David Beckham The Essence 75 ml Erkek Deodorant 3607342537804

89,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

David Beckham The Essence 75 ml Erkek Deodorant 3607342537804

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni parfümün en üst notaları - The essence - Parıldayan geyfurt, lavanta ve taze mor yapraklarıkalp, ananas ve elma sulu notaları ile birlikte kakule yağının aromal nimetini kazandırır ve tonka ile güzelce ısıtılmış paçuli ve kaşmir odunun odunsu akorlarına yol açar. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir. % 100 Orjinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

David Beckham The Essence 75 ml Erkek Deodorant

Kendinizi temiz hissetmek ve etkileyici bir ilk izlenim bırakmak için güzel kokmak, sizi bir adım öne geçirir. Deodorantlar ter kokusunu önlerken, teninizde hoş bir koku bırakmaya yardımcı olur. Gün içerisinde dilediğiniz gibi hareket etmenizi sağlayan deodorantlar sayesinde özgüvenli hissedersiniz. Her beğeniye uygun olarak farklı notalara sahip deodorant çeşitleri bulunur. Tercihinizi yaparken sevdiğiniz ve teninize yakışan kokuları tespit etmeniz, doğru ürüne yönelmenizi sağlar. Kokunuz, kıyafetleriniz ve aksesuarlarınız gibi imajınızı belirleyen unsurların başında gelir. Bu yüzden seçim yaparken kullanım alanlarınızı, mevsimsel faktörleri ve tarzınızı göz önünde bulundurarak tercih yapabilirsiniz. David Beckham The Essence 75 ml erkek deodorant, çarpıcı ve iz bırakan kokusu ile beğeni toplar. Siz de bu ürün sayesinde tarzınızı hoş bir koku ile taçlandırabilirsiniz.

  • Kalıcı etki
  • Çarpıcı notalar
  • Günlük kullanıma uygun

David Beckham The Essence 75 Ml Erkek Deodorant Özellikleri

David Beckham The Essence 75 Ml Erkek Deodorant Özellikleri

Üst notalarında greyfurt ve lavantanın taze mor yaprakları bulunan ürünün, kalp notaları olan ananas ve elma suyu kakule yağının aroması ile birleşir. Odunsu etki için tonka ile ısıtılmış paçuli ve kaşmir bulunur. David Beckham The Essence deodorant 75 ml ile bulunduğunuz her ortama çarpıcı kokunuzla damga vurabilirsiniz. Odunsu kokular, güçlü ve maskülen bir etki yaratmak için tercih edilir. Bu sayede iş görüşmelerinde, özel bir davet ya da bir ilk buluşmada kalıcı etki bırakmanızı sağlar. 3607342537804 kodlu ürünü tercih ederek farkınızı ortaya koyacağınız bir kokuya ulaşabilirsiniz. Deodorantlar, genellikle terlemenin yoğun olduğu yaz ayları için tercih edilse de her mevsim temiz ve güzel kokmanızı sağlamak için de kullanılabilir. Üstelik bu ürünün parfüm ve deodorant etkisini bir arada bulunduran yapısı ile beklediğiniz sonucu tek bir üründe yakalayabilirsiniz.

David Beckham The Essence 75 ml Deodorant Detayları

David Beckham The Essence 75 ml Deodorant Detayları

Deodorant seçimi yaparken tarzınızı göz önünde bulundurmak önemlidir. Bu sayede sizi yansıtan bir kokuya sahip olabilirsiniz. Odunsu kokular, genellikle klasik tarzdan hoşlanan erkekler tarafından tercih edilir. Kalıcılığı ve bıraktığı etkiyi göz önünde bulundurarak bu tarz bir seçim yapabilirsiniz. David Beckham The Essence 75 ml erkek deodorant kullananlar, ürünün kalıcı ve yoğun etkisini deneyimleme şansı bulurlar. Gün boyu rahat hareket etmenizi sağlayan ve özgüveninizi tazeleyen bu etkileyici koku ile uzun süren kalıcılığın tadını çıkarabilirsiniz. Deodorantınızı uzun süre kullanmak ve etkisini yitirmemesini sağlamak için doğru muhafaza etmek önem taşır. David Beckham The Essence deodorant şişesini aşırı sıcak havadan korumanız ve kullanım yaptıktan sonra kapağını düzgünce kapatmanız gerekir. Karanlık ve kuru yerler deodorant saklamak için idealdir. Bu sayede ürünün etkisini uzun süre korumasını sağlayabilirsiniz.

David Beckham The Essence 75 ml Erkek Deodorant Fiyatı

David Beckham The Essence 75 ml Erkek Deodorant Fiyatı

David Beckham The Essence 75 ml erkek deodorant fiyatı, içerisinde bulunan esanslar ve ürün boyutu gibi özellikler üzerinden belirlenir. Ürünün gün içerisindeki kalıcılık süresi de kalitesini ve fiyatını belirleyen unsurlardandır. Ürün kullanımı yaparken kokunun etkili olması için koltuk altına uygulama yapılması tavsiye edilir. Bu sayede gün içerisinde özgür bir hareket alanı yakalamanızı sağlar. Deodorant içindeki notaları inceledikten sonra ürün hakkındaki görüşlere göz atmak fikir edinmenizi kolaylaştırır. David Beckham The Essence 75 ml erkek deodorant yorumları, ürünü deneyimleyerek değerlendirmelerini paylaşanlar tarafından oluşturulur. Ürünün kalıcılığı, kullanım ile ilgili beğeni ve tavsiyelere bu sayede erişmeniz mümkündür. İçeriğe ve yorumlara göz attıktan sonra, David Beckham The Essence 75 ml erkek deodorant satın alma işlemini Trendyol üzerinden avantajlı fiyat seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz.