniz. kullanımı: Saldırgan bir köpeği uzaklaştırmak için 1-2 saniye süreyle düğmeye basıp bırakmanız yeterli olacaktır. Ihtiyaç duyulduğu hallerde bu işlem tekrarlanmalıdır. 1-2 saniyeden uzun süreli düğmesine basılması dazer'in devresine zarar vermektedir. Bu tip arızalanmalar garanti dışıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Dazzer Repel Unwanted Dogs

Köpekler, sevimli ve cana yakın bir görüntü sergileseler de bazı kişiler için kötü travmalar yaratabilirler. Özellikle köpek korkusuna sahip olan kişilerin zarar görmesini engelleyebilmek adına Dazzer repel unwanted dogs seçeneği üretilir. Ürün; köpek, tilki veya çakal gibi çeşitli hayvanların insanlardan uzaklaşmasına yardımcı olur. Hayvanlara herhangi olumsuz bir etkisi bulunmaz. İnsanların duyamayacağı yüksek ses frekansı sayesinde köpek, çakal veya tilki gibi çeşitli hayvanların sesten rahatsız olarak uzaklaşmalarına olanak tanır. Ürün, kolay ve pratik bir şekilde taşıma özelliğine sahiptir. Bünyesinde yer alan kemer tokası sayesinde müşterilerin rahat bir şekilde taşımalarına olanak tanır. Aynı zamanda ürün, hafif plastik materyalden üretilir. Sizin de köpeklere karşı travmanız var ise rahat bir şekilde seyahat edebilmek adına ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Kolay taşıma özelliği
  • Etkili ve kısa sürede sonuç
  • Hafif plastik materyal

Etkili Dazzer Repel Unwanted Dogs

Etkili Dazzer Repel Unwanted Dogs

Dazer dog repeller, Amerika menşeli ürünler arasında bulunur. 1993 yılında Amerika'da yılın ürünü olarak seçilen köpek kovucu cihaz; İngiltere, Kanada ve İrlanda'da posta idareleri tarafından resmi olarak kullanılır. Ürün, 7 metrelik bir alan kapsar. 7 metrelik alan içerisinde bulunan köpek, tilki, sansar gibi çeşitli hayvanların uzaklaşmasına kaynaklık eder. Hayvanları rahatsız eden; yüksek güçte ses özelliği sayesinde insanların korunmasına yardımcı olur. Ürün; avcılar, çiftçiler gibi pek çok değişik sektöre sahip kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. İnsanların zararlı ve saldırgan hayvanlara karşı korunmasına aracı olur. Ürün, özellikleri sayesinde hayvanlara herhangi olumsuz bir etkide bulunmaz. Yüksek seviyedeki ses özelliği dolayısı ile hayvanların ortamdan uzaklaşmasına aracı olur. Siz de hayvanlara herhangi bir olumsuz etkisi olmayan; çeşitli saldırılardan korunmasını sağlayan kaliteli ve dayanıklı yapıdaki ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Dazzer Repel Unwanted Dogs ve Yorumları

Kaliteli Dazzer Repel Unwanted Dogs ve Yorumları

Köpek kovucu cihaz, hafif ve dayanıklı plastikten üretilir. Hafif bir yapıda olması sayesinde ürün, kolay ve rahat bir şekilde taşınır. Aynı zamanda ürün üzerinde kemer tokasına yer verilir. Bu özelliği sayesinde pantolon kemer tokasına rahat ve kolay bir şekilde sabitlenir. Ürünü kullanan kişiyi rahatsız eden bir hayvan yaklaştığı takdirde üzerinde yer alan düğmeye 1 ile 2 saniye basılı tutulması yeterlidir. Gerek duyulduğu anda işlem tekrarlanarak zararlı hayvan ortamdan uzaklaştırılır. Saldırgan hayvanlara karşı maksimum seviyede koruma sağlar. Dazzer repel unwanted dogs yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyacak niteliklerdedir. Ürün, özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacını karşılayacak donanım özelliklerini bünyesinde barındırır. Siz de hafif ve dayanıklı plastikten üretilip kolay bir şekilde taşınan kaliteli ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlarla Dazzer Köpek Koruyucu Cihaz

Ekonomik Fiyatlarla Dazzer Köpek Koruyucu Cihaz

Dikkat çeken ürün; kedi, köpek, çakal, tilki, sansar gibi çeşitli saldırgan hayvanlara karşı koruma özelliğine sahiptir. Doğal hayatta karşılaşılabilecek bu zararlı hayvanlara olumsuz herhangi bir etkisi bulunmadan uzaklaşmasına yardımcı olur. Hayvanlara herhangi bir zararı olmayan ürün, yüksek güçte ses çıkararak canlıların ortamda gitmesine olanak tanır. Özellikleri sayesinde oldukça kaliteli bir yapıdadır. Bu sayede uzun süre deforme ya da zedelenme gibi istenmeyen durumlar görünmeden rahat ve pratik bir şekilde kullanılabilir. Ürün, 9 volt pil ile çalışır. Düşük pil seviyesinde müşterilere uyarıda bulunur. Dazzer repel unwanted dogs fiyatı değişik ekonomik gelir seviyesine sahip olan çok sayıda kişinin rahat bir şekilde karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Siz de çeşitli hayvanların ortamdan uzaklaşmasını sağlayan; hafif ve dayanıklı plastikten üretilen ürünü Trendyol aracılığıyla pratik bir şekilde temin edebilirsiniz.