DAPHNELA Led Sıcaklık Göstergeli Akıllı Vakumlu Yalıtımlı Termos 500ml

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

DAPHNELA Led Sıcaklık Göstergeli Akıllı Vakumlu Yalıtımlı Termos 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAPHNELA Satıcı Ünvanı: SALİHA KARACAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4094530740600001 Vergi Kimlik Numarası: 5070003803
    Bu ürün DAPHNELA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daphnela LED Sıcaklık Göstergeli Akıllı Vakumlu Yalıtımlı Termos 500ML 500 ml Digital Termometreli Kişisel Termos 24 saat boyunca soğuk ve 12 saat sıcak içecekleri tutan vakumlu yalıtımlı şişe. 304 Paslanmaz Çelik, son derece kolay yıkanan gıda sınıfı kalitesi.AKILLI CHIP: Sıcaklığı tam olarak okur ve hafif bir dokunuşa duyarlıdır.SİLİKON ANTI-SLIP PAD: Şişeyi herhangi bir yere yerleştirin ve silikon altlık tasarımımız la düşmemesi muhtemel.SICAKLIK EKRANI: LED Sıcaklık göstergesi, pil değişmeden 80.000 dokunuşa kadar dayanır. Bu 5+ yıllık kullanıma eş değer!ÇAY FİLTRESİ DAHİL: Çay demlemek için su ile çayınızı ayıran paslanmaz çelik çay filtresi ile birlikte gelir. Çayınızı keyifle için!KOLAY KULLANIM: Seyahatler için uygun olan Akıllı Su Şişesi, açık hava sporları, işe gitmek, plaj, okul, ofis, piknik, sıcak yoga, yürüyüş, kamp, bisiklete binme, koşmak gibi tüm etkinliklere soğuk içecekler veya sıcak içecekler götürmek için çok harika bir ürün.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 450-550 ml
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Siyah
  • Yalıtım Süresi 12 saat
Geri Bildirim Ver

Daphnela LED Sıcaklık Göstergeli Akıllı Vakumlu Yalıtımlı Termos 500 ml

Seyahat esnasında ya da günlük hayatta istenilen her an içecek tüketmek mümkün olmayabilir. Bu istenmeyen durumu engelleyebilmek; kişilerin istedikleri anda sıcak ya da soğuk içeceğe ulaşabilmeleri adına pek çok termos çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Daphnela LED sıcaklık göstergeli akıllı vakumlu yalıtımlı termos 500 ml seçeneği, özellikleri ile yoğun ilgi görür. Ürün, 500 ml miktar kapasitesine sahiptir. Miktar niteliği dolayısı ile pek çok kişinin beğenisini kazanır. Modelde LED sıcaklık göstergesi bulunur. Bu sayede ürün, içerisinde yer alan gıdanın sıcaklığı müşteriye iletilir. Müşteri istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak donanım özellikleri ürünün sıklıkla tercih edilmesine katkı sağlar. Pek çok kişinin memnuniyetini kazanır. Siz de LED sıcaklık göstergesi bulunan ve 500 ml hacme sahip ürünü inceleyebilirsiniz.

  • 500 ml hacim
  • LED sıcaklık göstergesi
  • Vakumlu yalıtım

Kullanışlı Daphnela LED Sıcaklık Göstergeli Termos

Kullanışlı Daphnela LED Sıcaklık Göstergeli Termos

Kaliteli yapıdaki ürün, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tasarım özellikleri dolayısı ile oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapıdadır. Sıcak içeceklerin saklanabileceği gibi soğuk içeceklerin de başarı ile muhafaza edilmesine yardımcı olur. Vakumlu yalıtım sistemine sahip olan kaliteli ürün, soğuk içeceğin 24 saat boyunca muhafaza edilmesini sağlar. Aynı zamanda akıllı vakum yalıtımlı termos, sıcak içeceğin 12 saat boyunca saklanmasına olanak tanır. Saklama özelliği sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanır. Seyahatlerden kamplara, doğa yürüyüşlerinden akşam sohbetlerine kadar pek çok alanda sıklıkla kullanılır. Daphnela LED sıcaklık göstergeli akıllı vakumlu yalıtımlı termos 500 ml yorumları olumlu yöndedir. Ürün, özellikleri sayesinde pek çok müşterinin istek ve ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Siz de özellikleri sayesinde müşteri memnuniyetini kazanan kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahip olan kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Dikkat Çeken Daphnela Akıllı Vakumlu Termos 500 ml

Dikkat Çeken Daphnela Akıllı Vakumlu Termos 500 ml

Beğeni kazanan ürün, oldukça şık ve dikkat çeken bir tasarıma sahiptir. Görüntü açısından sunduğu başarı sayesinde pek çok kişiden tam not alır. Modelin siyah renk tonu vardır. Böylelikle zarif ve şık bir görsellik sunar. Renk özelliği dolayısı ile müşteri memnuniyetini kazanır. Paslanmaz çelik ham maddeden üretilir. Ham madde özelliği sonucunda insan sağlığına olumsuz herhangi bir etkisi bulunmaz. Kolay ve pratik bir şekilde temizlenir. Temizlik açısından sunduğu kolaylık, ürünün sıklıkla tercih edilmesine katkıda bulunan özellikleri arasında yer alır. Akıllı chipi bulunan yalıtımlı termos, ısı derecesini net bir şekilde okur. Böylelikle büyük beğeni kazanır. Daphnela LED sıcaklık göstergeli akıllı vakumlu yalıtımlı termos 500 ml kullananlar, üründen memnundurlar. Siz de LED sıcaklık göstergesine sahip olan ve vakum özelliği sayesinde içeceğin sıcaklığını koruyan dayanıklı ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlarla Daphnela Yalıtımlı Termos

Ekonomik Fiyatlarla Daphnela Yalıtımlı Termos

Ergonomik yapılı ürün içerisinde çay demleme aparatı da bulunur. Böylelikle kolay ve pratik bir şekilde çay demleme imkanı sunar. Hızlı ve kolay bir şekilde çay hazırlama olanağı tanıyan ürün, pek çok kişinin beğenisini kazanır. Daphnela LED sıcaklık göstergeli akıllı vakumlu yalıtımlı termos 500 ml fiyatları, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün ham madde özelliği, LED ışık göstergesi, vakum niteliği fiyat aralığının belirlenmesinde önemli etkiye sahip olan faktörlerdendir. Ürünün satış rakamları ise farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Siz de kolay ve pratik bir şekilde temizlenip özellikleri sayesinde pek çok müşterinin memnuniyetini kazanan kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz. Uzun süre içeceklerin sıcaklığını koruyan dayanıklı ürüne Trendyol aracılığıyla son derece kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Beğeni kazanan bu modeli hediye etmek için de satın alabilirsiniz.