Dayson Extra Pu Sealant Mastik (BEYAZ)

170 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
194,95 TL
40 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dayson Extra Pu Sealant Mastik (BEYAZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: öz bayar inşaat Satıcı Ünvanı: CİHAT BAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2795528073800017 Vergi Kimlik Numarası: 1510341204
    Bu ürün öz bayar inşaat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Dayson Extra Pu Sealant Mastik (BEYAZ)

Yapıştırıcılar, insanlar için günlük hayatın olmazsa olmazları arasında yer alır. Gün içerisinde pek çok eşyanın kırılması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz veya bazı malzemeleri yapıştırmanız gerekebilir. Bu nedenle birçok farklı tarzda yapıştırıcı geliştirilip üretilir. Kendilerine özgü formüllere sahip bu yapıştırıcılar arasında oldukça fazla beğeni toplayan Dayson Extra Pu Sealant güçlü bir yapışma sağlaması sayesinde göze çarpar. ISO 9001 sertifikasına sahip olan ürün, dünya kalite standartlarına uygun şekilde üretilir. Bu sertifika sayesinde tercih ettiğiniz yapıştırıcının geliştirilme sürecinde oldukça titiz davranıldığına emin olabilirsiniz. Geliştirilme amacı motorlu araç parçalarını yapıştırıp izole etmek olan olan bu özel ürünü neredeyse bütün materyal çeşitlerine rahatlıkla uygulama imkanınız bulunur. Güçlü ve dayanıklı bir yapıştırıcıya ihtiyacınız varsa siz de bu ürünü vakit kaybetmeden deneyebilirsiniz.

  • Silindirik ambalaj
  • Özel başlık
  • Pratik tasarım

Dayson Extra Pu Sealant Mastik Özellikleri

Dayson Extra Pu Sealant Mastik Özellikleri

Dayson Pu Mastik beyaz rengi ile oldukça pratik bir kullanım sağlar. Özellikle açık renkli yüzeylerle bütünleşir. Bu sayede uyguladığınız bölgede herhangi bir taşma görüntüsü oluşmaz ve estetik bir görüntü elde edebilirsiniz. Ürünün özel olarak geliştirilen formülünün içerisinde akrilik reçinelerden oluşturulan mastik bulunur. Mastik, sızdırmayı önleyen bir maddedir. Kuruduktan hemen sonra sertleşen bu madde, boyanabilirlik özelliğine sahiptir. Beyaz rengi sayesinde ürünü dilediğiniz yere uyguladıktan sonra renk farklılığını kapatmak için boyayıp kamufle edebilirsiniz. Dayson Extra Pu Sealant Mastik (beyaz) nem ve sıcaklık gibi dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı bir formüle sahiptir. Yüksek elastik yapısı sayesinde ısı değişimlerine uyum sağlar. Bu sayede kırılma, çatlama gibi problemler meydana gelmez. Böylelikle herhangi bir hasar riski olmadan ister iç ister dış bölgelere gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz.

Dayanıklı Dayson Extra Pu Sealant Mastik ve Yorumları

Dayanıklı Dayson Extra Pu Sealant Mastik ve Yorumları

Güçlü elastik yapısı sebebiyle çoğunlukla inşaat ve otomotiv sektöründe tercih edilen Dayson Extra Pu Sealant Mastik (beyaz) kullananlar tarafından yüksek memnuniyet içeren dönüşler alır. Uygulama sırasında astara ihtiyaç duyulmaması sebebiyle pratik bir kullanım sağlar. Arabaların ek bölümlerinde, deniz araçlarında ve inşaatlarda yapıştırma ve izolasyon sağlamak amacıyla çok fazla tercih edilir. Silindirik olarak tasarlanan sert malzemeye sahip olan özel ambalaj, ürünü uygulama sırasında size oldukça kolaylık sağlar. İnce uçlu başlığı ise yapıştırıcıyı çok küçük alanlara bile pratik bir biçimde sürme imkanı sunar. Dayson Extra Pu Sealant Mastik (beyaz) yorumları incelendiğinde yalnızca motorlu araçlarda ve inşaatlarda değil farklı alanlarda da oldukça sık bir şekilde tercih edildiği görülür. Evinizde veya iş yerinizde dayanıklı bir yapıştırıcıya ihtiyacınız varsa özel olarak geliştirilen bu yapıştırıcıyı deneyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Dayson Extra Pu Sealant Mastik

Avantajlı Fiyatıyla Dayson Extra Pu Sealant Mastik

Yüksek dayanıklılığı ve güçlü yapıştırma özelliklerinin yanı sıra sızdırmayan bir yapıya sahip olan ürün, izolasyon amacıyla da uygulanır. Elastik özelliği sayesinde madde, ısı değişimlerinde genleşir. Bu sayede kopma, çatlama veya yırtılma gibi olumsuz durumlar ortaya çıkmaz. Araç ve inşaatların dışında birçok farklı materyal üzerinde de kullanılabilen bu güçlü yapıştırıcıyı ahşap, cam, taş, granit, metal ve fiber gibi maddelere de uygulayabilirsiniz. Yüksek miktarda sunulan bu dayanıklı ürünü uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Dayson Extra Pu Sealant Mastik (beyaz) fiyatı açısından da oldukça avantajlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Trendyol’da bulunan farklı değerlendirme seçeneklerinden dilediğinizi tercih edip seçim sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ürünü sizden önce deneyimleyen kişilerin, puan ve yorumlarını inceleyip fikir edinebilir ve ardından yüksek dayanıklılığa sahip bu özel yapıştırıcıya anında sahip olabilirsiniz.