Daylong Actinica Güneş Koruyucu Losyon 80 Gr

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.699 TL
1 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.425 TL
400 TL'ye 14 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.448,90 TL

Ürün Bilgileri

Daylong Actinica Güneş Koruyucu Losyon 80 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onikion Satıcı Ünvanı: ONİKİON KOZMETİK İTRİYAT GIDA MEDİKAL PLASTİK PETROL İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643082165700001 Vergi Kimlik Numarası: 6430821657
    Bu ürün Onikion tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri
  • Daylong actinica lotion - Güneş koruyucu losyon
  • - yüksek koruma sağlayan güneş losyonudur.
  • - cildi uva-Uvb ışınlarına karşı korumaya yardımcı olur.
  • - çevresel faktörlerin cilde vermiş olduğu hasarı engellemeyi destekler.
  • - ince losyon yapısı cilde kolay emilim sağlar.
  • - hassas ciltler için idealdir.
  • Nasıl kullanılmalı: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce eşit bir şekilde uygulayınız.
  • Öneri: Suya ve güneşe fazla maruz kalınan durumlarda uygulamayı tekrarlayınız.
  • Kimler kullanabilir: tüm ciltler için kullanıma uygundur.
Geri Bildirim Ver

Daylong 346134 Actinica Güneş Koruyucu 80 g Losyon

Daylong Actinica 80 g güneş koruyucu losyon, yoğun formülüyle zararlı ışınların cilde nüfuz etmesine engel olur. Bu ürünü dışarıya çıkmadan önce uygulayarak gün boyu konforlu vakitler geçirebilirsiniz. Korunmasız cildin güneşle teması sonucu çeşitli problemler meydana gelir. Işınlara maruz kalabilecek tüm açık bölgelere nazik dokunuşlarla işlem yapabilirsiniz. İçeriği ve kalıcılığı ile uzun süre sağlıklı kullanım imkânı sunan losyonu tercih ederek temkinli hareket edebilirsiniz. Daylong Actinica 80 g güneş koruyucu, ultraviyole radyasyonu büyük ölçüde emerek ışınların cilt tabakalarına inmesini önler. Bu ürünü tercih ederek yanık gibi sıkça karşılaşılan çeşitli sorunlara karşı önlem alabilir, ton eşitliği sağlayabilirsiniz.

  • 80 g hacme sahiptir.
  • Yağlı hissi bırakmaz.
  • Hassas ciltler için uygundur.

Daylong Actinica Güneş Koruyucu Losyonun Özellikleri Nelerdir?

Daylong Actinica Güneş Koruyucu Losyonun Özellikleri Nelerdir?

Daylong Actinica güneş koruyucu losyon, su bazlı üretildiğinden uygulandığı yüzeyde rahatsız edici his bırakmaz. Hızlı bir şekilde emilen ürün, UV-A VE UV-B gibi zararlı ışınlara karşı da büyük ölçüde etki gösterir. Bünyesinde metil paraben maddesi barındıran losyon, cilt koruma formülasyonunun bütünlüğünü sağlar. Antibakteriyel özelliğiyle ön plana çıkan bu malzeme sayesinde derinizi istenmeyen organizmalardan arındırabilirsiniz. Bunun yanı sıra Daylong Actinica SPF 50 faktör 80 g güneş kremi, içerdiği propil paraben ile hassas ciltlerde dâhil kullanım imkânı sunar. Tene nüfuz ederek kalkan işlevi gören losyon, zararlı ışınlardan uzun süre boyunca tam koruma sağlar. Ayrıca ideal boyutlara sahip ürünü çantanızda bulundurarak dilediğiniz an tazeleyebilirsiniz. 50 faktör koruma etkili kremin yağlı his bırakmayan yapısı sayesinde keyifli vakitler geçirerek beklentinizi karşılayabilirsiniz.

Daylong Actinica Güneş Koruyucu Losyonu Kimler Kullanabilir?

Daylong Actinica 80 g güneş koruyucu losyon yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların geniş bir yaş yelpazesinde bulunduğu görülür. Tüm cilt tiplerine uygun olan ürün, hassas deriye sahip kişiler için de oldukça idealdir. Her insan güneş ışınlarına sıkça maruz kaldığından Daylong Actinica 80 g güneş koruyucu losyon uygulaması tavsiye edilir. Geniş hacmiyle dilediğiniz uygulama sıklığında yararlanabileceğiniz ürünü günlük yaşantının yanı sıra seyahatlerinizde de tercih edebilirsiniz. İlk kullanımdan itibaren kişiyi rahatlatarak koruyan losyon sayesinde teninize güvenli bakım gerçekleştirmeniz mümkün kılınır. Deri bozulmalarını engellemek için özenle üretilen kremi 50 faktör etkiye uygun her yaş ve cilt tipi için tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra üründen, suyla yüksek derecede maruz kalma sonucu tazelemek üzere denizde faydalanmanız da mümkündür.

Daylong Actinica 80 gr Güneş Koruyucu Losyon Nasıl Kullanılır?

Daylong Actinica 80 g güneş koruyucu losyonun dışarı çıkmadan 20 dakika önce uygulanması tavsiye edilir. Yeterli miktarda aldığınız losyonu ilgili noktaların tamamına eşit şekilde sürerek son dengesizliğini önlemeniz mümkündür. Su ve güneşe aşırı derece maruz kalma durumlarında Daylong Actinica 80 g koruyucu kremi tazelemeniz önerilir. Söz konusu uygulamanın tekrarlanması sonucu etkiyi artırabilir, güvenli vakitler geçirebilirsiniz. Tüm cilt tipleri için uygun yapıda üretilen Daylong Actinica 80 g güneş koruyucu losyonu içeriğin bozulmaması adına serin ve kuru ortamlarda saklamanız önemlidir. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise uygulama esnasında özellikle hassas ciltlerde nazik ve yuvarlak hareketlerle işlem gerçekleştirilmesidir. Bu uyarılar doğrultusunda hareket ederek tenin kızarmamasını ve ürünün iyi bir şekilde deriye nüfuz edebilmesini sağlayabilirsiniz. Daylong Actinica 80 g güneş koruyucu losyon fiyatlarına Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilir, yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak ürünü satın alabilirsiniz.