Darphin Ideal Resource Pürüssüzleştirici Gece Bakım Kremi 50 ml

2.211,31 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.211,11 TL
2. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.270 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.350 TL
2. Ürüne 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.381,02 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Darphin Ideal Resource Pürüssüzleştirici Gece Bakım Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmodi Satıcı Ünvanı: KOZMODİ KOZMETİK İLAÇ ÜRÜNLERİ İMALAT PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582049646200017 Vergi Kimlik Numarası: 5820496462
    Bu ürün Kozmodi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Tüm ciltler için gece kullanılan ince çizgi ve parlaklık veren bakım kremi Ürün Faydası Olgunlas¸manın ilk belirtilerini hedef alan o¨zgu¨n seri. Line Polish Complex IDEAL RESOURCE as¸agˆıdaki sorunları hedef alır: Doku - Aydınlık - I·nce C¸izgi ve Kırıs¸ıklıklar. Cilt taze bir ıs¸ıltı kazanır. Cilt dokusu yenilenir ve kadifemsi bir yapıya sahip olur, ince c¸izgi ve kırıs¸ıklıklar yumus¸at ve gu¨nden gu¨ne daha genc¸ go¨ru¨nu¨mlu¨ bir cilt ac¸ıgˆa c¸ıkar. Formu¨lu¨nde rahatlatıcı o¨zelligˆiyle bilinen Neroli Yagˆı ic¸erir: • cildi gu¨ndu¨z korumasından gece onarımına transfer eder (neroli esansiyel yagˆı) • cildi uyandırır ve aydınlatır
  • hu¨cre yenilenmesini destekler (line polish complex) • yumus¸atır ve aydınlatır (n-asetil glukozamin + salisilik asit) Kullanım Şekli Temiz ve kuru cilde uygulayın. Kullanmadan önce ellerinizi yıkayınız ve mükemmel hijyeni korumak için spatulayı kullanınız. İçindekiler Aqua (Water), Dimethicone, Isostearyl Palmitate, Cetyl Rcinoleate, Butylene Glycol, Squalane, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Trehalose, Propanediol, Algae Extract, Sigesbeckia Orientalis (St Pauls Wort) Extract, Hordeum Distichon (Barley) Extract/Extrait Dorge À Deux Rangs, Centella Asiatica (Hydrocotyl) Extract, Pisum Sativum (Pea) Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Bembusa Vulgaris (Bamboo) Extract, Castanea Sativa (Chestnut) Seed Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolized Soy Protein, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Amara Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Micrococcus Lysate, Adenosine Phosphate, Arginine Ferulate, Creatine, Ethylhexylglycerin, Salicylic Acid, Disoium Nadh, Glycerin, Glycyrrhetinic Acid, Sodium Hyaluronate, Phospholipids, Caprylic/Capric Tricglyceride, Yeast Extract/Faex/Extrait De Levure, Arginine, Caffeine, Sodium Rna, Propylene Glycol, Dicaprate, Acetyl Glucosamine, Hydroxyethyl Urea, Petrolanum, Polysilicone-11, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Caprylyl Glycol, Carbomer, Tromethamine, Tocopheryl Acetate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Glucosamine Hcl, Potassium Sorbate, Lecithin, Xanthan Gum, Ptfe, Ascorbyl Tocopheryl Maleate, Nordihydroguaiaretic Acid, Hexylene Glycol, Parfum (Fragrance), Disodium Edta, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver