Darphin Ideal Resource Kırışık Karşıtı Serum 30 ml

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.578,80 TL1.408,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.609 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.608 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Darphin Ideal Resource Kırışık Karşıtı Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sdc Laurel Satıcı Ünvanı: SEDECİO PHARMA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0758062079100001 Vergi Kimlik Numarası: 7580620791
    Bu ürün sdc Laurel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Darphin Ideal Resource Perfecting Serum 30 ml Ürün Faydaları: İçeriğindeki Tannin Ağacı özü ile zenginleştirilmiş yeni LINE POLISH COMPLEX ile cildin doğal destek ağının güçlenmesine ve böylece kırışıklıkların görünümünün yumuşamasına, ayrıca cilde dolgun görünüm kazandırarak genişlemiş gözeneklerin sıkılaşmasına ve azalmasına yardımcı olur. İpeksi yapısı ile cilt tarafından kolayca emilir, cilde kadifemsi yapı kazandırır. Cildin daha aydınlık görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kullanım Şekli: Sabah/akşam temizlenmiş ve tonik uygulanmış yüze ve boyuna 3 damla uyguladıktan sonra parmak uçlarınız yardımı ile nazik hareketlerle yediriniz. İçeriklerin 96'sı doğal kaynaklıdır. Ürün Bileşimi: Water (Aqua), Propanediol, Glycerin, Isostearyl Alcohol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Polygonium Cuspidatum Root Extract, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Stem Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Pisum Sativum (Pea) Extract, Menyanthes Trifoliata (Suckbean) Leaf Extract, Laminaria Saccharina Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Polymethylene, Centella Asiatica (Hydrocotyl) Extract, Hordeum Distichon (Barley) Extract/ Extrait d'Orges à deux rangs, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Ethylhexylmethoxycinnamate, Sigesbeckia Orientalis (St Paul's Wort) Extract, Camellia Chinensis Leaf Extract, Gellidela Acerosa (Algae) Extract, Butylene Glycol Cocoate, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Betaine, Ethylhexyl Palmitate, Biotin, Acetyl Hexapeptide-8, Butylene Glycol, Carbomer, Acetyl Glucosamine, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Saccharomyces Ferment Filtrate, Peg-26-Buteth-26, Caffeine, Fragrance (Parfum), Butyl Methoxybenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Isohexadecane, Potasisum Sorbate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Sodium Hydroxide, Ethylcellulose, Xanthan Gum, Lecithin, Polysorbate 60, Glucosamine HCI, Citric Acid, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hydroxyethylcellulose, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Citrate, Tetrasodium Edta, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver