2
Saç Maskesi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Dax Supergro 198 gr - Yavaş Uzayan Saçlara Özel Saç Bakım Yağı

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dax Supergro 198 gr - Yavaş Uzayan Saçlara Özel Saç Bakım Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soho N.Y.C & DAX Satıcı Ünvanı: AG İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008087079100011 Vergi Kimlik Numarası: 0080870791
    Bu ürün Soho N.Y.C & DAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Supergro 198 Gr - Yavaş Uzayan Saçlara Özel Saç Bakım Yağı

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 151 - 199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Özellik Sülfatsız
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Dax 077315009103 Supergro Yavaş Uzayan Saçlara Özel 198 gr Saç Bakım Yağı

Saçlarınızda dökülme sorunu yaşıyorsanız özel yağlarla bu sorunu çözmeniz mümkündür. Orijinal sarı hologramlı Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı cildi besler. Bakım yağı sayesinde tüycük şeklindeki saçlarınızda dahi gözle görülür bir güçlenme olur. Tüm saç tipleri için uygun olan Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağını kullanım talimatlarına göre uygulamanız önem taşır. Bitkisel saç bakım yağı, saç tellerini canlandırır, kalınlaştırır ve daha sağlıklı uzamasına destek olur. Ürünü, kapağını açtıktan sonra, kullanma ve saklama talimatlarına uyarak 36 ay ve üzeri süreyle kullanabilirsiniz. Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağının içine farklı bir ürün katılmaması önemlidir.

  • 198 g ağırlığındadır.
  • Yumuşak katı yağ görünümündedir.
  • Rengi beyazdır, elde ısınınca şeffaflaşır.

Dax Supergro Özel Saç Bakım Yağı 198 Gr İçeriği Nasıl?

Dax Supergro Özel Saç Bakım Yağı 198 Gr İçeriği Nasıl?

Dax Supergro yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağın içeriğinde bitkisel bileşenler bulunur. Bu bileşenler saçı ve saç derisini besler. Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağında jojoba, hindistan cevizi, badem, susam, fıstık ve diğer bitkisel yağlar vardır. Ayrıca üründe çay, papatya, aloe vera, avokado, buğday özü ve mineraller de bulunur. Bileşenler saçta ekstra yağlanma ve ağırlık yapmaz. Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı bitkisel özleri sayesinde bukleleri belirginleştirir. Yağdaki bileşenler, güneş ışınlarına karşı yüksek UV koruması özelliğine de sahiptir. Kullandıktan sonra fön gibi uygulamalarda saçlarınızdaki güçlü direnci hissedebilirsiniz. Ürünün içeriğindeki bitkisel yağlar ve özler deniz suyuna karşı yüksek koruma içerir. Bakım yağının içeriğindeki bileşenler saçlarınızın gün boyu güzel kokmasını sağlar.

Dax Yavaş Uzayan Saçlara Özel Saç Yağı Nasıl Kullanılır?

Supergro yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağını günlük ve haftalık bakımınızda kullanabilirsiniz. Saçlarınızı yıkamadan yaklaşık 30 dakika önce az miktar yağı parmak uçlarınızla yumuşatın. Görüntüsü hindistan cevizi yağı gibi olan ürün elinize aldığınızda çözülmeye başlayacaktır. Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağın rengi şeffaf olunca saçlarınızın seyrek olduğu bölüme sürerek 10 dakika masaj yapabilirsiniz. Ürünü saçınızın tamamına sürmenize gerek yoktur. Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağını haftada en az iki kez uygulamanız önerilir. Ürünü kullanım talimatlarına uyarak saçlarınızdan arındırabilirsiniz. Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı yorumlarına göre olası yanlış kullanımda, ürünü uyguladıktan sonra saçlarınızı ıslatmadan şampuanlamanız ve sonra ıslatarak köpürtmeniz yeterlidir. Yağı, boyalı saçlarda kullanabilirsiniz.

Dax Supergro Yavaş Uzayan Saç Bakım Yağı Etkileri Neler?

Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağındaki bileşenler saçın nem dengesini sağlar ve direncini arttırır. Ürün, saç uçlarını tedavi ederek kırılmaları önler. Bakım yağını kullandıktan kısa bir süre sonra saçınızın yumuşadığını, canlandığını ve parladığını fark edebilirsiniz. Ürün konsantre yağlardan oluşturulur ve saç derisinin sebum üretimini dengeleyecek şekilde formüle edilir. Yoğun yağ içerikli olduğu için yalnızca saç diplerine sürülerek uygulanır. Saç derisi, en fazla bir saat içerisinde yağı absorbe edebilir. Bu nedenle fazla ürün kullanmanıza ya da ürünü saçta 1 saatten daha uzun süre bekletmenize gerek yoktur. Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı kelliğe çözüm getirmez. Bitkisel yağ, sadece var olan saçları güçlendirmek için üretilir. Dolayısı ile Dax Supergro'nun ölü saç köklerine etkisi bulunmaz. Saçları güçlendirmek için üretilmiş olan Dax Supergro 198 g yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağını Trendyol üzerinden sipariş etmeniz mümkündür.