Dark Diamond Pro 4x12cm Rgb Full Akrilik Ön Ve Yan Panel, Usb 3.0 Bilgisayar Kasası

2.421,27 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dark Diamond Pro 4x12cm Rgb Full Akrilik Ön Ve Yan Panel, Usb 3.0 Bilgisayar Kasası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smallman Satıcı Ünvanı: KÜÇÜKADAM KIRTASİYE BİLGİSAYAR PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0603074618100002 Vergi Kimlik Numarası: 6030746181
    Bu ürün Smallman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100.40.10.0040 Dark Diamond PRO 4x12cm Fan, 1x USB3.0, 2x USB2.0 Full Akrilik Oyuncu Kasası (Psu yok)

Ürün Özellikleri

  • Kasa Tipi Full Tower
  • Power Supply Yok
Geri Bildirim Ver

Dark Diamond PRO 4x12cm Fan, 1x USB3.0, 2x USB2.0 Full Akrilik Oyuncu Kasası (PSU yok)

Dark Diamond PRO 4x12cm fan, 1x USB3.0, 2x USB2.0 full akrilik oyuncu kasası (PSU yok); dikkat çeken tasarımı ve yeni nesil teknolojisiyle tüm dikkatleri üzerine çeker. Sistem bileşenlerinin rahat bir şekilde görülebilmesi için modelin hem ön hem de yan kısımlarında aksilik karartma panelleri bulunur. Eşsiz tasarım, güçlü soğutma performansıyla bir araya getirilir. İlgili model, teknik özellikleriyle de müşterilerin beğenisini kazanmayı başarır. Depolama ihtiyacı konusunda var olan beklentileri başarılı biçimde karşılar. Güçlü sistem performansını bir üst seviyeye çıkarabilmek adına hem 32 cm ekran kartı hem de 16 cm soğutucu desteği verilir. Sıra dışı tasarım çizgisi sayesinde bulunduğu ortamın dekorasyonuna katkıda bulunur. Bu noktada tercinizi ilgili modelden yana kullanıp sunulan avantajlı dünyadan faydalanabilirsiniz.

  • Güçlü performans
  • Etkileyici tasarım çizgisi
  • Profesyonel çalışma sistemi

Dikkat Çeken Dark Diamond PRO 4x12cm Fan Yorumları

Dikkat Çeken Dark Diamond PRO 4x12cm Fan Yorumları

Dark Diamond PRO 4x12cm fan, 1x USB3.0, 2x USB2.0 full akrilik oyuncu kasası (PSU yok) yorumları incelendiğinde müşterilerin pek çok konuda mevcut modeli takdir ettikleri görülür. İlgili ürün, teknik özelliklerinden tasarım çizgilerine kadar pek çok farklı noktada dikkat çekici bulunur. Modelin hem ön hem de arka panelinde sabit RGB LED fanları bulunur. Mevcut fanların toplam sayısı 4 adettir. Ön kısımda yer alan fanların ölçüleri 3x13 cm, arka kısımda yer alan fanların ölçüleri ise 1x12 cm olarak belirlenir. Detaylı olarak planlanan fan sistemi sayesinde soğutma işlemi profesyonel bir şekilde gerçekleşir. Ön panel boşluklarından içeriye giren hava arka panelde bulunan egzoz fanı aracılığıyla kasadan uzaklaştırılır. Bu sayede müşteriye sıkıntısız kullanım süreci yaşatılır. Keyifli bir deneyim için tercihinizi Dark kasadan yana yapabilirsiniz.

Dark Diamond PRO Bilgisayar Kasası Avantajları

Dark Diamond PRO Bilgisayar Kasası Avantajları

Dark Diamond PRO 4x12cm FRGB USB 3.0 bilgisayar kasası DKCHDIAMONDPRO, sahip olduğu özel disk yuvalarıyla ön plana çıkar. Model hem hız hem de depolama alanı konusunda adından sıklıkla söz ettirir. Özel olarak dizayn edilen kasa tünel yapısı, diskleri kamufle eder. Dark Diamond PRO 4x12cm fan, 1x USB3.0, 2x USB2.0 full akrilik oyuncu kasası (PSU yok) kullananlar, modelin pek çok tasarım avantajına dikkat çekerler. Bu avantajların başında da ürünün üst bölümünde yer alan toz filtresi gelir. Mıknatıslı filtre sayesinde ortam içerisinde bulunan tozların kasanın içerisine girmesi engellenir. Manyetik özelliğe sahip olan fan filtresi ihtiyaç duyulduğu anda kolay bir şekilde çıkarılıp temizlenir. Sonrasında da kolayca yerine takılır. Kasa içi kablo düzeni sağlamak için ise bu amaç doğrultusunda dizayn edilen boşlukları kullanabilirsiniz.

Dark Diamond PRO 4x12cm Fan Fiyatı

Dark Diamond PRO 4x12cm Fan Fiyatı

Dark Diamond PRO 4x12cm fan, 1x USB3.0, 2x USB2.0 full akrilik oyuncu kasası (PSU yok) fiyatı; müşteri merkezli hareket edilerek belirlenir. Gelişmiş teknik özellikleri düşünüldüğünde talep edilen ücret makul bir seviyede kalır. Son derece profesyonel tasarım sürecinin sonucu olan ürün pek çok noktada konforlu kullanım deneyimini destekler. Disklerin, kabloların ve güç kaynağının sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi adına önemli detaylara yer verilir. Aynı zamanda satın aldığı ürüne kendi isteklerini yansıtmayı hedefleyen müşterilere de fırsat verilir. Üretim sürecinde seçilen kaliteli malzemeler, uzun ömürlü kullanım fırsatını destekler. İlgili kasanın her bir noktası düşünülerek üretilir. Dark Diamond PRO 4x12cm fan, 1x USB3.0, 2x USB2.0 full akrilik oyuncu kasası (PSU yok) satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Bu sayede avantajlı bir deneyim yaşayabilirsiniz.