Davidoff Tchibo Davidoff Rıch Aroma Çözünebilir Kahve 100 Gr.

279,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
310,99 TL298,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
353,54 TL
9.3
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Davidoff Tchibo Davidoff Rıch Aroma Çözünebilir Kahve 100 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SanaGeliyor Satıcı Ünvanı: PAKETON E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719055270500001 Vergi Kimlik Numarası: 7190552705
    Bu ürün SanaGeliyor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tchibo Davidoff Rıch Aroma Çözünebilir Kahve 100 Gr. Benzersiz aroması ve yumuşak içimi ile kahve keyfinizi katlayacak.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Form Kavanoz
Geri Bildirim Ver

Davidoff 11000000001 Rich Aroma 100 gr Çözünebilir Kahve

Kahve molaları, günün en keyifli anları arasında yer alır. Küçük bir yudumuyla bile insanı âdeta başka diyarlara götüren kahve, zihin üzerinde dinlendirici bir etkiye sahiptir. Yoğun aromasına eşlik eden dayanılmaz lezzeti, her yudumda vücuda enerji verir. Özel bir harman ile oluşturulan Davidoff Rich Aroma çözünebilir kahve, en keyifli anlara eşlik etmek için benzersiz bir lezzete sahiptir. Doğu Afrika ve Latin Amerika bölgelerinde yetişen çekirdekler ile hazırlanan kahve, zengin tat notaları ile duyularınızı harekete geçirmeyi başarır. Güçlü lezzeti ve geride bıraktığı hoş tadı ile Davidoff Rich Aroma, her yudumda keyif verir. Bir fincanı ile günün geri kalanında ihtiyacınız olan enerjiyi ve canlılığı kazanabilirsiniz.

  • Çekirdek Türü: %100 Arabica
  • Tür: Çözünebilir Kahve
  • Miktar: 100 Gram

Davidoff Rich Aroma Çözünebilir Kahvenin Özellikleri Nedir?

Davidoff 11000000001 Rich Aroma 100 gr Çözünebilir Kahve Fiyatları

Davidoff Rich Aroma çözünebilir kahve 100 g paketi ile uzun süreli bir kullanım imkânı sunar. Yoğun aromalı çözünebilir kahve, kolayca hazırlanabilir. Bu sayede dilediğiniz her an lezzetli bir kahve içme imkânına sahip olabilirsiniz. Toplantı aralarında, işte veya evde, bir fincan kahve ile günün geri kalanına canlılık katabilirsiniz. Davidoff Rich Aroma çözünebilir kahve 100 g paketi içerisinde Doğu Afrika ve Latin Amerika bölgelerinde yetişen çekirdeklerden elde edilen güçlü bir harman bulunur. Harekete geçiren özgün baharat tatları ve dikkat çeken meyve notaları ile benzersiz bir lezzet sunar. Dengeli içimi ve damakta uzun süre kalan tatları ile Rich Aroma, kahve molalarınızı keyifli kılmayı başarır. Kahvenin enerji yükselten etkisi ile ilk yudumdan itibaren ihtiyacınız olan canlılığa ulaşabilirsiniz.

Davidoff Rich Aroma Çözünebilir Kahve Lezzetli midir?

Davidoff 11000000001 Rich Aroma 100 gr Çözünebilir Kahve Fiyatları

Davidoff Rich Aroma çözünebilir kahve, aroması ile herkesin beğenisi kazanan bir lezzete sahiptir. Baharat ve meyve notalarının dengeli birlikteliği ile keyifli bir içim sunar. Kuvvetli gövdesi ve hoş asiditesi ile her damak tadına uyum sağlamayı başarır.Çözünebilir formülü ile kahve, oldukça pratik bir şekilde hazırlanır. Bu sayede dilediğiniz her an kahve keyfi yapmanıza imkân sağlar. Doğu Afrika’nın ve Latin Amerika’nın en özel çekirdeklerinin kullanılması ile elde edilen kahve, ilk yudumdan itibaren farkını ve kalitesini ortaya koyar. Enerji yükselten etkisinin yanı sıra canlılık veren özel lezzeti ile günün geri kalanını keyifli kılar. Zengin aroması ile her yudumda, bir kahveden beklediğiniz etkileyici lezzete ulaşmanızı sağlar.

Davidoff Rich Aroma Çözünebilir Kahve Kaliteli midir?

Davidoff 11000000001 Rich Aroma 100 gr Çözünebilir Kahve Fiyatları

Davidoff Rich Aroma 100 g çözünebilir kahve yorumları, ürünün kalitesini onaylar niteliktedir. Özel ve kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen ürün, her yudumda canlılığın formülünü sizlerle buluşturur. İçtiği kahvenin etkisini gün boyu görmek isteyenleri tatmin etmeyi başarır. Zengin ve benzersiz aroması ile kahve molalarınızı çok daha keyifli anlara dönüştürür. Doğu Afrika ve Latin Amerika çekirdeklerinden harmanlanan kahve, ilk yudumdan itibaren kalitesini hissettirir. Baharat ve meyve notalarının hâkim olduğu tadı ile günün her anında kendinizi ödüllendirebileceğiniz eşsiz bir lezzettir. Kolay hazırlanabilir formülü ile molalara anında dâhil olur. Bu sayede istediğiniz her an kahve keyfi sürebilirsiniz. Davidoff Rich Aroma 100 g çözünebilir kahve, Trendyol üzerinden satışa sunulur. Mobil uygulama ya da web sitesi üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz. Kampanyalardan ve indirimli fiyatlardan yararlanarak bu ürünü hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz. Davidoff Rich Aroma çözünebilir kahve 100 g Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.