Davines Nourishing Hair Pak Yıpranmış Kuru Saç Maskesi 250 Ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
891,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.025 TL979 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.020 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Davines Nourishing Hair Pak Yıpranmış Kuru Saç Maskesi 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saç uzmanı 2 Satıcı Ünvanı: MEHMET TÜRKER ERİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3590131522
    Bu ürün Saç uzmanı 2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Davines Nourishing Hair Pak Yıpranmış Kuru Saç Maskesi 250 ml İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Kuruyan ve kuruma sebebi ile hasar gören saçları onarır Saçlara onarıcı etkisinin yanı sıra yumuşaklık ve parlaklık veren etkiye sahiptir Bozulan nem seviyesini ve saç yapısını düzeltireki saç tellerini kuvvetlendirir Saçı yeniden yapılandırmaya yardımcı olur Saçların göreceği kimyasal işlemlere karşı güçlenmelerini sağlar Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir Ürün %100 orijinaldir. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Etki Parlaklık Verici
  • Özellik Sülfatsız
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Davines Nourishing Hair Pak Yıpranmış Kuru Saç Maskesi 250ml

Menşei İtalya olan Davines, çok geniş bir yelpazede saç bakım ürünleri üreten, dünya çapında tanınan köklü bir markadır. Ürünler, organik tarım ile elde edilen, doğal kökenli aktif bileşenlerin kullanımını destekleyen formüller ile çevresel etkiyi en aza indirecek şekilde, yenilenebilir elektrik enerjisi ile üretilir. Doğal aktif bileşenlerden oluşan Davines yıpranmış kuru saç maskesi paraben ve sülfat içermez. Davines nourishing pak yıpranmış kuru saç maskesi mat, kuru, aşırı nemsiz, kolay kırılan, işlem görmüş, hasarlı ve hassas saçlar için önerilir. Kökleri besleyerek liflerin güçlenmesine, sağlıklı uzamasına, hacim kazanmasına ve kolay taranmasına yardımcı olur. Ürün, saçın, hasarlı kısımlarına ve uçlarına eşit bir şekilde dağıtılarak uygulanır.

  • Onarıcı, yapılandırıcı bakım maskesi
  • Yıpranmış, mat, kuru saçlar için özel formül
  • Yumuşak, parlak ve dolgun görünüm

Doğal İçeriğe Sahip Saç Maskesi

Doğal İçeriğe Sahip Saç Maskesi

Davines nourishing hair pak yıpranmış kuru saç maskesi 250 ml kuru ve yıpranmış saçların bakımına yönelik geliştirilir. İçeriğindeki pirinç proteini ve ayçiçek yağı ile yıpranmış telleri besleyerek, onarılmasına yardımcı olur. Konsantre bir bakım ürünüdür. Akışkan ve ipeksi bir yapısı vardır. Kurumuş saçları yumuşatır, parlak, canlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Üzüm ekstresi, güneş ışınlarına karşı korumayı artırır. Omega-9 ile besleyerek güçlendirir ve nem verir. Bitkisel keratin, yıpranmış telleri tamir ederek güçlenmesini sağlar. Mandalina yağı, yağ dengesinin oluşmasını sağlayarak deriyi güçlendirir. Kimyasal işlemlere koruma sağlar. Ylang ylang esansiyel yağları, deriyi yumuşatıp nemlendirirken bozulan yapıyı onararak saçın sağlıklı uzamasına ve canlı görünmesine destek olur. Nourishing hair pak yıpranmış kuru saç maskesi 250 ml fiyat seçeneği bütçe dostudur. İhtiyaç durumuna göre, fındık büyüklüğünde ufak bir miktar kullanılması yeterlidir.

Sağlıklı Saçlar İçin Davines Ürünleri

Sağlıklı Saçlar İçin Davines Ürünleri

Nourishing hair pak yıpranmış kuru saç maskesi 250 ml, Davines çiftliklerinde üretilen, içeriğindeki doğal ve organik ürünler sayesinde saçınızın özlediğiniz doğal ve parlak görünüme kavuşmasını sağlar. Kimyasal ve ısı kaynaklı işlemler yıpranmalara, kırılmalara ve kopmalara sebep olur. Ürün, zengin doğal içeriği sayesinde saçlarınızın daha sağlıklı ve güçlü olmasını sağlar. Denizin tuzlu suyu veya güneş gibi çevresel faktörler saçınızı yıpratır, zayıflatır ve kötü bir görünüme neden olur. Davines maske, güneşe çıkmadan önce içeriğindeki üzüm ekstresi ile saçınızı güneşin yakıcı ve yıpratıcı etkilerinden korur. Ayrıca tuzlu su ve sıcağın sebep olduğu hasarları omega-9, ylang ylang ve bitkisel keratin gibi zengin formülü sayesinde kolaylıkla onarır. Keratin kaybının sebep olduğu yıpranma, kuruluk, matlık ve cansız görünümü, kaybedilen keratini geri kazandırarak ve nemlendirme sağlayarak düzeltir. Pürüzsüzlük ve yumuşaklık sağlar.

Davines Maske Kullanım Şekli

Davines Maske Kullanım Şekli

Başarılı sonuç alınması için ürünün haftada bir kullanılması önerilir. İhtiyaç durumuna göre, haftada bir kereden fazla da kullanılabilir. İyi bir sonuç almak için aynı markanın şampuanları ile birlikte kullanılması tavsiye edilir. Şampuan ile yıkanıp iyice durulanan saç, havlu ile kurutulduktan sonra maske uygulanır. Saçın hafif nemli olması, tamamen kurumamış olması doğru uygulama şeklidir. Maske, saçın ortasından uçlarına doğru nazikçe yedirerek uygulanır. Etki etmesi için on dakika beklenir. Saç iyice durulanır. Saç yıpranması birçok faktörden meydana gelebilir. Kimyasal işlemler, boya, ombre, perma, veya fazla ısı uygulamak gibi pek çok işlem yapıyı bozarak keratin azalmasına sebep olabilir. Orijinal Davines maskesi seçeneğine ulaşmak için 8004608230557 kodu ile ürünü aratabilirsiniz. Yüksek onarım gücüne sahip olan Davines nourishing pak yıpranmış kuru saç maskesi yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, güvenle satın alabilirsiniz.