Davidoff Krem Çekirdek Kahve 500 g

329,90 TL
Öğütülme Türü: Çekirdek Kahve
Çekirdek Kahve
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Davidoff Krem Çekirdek Kahve 500 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinerjik Gıda Pazarlama ve San.Tic A.Ş. Satıcı Ünvanı: SİNERJİK GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771063446000001 Vergi Kimlik Numarası: 7710634460
    Bu ürün Sinerjik Gıda Pazarlama ve San.Tic A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Davidoff Cafe Creme Çekirdek Kahve 500GR Boyut: 500GR Zarif karakteri ile bu olağanüstü çekirdek kahvenin sırrı, Orta ve Güney Amerika'dan seçilmiş %100 Arabica çekirdeklerinde yatmaktadır ve en yüksek kalitedeki mükemmel karşımları sevenleri ikna etmektedir. Kavrulmuş kahve çekirdekleri.
  • Orta ve Günay Amerika'dan %100 Arabica çekirdekleri.
  • Aromalar: Tam gövdeli ve baharatlı.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 gr
Geri Bildirim Ver

Tchibo Davidoff Krem Çekirdek Kahve 500g

Günlük hayatın vazgeçilmez eşlikçisi olan kahve tüketiminin birçok yolu vardır ve yumuşak içim tüketmek de bunlardan biridir. Tchibo Davidoff Kahve Krem Çekirdek Kahve 500 g ürününü kullanarak evinizde kendi lezzetlerinizi yaratmanız mümkündür. Tchibo Davidoff kahve kaliteli ve özenle hazırlanmış içeriğiyle seçkin damak tadı standartları sunar. Lezzetin tadını belirleyen birçok faktör vardır. Lezzetin tadını belirleyen en önemli etkenlerden biri çekirdeğinin yapısıdır. Kahve çekirdeğinin belirli türleri bulunur. Bu çekirdek türleri yetiştikleri coğrafyaya göre farklılık gösterir ve tüm yetiştirme detayları lezzete etki eden detaylardır. Hem daha sağlıklı hem de telvesiz olan Tchibo Davidoff kahve, aradığınız yüksek kalite lezzeti yaşamanızı sağlar. Bu ürünün farkını ve kaliteli lezzetini gösteren bazı özellikleri şöyledir;.

  • Ayarlanabilir kıvam
  • Birden fazla kullanım alanı
  • Yumuşak içim

Yumuşak Aromalı Hafif Çikolata Tadında Davidoff Kahve

Yumuşak Aromalı Hafif Çikolata Tadında Davidoff Kahve

Kahve çekirdeklerinin yüzlerce türü bulunur. Her bir türün yetiştirilmesi, hazırlanması ve lezzeti farklıdır. Söz konusu çekirdek olduğunda, dört farklı tür öne çıkar. Lezzetin kıvamında sadece çekirdeklerin yapısı değil, öğütülme aşamasının da çok önemli bir yeri vardır. Lezzet; çekirdeklerin kalitesi, öğütüm yöntemi ve pişirilme şekline göre değişiklik gösterir. Kavurma yöntemi, kahvenin tadını çok etkileyen bir yöntemdir. Tıpkı çekirdeklerin yetiştirilmesinde olduğu gibi çekirdekleri kavurmak için de belirli yöntemler vardır. Bu kaliteli ürünün yüksek standartları karşılayan çekirdekleri, hem hava ile hem de makineler yardımıyla kavrulur. Yoğun aroması sebebiyle yoğun ve hoş bir kokuya sahip olur. Lezzeti etkileyen birçok faktör olmasına rağmen Davidoff’un dengeli bir kıvamı bulunur. Tchibo Davidoff Kahve Krem Çekirdek Kahve 500 g yorumlarına bakarak tüm detaylarla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tchibo Davidoff ile Profesyonel Kahve Deneyimi

Tchibo Davidoff ile Profesyonel Kahve Deneyimi

Aromanın birçok çeşidi olsa da hepsi yoğun tadı dengelemek için kullanılır. Bu üründe çikolata aroması yoğun kıvamı yumuşatarak daha kolay bir içme deneyimi sunar. Etkili aroma, en sert lezzetlerde bile etkisini gösterir. Yumuşak içim ve kaliteli lezzet isteyenler için Davidoff Kahve Krem Çekirdek Kahve 500 g profesyonel kahve deneyimini tek pakette sunar. Krem çekirdek sadece tadı dengelemek için değil, içime farklı bir aroma vermek için de kullanılır. Tchibo Davidoff Kahve Krem Çekirdek Kahve 500 g, yeni tatları denemeyi sevenlere, çikolata tadını krem çekirdek farkıyla sunar. Bu kaliteli ürün, hem hazırlama hem de tüketim kolaylığıyla müşterilerin raflarında yer almayı hak eden bir üründür. Özenle hazırlanan kavrulmuş çekirdekleri, lezzetin her damak tadına uygun olmasını sağlar. Bu özel kavrulmuş çekirdekler ile tüm damak tatlarına göre farklı lezzetler elde edilir.

İndirimli Fiyatlarla Tchibo Davidoff Kahve

İndirimli Fiyatlarla Tchibo Davidoff Kahve

Özen ve hassasiyet ile seçilmiş Arabica çekirdekleri, her makine ile uyum sağlar. Bu yüzden hangi makine ile öğütmeyi seçerseniz seçin kolayca bu işlemi yapabilirsiniz. Tchibo Davidoff Krem Çekirdek ürünündeki çekirdekler, Orta Amerika ve Doğu Afrika’dan temin edilir. Bu çekirdeklerden oluşan ürün ile birden fazla aroma çeşidi yakalamak mümkündür. Hazırlama yöntemine göre farklı içim stilleri yakalayabilirsiniz. Üstelik benzersiz lezzet ve kaliteli için lüksüne, avantajlı fiyat olanakları ile sahip olabilirsiniz. Eşsiz lezzet deneyimi sunan Davidoff filtre kahve fiyatı indirimlerle ve kampanya olanaklarıyla her bütçeye hitap eder. Çok uygun fiyatlarla yüksek kalitede ürün keyfini yaşayabilirsiniz. Günlük kalite standartlarınızı yükseltebilir ve daha keyifli sabahlar geçirebilirsiniz. İndirimli fiyatlara ve kahve hakkında yapılan yorumlara Trendyol’dan ulaşabilir, ürünü kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.