Dayıoğlu Doğal Sahlep Toz Salep Doğal Meşhur Bucak Sahlebi Dondurma Salebi 75 gr Salep

490,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dayıoğlu Doğal Sahlep Toz Salep Doğal Meşhur Bucak Sahlebi Dondurma Salebi 75 gr Salep

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dayıoğlu Doğal Salep Satıcı Ünvanı: HASAN OĞUZ ATAKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0950282819
    Bu ürün Dayıoğlu Doğal Salep tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DAYIOĞLU TOZ DOĞAL SALEP . En İyi Doğal Salep Markası .1 LİTRE SÜTE 6 gr Doğal Toz Salep Yeterli .Şekersiz Üründür. " MEŞHUR BUCAK SALEP'İ" Bucak'ın ve çevresinin dağlarından toplanılan doğal salepleri öğütüp, toz salep satışını yapmaktayız. Bizim için birinci öncelik müşteri memnuniyetidir. Bu sebeple saleplerimiz kesinlikle doğal salepten üretilmektedir. Satmış olduğumuz salepler doğal salep olup, garantimiz altındadır. İddialıyız, tadınca tekrar isteyeceksiniz. En İyi Doğal Toz Salep Markası Ve Ürün Garantisi - Saleplerimiz Doğal Salep'tir - Meşhur Bucak Salebidir. - Cam Şişede Güvenlik Bandı Etiketiyle Gönderimi Yapılır. - Lezzeti harika, faydası çok fazladır. - Hem dondurma, hemde sıcacık sahlep olarak tüketilebilir. Doğal toz salep tarifi:2 çay kaşığı salep (6gr) 2,5yemek kaşığı şeker ayrı bir kapta iyice harmanlayınız. Sütü Kaynatınız ve toz salep şeker karışımını topaklanma olmaması için yavaş yavaş döküp durmadan çırpıcı ile en az 15 dakika veya istediğiniz kıvama gelene kadar karıştırınız.doğal toz salebiniz hazır...Afiyet olsun Doğal Toz Salep i ister soğuk kış günlerinde sıcacık salep olarak tüketiniz, isterseniz de yaz sıcağında, soğuk ve nefis bir dondurma olarak. Doğal Salep: Üretiminde insan eli değmeden hasat edilen salep demektedir. Dayıoğlu Doğal Salep olarak bizim ürünlerimiz dağda kendi yetişen, üretiminde insan eli değmeyen saleplerdir. Doğal Toz Salebin Faydaları - Göğüs hastalıklarının iyileştirir. - Öksürüğe, bronşite ve boğaz enfeksiyonlarına iyi gelir. - Hafızayı güçlendirir - ve bağırsak hastalığına iyi gelir. - Kadınlarda adeti düzenler. - Bağırsak kurtlarını yok etmeye yardımcı olur - Kan şekerini aniden çıkarmadan, tatlı ihtiyacını giderir. - Yağ yakma hızını artırır ve kilo vermeyi kolaylaştırır. - Baş ağrısı ve migrene iyi gelir. - ve şişkinliği giderir, sindirimi kolaylaştırır. - Anne sütünü arttırır. Doğal Toz Salep Koşulsuz İade Garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver