Dayton 205/50r17 93v Xl Dw510e 2019 Kış Lastiği

3.316,25 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dayton 205/50r17 93v Xl Dw510e 2019 Kış Lastiği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİNBİR LASTİK Satıcı Ünvanı: SEV-TAR OTOMOTİV-TRA.-TAR.MAK.-İNŞ.TAHH.İNŞ.MAL.DAY.HAZIR GİYİM OTO YED.PAR.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764005659600020 Vergi Kimlik Numarası: 7640056596
    Bu ürün BİNBİR LASTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faturalı,Sıfır
  • Dünyanın en ünlü lastik üreticileri arasında yer alan Bridgestone kalitesi ile satışa sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Yıl 2019
  • Islak Zeminde Frenleme C
  • Yakıt Verimliliği F
  • Taban Genişliği 205 mm
  • Kesit Oranı 50
  • Jant Çapı 17
  • Mevsim Kış
Geri Bildirim Ver

Dayton 205/50r17 93v XL Dw510e 2019 Kış Lastiği

Günlük hayatta ulaşımı kolay hale getiren binek araçların rahat bir sürüş sunabilmesi için seçilen lastiklerin önemi büyüktür. Bu ürünlerin yazlık, kışlık ve dört mevsim olarak üç çeşidi ve birbirinden farklı özellikleri bulunur. Zorlu hava şartlarına uyum sağlayabilmesi için dayanıklı materyalden geliştirilen ürünlerin her yıl kış mevsimine girmeden takılması önerilir. 205 55 R16 Dayton kış lastiği yağmurlu, karlı ve çamurlu zeminlerde yüksek yol tutuşuyla konforlu sürüş sağlayarak kaygan zeminlerde fren mesafesini kısaltır. 17 inçlik jant çapı ve %50’lik yanak yüksekliğiyle ideal konforu ve güvenli sürüş keyfini yaşatır. Dondurucu soğuklarda dahi formunu kaybetmeden performansını üst düzeyde tutarak aileniz ve sizin için güvenli yolculuk deneyimi yaşatır.

  • Üstün yol tutuş gücü ve güvenlik
  • Maksimum performansla düşük yakıt tüketimi
  • Kısa mesafede etkili frenleme sistemi

Konforlu Dayton Kış Lastiği Özellikleri

Konforlu Dayton Kış Lastiği Özellikleri

Dayton 205/50R17 93V XL DW510E kış lastiği dünyanın prestijli oto lastik üreticilerinden olan Bridgestone tarafından binek araçlar için tasarlanır. 93 yük endeksi ile 650 kg ağırlığındaki araçlara kadar kullanıma uygundur ve saatte 240 km hıza ulaşma kapasitesine sahiptir. C sınıfı frenlemeye sahip olması ve ıslak zeminde mükemmel yol tutuş gücü sunmasının yanı sıra F sınıfı yakıt verimliliği ile maksimum performansla düşük yakıt tüketimi sağlar. Ürün, 205 mm taban genişliği ile zemini tam kavrayarak aracın yol tutuşunu artırır. Dayton 205/50R17 93V XL DW510E 2019 kış lastiği yorumları ve görselleri ürün hakkında detaylı bilgi almak için önemlidir. Size her zeminde yüksek performans sağlayarak rahat bir yolculuk sürmenize olanak sağlayan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, zorlu mevsim koşullarını rahatça atlatabilirsiniz.

Dayton 205/50R17 93V XL DW510E 2019 Kış Lastiği Yorumları

Dayton 205/50R17 93V XL DW510E 2019 Kış Lastiği Yorumları

İnsanlara rahat bir ulaşım alternatifi sunan binek araçlar, trafikteki sürücü ve yayaları tehlikeye atmamak adına yıllık bakım ve kontrollere tabi tutulur. Bunlardan biri olan kış lastiği değişimi, özellikle yağmur ve kar yağışının fazla olduğu, sıcaklığın eksi derecelere düştüğü yerlerde yaşayanlar için önem teşkil eder. 205/50R17 93V XL DW510E 2019 kış lastiği, 7 derece ve daha soğuk havalarda esnekliğini koruyabilen lastik hamuru sayesinde karlı ve buzlu yollarda konforlu yol tutuşu ile kısa mesafede güçlü fren desteği sağlar. Özel kauçuk bileşeni etkin bir sürüş deneyimi ve manevra kabiliyeti sunar. Lastiğin üzerinde bulunan özenle tasarlanmış sırt kanalları, yağmur ve kar suyunu hızlı bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yüksek ve etkin performansıyla sizi yarı yolda bırakmayacak Dayton kış lastiğini arabanızda güvenle kullanabilirsiniz.

İndirimli Dayton Kış Lastiği Fiyatları

İndirimli Dayton Kış Lastiği Fiyatları

Araç sahiplerinin kış aylarında yapması gereken ilk işlerden biri olan lastik değişimi, güvenli bir yolculuğun yanında arabanın kullanım ömrünü uzatarak yakıt tasarrufu yapılmasını da sağlar. Dayton 205/50R17 93V XL DW510E 2019 kış lastiği fiyat seçeneklerini ve satın alanların görüşlerini ürün sayfasından inceleyebilirsiniz. Özel kauçuk malzemesiyle ıslak ve buzlu zeminlerde etkin bir tutuş ve frenleme desteği sağlayan ürün, güçlü manevra kabiliyeti sunar. Esnek materyali sayesinde dondurucu havalarda çatlamadan uzun süre kullanım sağlar. Ürüne özel olarak tasarlanmış sırt kanalları aracılığıyla yağmur ve kar suları lastiğin üzerinden kolayca akarak suda kızaklamanın önüne geçer, tam sürüş hakimiyeti verir. Konforlu seyahat keyfi ve düşük yakıt tüketimiyle kullanışlı bir çözümdür. Ürün hakkında detaylı bilgi almak için Trendyol üzerinden görselleri inceleyebilir ve avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.