Dayson Extra Poliüretan Mastik 280 ml Siyah

195 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
194,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dayson Extra Poliüretan Mastik 280 ml Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0424124190400001 Vergi Kimlik Numarası: 4241241904
    Bu ürün GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dayson Extra Poliüretan Mastik 280 ml Siyah Dayanıklı ve elastik yapışkan özelliği ile kopma ve yırtılmalara karşı dayanıklı bir malzemedir ve bu özellikler ile hava geçişine dirençlidir. Astar kullanmaksızın güçlü yapışma özelliği ile otomotiv ve inşaat sektöründe tutulan bir üründür. Ayrıca genel olarak birleştirme ve yapıştırma için kullanılan bir üründür. Kullanıldığı Yerler: -Motorlu araçların ek yerlerine yapıştırıp izolasyon yapılmasını sağlar. -Deniz araçlarında izolasyon ve yapışma sağlar -İnşaatlarda derz aralarında çatılarda ek yerlerinde izolasyonu sağlar. -Ahşap, cam, metal, granit, taş, fiber uygulamalarında mükemmel yapışma ve izolasyon sağlar
Geri Bildirim Ver

Dayson Siyah Silikon Mastik Çeşitleri Trendyol'da!

Genellikle sızdırmazlık ve dolgu aracı olarak kullanılan mastikler, pek çok malzemede izolasyon yapılmasını sağlar. Dayson 280 ml siyah silikon yapıştırıcı mastik de esnek yapıda kolay uygulanabilen bir üründür. Otomotivden inşaata, ahşaptan cama kadar birçok alanda ve malzeme üzerinde kullanılabilir. Dayson silikon mastik tüm hava şartlarına ve suya karşı da dayanıklıdır. Esneme ve sarkma yapmayan bu ürün, herhangi bir astar kullanılmaya gerek olmadan güçlü bir yapışkanlık sağlar. Hiçbir koşulda hacmini kaybetmeyen, dayanıklı ve yapışkan özelliği güçlü bir silikon mastik arıyorsanız Dayson'ın bu ürünü sizin için uygun bir seçenek olabilir. Söz konusu mastiğin genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Sıcak ve soğuğa karşı dayanıklılık
  • Elastik yapı
  • Boyanabilir özellik

Dayson 280 ml Siyah Silikon Mastik Hangi Özelliklere Sahiptir?

Dayson 280 ml Siyah Silikon Mastik Hangi Özelliklere Sahiptir?

Dayson 280 ml siyah silikon yapıştırıcı mastik, tek bileşenli bir özelliğe sahiptir. Havayla kürleşen bu ürün, poliüretan esaslı bir izolasyon malzemesidir. Elastik özelliği sayesinde Dayson mastik, kolaylıkla yırtılmaz ve kopmaz. Sıcak ve soğuk hava şartlarına karşı da dayanıklı olan Dayson siyah silikon yapıştırıcı, korozyonu önler. Değişen hava şartlarına göre zaman içinde paslanma, kireçlenme gibi aşınmaların önüne geçer. Ürün; ahşap, cam, metal, taş, fiber ve granit malzemelerin tamamında maksimum düzeyde izolasyona yardımcı olur. Ayrıca bu ürünün yapısı boyanınca da aynı kalır. Dayson silikon mastik, hâlihazırda boyalı zeminler üzerinde de etkili bir üründür. Suya karşı dayanıklı bir yapısı bulunduğu için kullanım açısından da son derece avantajlıdır.

Dayson 280 ml Silikon Yapıştırıcının Kullanım Alanları Nedir?

Dayson 280 ml Silikon Yapıştırıcının Kullanım Alanları Nedir?

Dayson 280 ml siyah silikon yapıştırıcı mastik, sağlam ve esnek yapısı sayesinde pek çok alanda kullanıma elverişlidir. Bu alanların başında inşaat sektörü gelir. Bahsi geçen ürün, derz aralarında ve çatıların ek yerlerinde izolasyonu sağlamak için kullanılabilir. Otomotiv sektöründe de sıklıkla tercih edilen Dayson 280 ml silikon mastik, motorlu taşıtlarda izolasyon ve paslanmayı önlemek için kullanılır. Suya dayanıklılığı sayesinde Dayson 280 ml siyah silikon yapıştırıcı mastik, deniz taşıtlarında da izolasyon ve yapıştırma görevi görür. Tüm motorlu araçların ek yerlerinin birleştirilmesinde bu üründen faydalanılabilir. Genel olarak yapıştırma ve izolasyon görevi gören bu ürün; teknelerin iç ve dışlarında, mobilya ek yerlerinde, lavabo, tuvalet montajında sızdırmazlık amacıyla güvenle kullanıma uygundur. Dayson silikon mastik, güçlü yapışkanlığı ve esnekliğiyle kullanım çeşitliliği sunan kaliteli bir üründür.

Dayson 280 ml Siyah Silikon Mastik Yapıştırıcı Dayanıklı mıdır?

Dayson 280 ml siyah silikon yapıştırıcı mastik, son derece dayanıklı bir üründür. Sıcak, soğuk, yağmurlu ve karlı fark etmeksizin tüm hava koşullarında sızdırmazlık özelliğini korumayı başarır. Boya üzerine de kolayca yapışabilen bir malzemedir. Bahsi geçen ürün, elastik yapısı sayesinde kopma ve yırtılma gibi deformasyonlar olmadan işlevini sürdürmeyi başarır. Dayson 280 ml siyah silikon yapıştırıcı mastik, bir hayli güçlü bir şekilde yapışır. Söz konusu ürün; beton, metal ve polyester de dâhil olmak üzere birçok farklı zeminde kullanıma uygun olup oldukça sağlamdır. Güçlü yapışma ve izolasyon özelliği sayesinde hemen herkes tarafından sıklıkla tercih edilir. Dilerseniz Dayson 280 ml siyah silikon yapıştırıcı mastik yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.