DANFOSS 1/2" Köşe Tip Termostatik Radyatör Vana Takımı

335 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

DANFOSS 1/2" Köşe Tip Termostatik Radyatör Vana Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HNG MÜHENDİSLİK Satıcı Ünvanı: HAKAN VARDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6448307985400019 Vergi Kimlik Numarası: 9220349315
    Bu ürün HNG MÜHENDİSLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nnnn

Ürün Özellikleri

  • Tip Tesisat Malzemeleri
Geri Bildirim Ver

DANFOSS 1/2" Köşe Tip Termostatik Radyatör Vana Takımı Trendyol'da

Danfoss 1/2" köşe tip termostatik radyatör vana takımı oda sıcaklığının ideal ayarda sabitlenmesi için özel olarak dizayn edilmiştir. Kaloriferlere de takılan bu ürün işlevsel ve rahat kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Oda sıcaklık seviyesini ideal ve uzun süreli ayarlamanız için idealdir. Isı derecesini isteğinize göre arttırıp azaltabilirsiniz

 
  • Sensör kalitesi
  • Modern tasarım
  • İşlevsel kullanım

Danfoss Termostatik Radyatör Vana Takımı 1/2" Köşe Tip Özellikleri

Danfoss Termostatik Radyatör Vana Takımı 1/2

Danfoss 1/2" köşe tip termostatik radyatör vana takımı özellikleri, kaloriferlere verilen hava akımını ideal seviyeye getiren bu ürünün insan sağlığı üzerindeki etkileri ve donanım kalitesini ortaya çıkarır. Sıcaklık derecesini istediğiniz derecede korumak için daima termostatik vana ihtiyacınız olabilir. Kalorifer peteğinin üzerindeki dereceler yardımıyla oda sıcaklığını belirli seviyeye getirebilirsiniz. Merkezi sistem kaloriferleri, doğalgaz olan evlerde sıklıkla tercih edilir. Sıcaklığın yüksek olduğu durumlarda vana yardımıyla sıcaklık seviyesini düşürebilirsiniz. Kullanımı oldukça yaygın olan bu ürün kombilerin ısınma kaynağı olarak oldukça ilgi görür. Isınma işlevini güvenli ve sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesine yardım eder. Özellikle yoğuşmalı kombilerde kullanılan işlevsel bir üründür. Isınma işlevinin sağlıklı ve güvenli şekilde gerçekleştirmeniz için idealdir. Çocuk ve bebeklerin yaşadığı evlerin yoğuşmalı kombilerinde kullanılır. Kişilerin hasta olmadan sağlıklı şekilde büyüyüp gelişmeleri için özel olarak geliştirilmiş olup ev ortamındaki sıcaklığı ideal seviyeye getirir.

 

Danfoss Termostatik Radyatör Vana Takımı 1/2" Köşe Tip Kullanımı

Danfoss Termostatik Radyatör Vana Takımı 1/2

Dijital termostatik ürünler oda sıcaklığını sağlıklı seviyeye getirerek aşırı derecede yükselip düşmesini engelleyebilir. Oda sıcaklığını hızlı şekilde dengeleyerek sağlıklı bir ev ortamı oluşturur. Oda sıcaklığını istediğiniz dereceye kadar ayarlayabileceğiniz kullanımı oldukça kolay ve pratik olan bu ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Kalorifer peteklerinin uzun süre bozulmadan sorunsuz şekilde çalışması için ideal sıcaklık seviyesini ayarlamanız gerekir. Danfoss 1/2" köşe tip termostatik radyatör vana takımı yorumları ürünün pratik kurulum ve ergonomik kullanım özelliklerini ön plana çıkarır. Monte edilme işlemi oldukça kolay olan bu ürün hayatınızı pek çok konuda kolaylaştırabilir. Çalışma prensibi oldukça basit olup havanın ideal ısıda kalmasını sağlar. Hava akışı sağlayan ideal sıcaklık derecesini tercih edebilirsiniz. Termostatik vanaların çalışma prensibi oldukça kolay olup hava sıcaklığının istenilen seviyede olmasını sağlar. Ayarlanabilir şekilde olan bu ürün tüm odayı belirli derecede ısıtarak sağlıklı ve rahat kullanım imkânı sunar. Sıcaklığı kademeli olarak artırıp azaltabilir ve ısı seviyesini istediğiniz çalışma moduna getirebilirsiniz.

 

Danfoss Termostatik Radyatör Vana Takımı 1/2" Köşe Tip Fiyatı

Danfoss Termostatik Radyatör Vana Takımı 1/2

5 kademe ayarlı vanalar da en çok tercih edilen ve ideal sıcaklık desteği sağlayan özel cihazların başında gelir. 1 en düşük sıcaklığı, 5 ise en yüksek sıcaklığı ifade eder. 5 kademeli termostatik vana modelleri 3 kademelidir. Üç kademeli termostatik vana ile 5 yerine 3 farklı kullanma modunu kullanabilirsiniz. Odanızın sıcaklığını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Termostatik vanalar vücut sıcaklık hassasiyeti olan bünyeleri soğuk ve ılık ortamlardan koruyarak hasta olmalarının önüne geçer. Genellikle ev sıcaklığından ziyade oda sıcaklığını istediğiniz seviyede tutabilmenize yardım eden bir üründür. Oda sıcaklığını belirli derecede tutarak bütün odaların aynı derecede, ideal seviyede ısınmasını sağlayabilir. Dijital nitelikli ürünler belirli derecenin üzerinde ya da altında çalışmaktan ziyade belirli dereceye odaklanarak faaliyet gösterir. Danfoss 1/2" köşe tip termostatik radyatör vana takımı fiyat bilgisi indirim seçenekleriyle bütçenize uygun olabilir. Kullanımı oldukça kolay ve pratik olan ve ortamın sıcaklığını belirli seviyede tutarak sıcaklık seviyesini dengeleyebilen bu ürünü sipariş etmek için Trendyol’a göz atabilirsiniz.