Davines Oi/oil All In One Milk Tüm Saç Tipleri Için Bakım Sütü 50ml

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Davines Oi/oil All In One Milk Tüm Saç Tipleri Için Bakım Sütü 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sachane Satıcı Ünvanı: MOT GRUP BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622058118900013 Vergi Kimlik Numarası: 6220581189
    Bu ürün Sachane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Davines Oi All In One Milk Tüm Saç Tipleri İçin Bakım Sütü 135 ml>Saçları nemlendirir, saçı taramaya yardımcı olur.>Saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.>Saçların kabarmasını ve elektriklenmesini önler.>Fön, maşa gibi ısı işlemleri öncesi saçları korur.>Saçlarda hoş bir koku bırakır. Davines Oi All In One Milk Tüm Saç Tipleri İçin Bakım Sütü İçerik>Roucou Yağı: Yaşlanma karşıtı ve güçlü anti-oksidan etkisiyle havuçtan 100 kat daha fazla beta-karoten içeren yağ, saçlara ekstra yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. >Ayçiçeği Yağı: Saça canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Davines Oi All In One Milk Tüm Saç Tipleri İçin Bakım Sütü Kullanımı>Saç uzunluğuna göre 5-10 sprey ürünü havluyla nemi alınmış, temiz saça uygulayın.>Durulamayın, saçları dilediğiniz gibi şekillendirin.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Form Krem
  • Etki Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver

Davines Saç Bakım Sütü ile Daha Canlı Saçlar

Profesyonel saç bakım markalarından birisi olan DAVINES, yüksek kalitede ürünler üretmektedir. Birçok ülkede talep gören ürünlere sahip olan marka, son derece etkili saç bakım ürünleri meydana getirmektedir. En yenilikçi saç bakım teknolojileri ile üretilen ürünler, tasarımları ile fark yaratmıştır. Doğanın sunduğu zenginliklerden ve mucizelerden ilham alan marka, saç konusunda devrim niteliğinde ürünler ortaya koymaktadır. Markaya ait olan ürünlerden Davines oi all in one milk, farklı saç tipinde olan kullanıcılara hitap etmektedir. Marka, şampuan, saç kremi, maske, serum, saç yağı, keratin yükleme serumu ve jel gibi birçok ürün üretmektedir. Özel olarak üretilen ürünler saç yapısına ve saç problemlerine yönelik tasarlanmaktadır. Davines oi all in one milk kullananlar ürünlerin saç problemlerini çözmeye katkı sağladığını ifade etmektedir.

  • Roucou Yağı İçeren Zengin Formül
  • Hızlı ve Pratik Şekillendirme
  • Mucizevi Yağlar

Davines Saç Bakım Sütü Özellikleri

Davines Saç Bakım Sütü Özellikleri

Farklı saç problemleri için ürünler üreten marka, aşırı yıpranmış saçları yeniden yapılandırmaktadır. Farklı saç renkleri için özel olarak geliştirilmiş renk koruyucu bakım serisi ile saç renginin uzun süre kullanılmasını sağlamaktadır. Şekillendirici ürünler, firmanın kalitesini ispatlar niteliktedir. Davinesoi/oi all in one milk, tüm saçlar için bakım sütüdür. Roucou yağı ile zenginleştirilen OI, kusursuz saçların mimarıdır. Tüm saç tiplerine yoğun ve özel bir bakım sunan ürün, hafif ve durulanmayan bir yapıya sahiptir. Saça ekstra yumuşaklık ve parlaklık katarak saçı ısıya karşı korur. Pratik bir şekillendirme isteyen kişilerin tercihi Davines oi all in one milk 50 ml ürününden yana olmaktadır. Özel boyutu ile uzun süreli kullanım sağlanır. Yumuşak, kolay taranan ve bakımlı saçlar isteyen kadınların vazgeçilmezi olan bu ürün, günlük kullanıma uygundur.

Davines Bakım Sütü Kullanımı

Davines Bakım Sütü Kullanımı

İçeriğinde roucou yağı bulunan Oi/oil all in one milk tüm saç tipleri için bakım sütü 50ml boyutu ile uzun süre kullanılmaktadır. Ürünün farklı boyutları da mevcuttur. İçerikte yer alan roucou yağı, bir Amazon bitkisidir. Beta-carotene bakımından oldukça zengindir. Saçı yapılandırır ve büyümesini hızlandırır. Melanin üretimini harekete geçiren ürün, UV ışınlarının sebep olduğu hücre hasarını büyük ölçüde azaltmaktadır. Bu yağın aynı zamanda yaşlanmayı geciktirme etkisi de bulunur. Cildin esnekliğini korumasına yardım eden ürün, oligoelement bakımından zengindir. Serbest radikallere karşı nötralize edici etkisi ile bilinen Ellagic Asit içermektedir. Davines oi all in one milk kullanımı oldukça kolaydır. Ürün, nemli saçın boy ve uçlarına masaj yaparak uygulanmalıdır. Durulama gerektirmeden şekillendirme işlemi yapılmaktadır.

Davines Oi All InOne Milk Özellikleri

Davines Oi All In OneMilk Özellikleri

Marka, kimyasal ürün tercih etmeyen müşterileri için organik bakım serileri oluşturmuştur. Bitki özleriyle formüle edilen organik bakım ürünleri, saç, yüz ve vücut için özel olarak geliştirilmiştir. Organik içeriği sayesinde cilde ve saça zarar vermeyen ürünler, özenli temizlik yapar. Davines oi all in one milk yorumlar incelemesi yapıldığında kullanıcıların ürün içeriklerini beğendiği gözlemlenmektedir. Farklı saç tipine sahip bireyler için ürünler üretilmektedir. BalaneCurling Serisi ile kusursuz kıvırcıklar ve göz alıcı bukleler elde edilmektedir. Bukle oluşumu sırasında saç yıpranmaz ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşur. Saçlarına bakım yapmak isteyen kullanıcılar, Trendyol üzerinden Davines oi/oil all in one milk tüm saç tipleri için bakım sütü 50ml satın al seçeneğini zevkle tercih etmektedir. Profesyonel bakım ve sağlıklı saçlar isteyen kullanıcıların tercihi olan bakım sütleri, saç yapısına uygundur.