Damla Yayınevi 4. Ve 5. Sınıf Hikaye Kitabı Hayallerimin Kanatları 10 Kitap

382 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
344,47 TL321,16 TL

Ürün Bilgileri

Damla Yayınevi 4. Ve 5. Sınıf Hikaye Kitabı Hayallerimin Kanatları 10 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SU KİTAPEVİ Satıcı Ünvanı: SULTAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780323555
    Bu ürün SU KİTAPEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HAYALLERİMİN KANATLARI (10 KİTAP+HDS) Volkan son derece zeki, meraklı, heyecanlı bir çocuktur. Aynı zamanda bir o kadar da inatçı!Hayal kurmak bile başlı başına onu mutlu etmeye yeter, çünkü hayalleri âdeta kanatlanır! Yaptığısporları ya da faaliyetleri dahi bir tutku hâline getirir. Kayak yapmakda Volkan’ın en büyük tutkusudur. Ne yazık ki bir gün bu tutkusubaşına gelen en talihsiz olayı da beraberinde getirir.Geçirdiği kaza sonrasında hayata dört elle sarılır Volkan. Enbüyük destekçisi biricik annesidir. Volkan’ın inatla yeni hayallere kanat çırpmasını, yaptığı her işi bir başarı hikâyesine dönüştürmesini okuyacaksınız.1- Kayak Şampiyonu2- İstersen Yapabilirsin3- Satranç Turnuvası4- Tut Elimi5- Uçan Arabam6- Dalgıç7- Denizin Dibinde8- Enerji Santrali9- Mucize10- Annemin Portresi

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Cep Boyu
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Damla Yayınevi 4. ve 5. Sınıf Hikaye Kitabı Hayallerimin Kanatları 10 Kitap

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak tahmin edildiğinden zor olabilir. Bu zahmet gerektiren sorunu çözebilmek adına Damla Yayınevi 4. ve 5. sınıf hikaye kitabı Hayallerimin Kanatları seçeneğini tercih edebilirsiniz. Çocukları içine çeken etkileyici bir kurguya sahiptir. Kurgu açısından sunduğu başarı ürünün çocuklar tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına aracılık eder. Dikkat dağınıklığı gibi çeşitli istenmeyen durumlar görülmeden kitap okuma alışkanlığı kazandırılabilir. Ürün içerisinde 10 adet kitaba yer verilir. Her kitap 80 sayfadan oluşur. Aynı zamanda her bir kitabın arkasında HDS, değerlendirme testi ilave edilir. Kitap içerisinde bulunan bu testler çocukların dikkatli okuma yapmasına aracılık eder. Aynı zamanda okuduğu anlama düzeyini ölçer. Siz de çocuğunuzun hayal gücünün gelişmesini istiyor, okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor iseniz ürünü inceleyebilirsiniz.

  • 10 farklı kitap
  • Etkileyici kurgu
  • HDS, değerlendirme testleri

Etkileyici Damla Yayınları 4. ve 5. Sınıf Hikaye Kitabı

Etkileyici Damla Yayınları 4. ve 5. Sınıf Hikaye Kitabı

Damla Yayınevi Hayallerimin Kanatları etkileyici bir kurguya sahiptir. Volkan karakterinin hayatını anlatan, kurduğu hayaller etrafında şekillenen hikaye kitabı seti, hayata dair temel değerlerin öğrenilebilmesine yardımcı olur. İçerisinde bulunan olay örgüsü sayesinde çocukların elinden bırakmadığı kitaplardan bir tanesi olur. Volkan ile beraber çıktıkları yolculukta sevinç, hüzün ve heyecan gibi çeşitli duyguları yaşarlar. Damla Yayınevi Hayallerimin Kanatları kitap seti kurgusu sayesinde çocukların hayal kurmalarına olanak tanır. Hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı olarak çeşitli bilişsel becerileri kazanmalarına aracılık eder. Aynı zamanda içerisinde yer alan öyküler ile çocukların eğlenceli bir şekilde zaman geçirilmesine yardımcı olur. Okuma alışkanlığı kazanmalarına katkı sağlayarak eğitim hayatlarında başarılı olmalarına aracılık eder. Siz de etkileyici kurgusu sonucunda hayal kurma becerisi kazandıran, 4. ve 5. sınıf öğrencilerin seviyesine uygun ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Eğlenceli Damla Yayınları - Hayallerimin Kanatları

Eğlenceli Damla Yayınları - Hayallerimin Kanatları

Ürün, 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin bilişsel seviyeleri dikkate alınarak tasarlanır. Bu özelliği sonucunda canlı renkler ve dikkat çeken resimlere yer verilir. Bu özelliği sayesinde çok sayıda çocuk tarafından büyük sevinç ile karşılanır. Onların sempatilerini kazanır. Ürün, oldukça kaliteli ve sağlam bir yapıda bulunur. Kaliteli yapısı hikaye kitap setinin uzun süre kullanıla bilmesine imkan sunar. Kullanım esnasında yırtılma, dağılma gibi çeşitli müşterileri rahatsız edecek durumlar görülmez. Yüksek çözünürlüklü baskıya sahiptir. Bu sayede ürün içerisinde yer alan görseller oldukça canlı bir görüntü sergiler. Çocukların dikkatini çeken görseller, okuma şevklerinin artmasına kaynaklık eder. Damla Yayınevi 4. ve 5. sınıf hikaye kitabı Hayallerimin Kanatları yorumları ürünün çocuklar tarafından büyük sevinç ile karşılandığına yöneliktir. Siz de yüksek çözünürlüklü baskıya sahip olan, etkileyici görsellerin kullanıldığı ürünü temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Damla Yayınları Hikaye Kitabı Seti

Bütçe Dostu Fiyatlarla Damla Yayınları Hikaye Kitabı Seti

Hikaye kitabı seti içerisinde 10 adet farklı kitaba yer verilir. Belirli bir kurgu etrafında şekillenen kitaplarda kahraman aynı olsa da yaptığı aktiviteler oldukça farklıdır. Her kitabın arkasında bir adet HDS, değerlendirme testine yer verilir. Bu testler, çocukların kitabı dikkatli bir şekilde, anlayarak okumalarına kaynaklık eder. Aynı zamanda ebeveynleri çocuğun okuma becerisi hakkında bilgi sahibi yapar. Hikaye kitabı seti, içerisinde bulunan etkileyici kurgusu sonucunda çocuklara okuma alışkanlığı kazandırır. Eğlenceli ve keyifli bir şekilde zaman geçirebilmelerine kaynaklık eder.Okuma hızlarının artmasına yardımcı olurken anlama düzeylerinini yükselmesine olanak sağlar. Bu sayede akademik alanda başarılı olmalarına kaynaklık eder. Damla Yayınevi 4. ve 5. sınıf hikaye kitabı Hayallerimin Kanatları fiyatı ideal miktar aralığında yer alır. Siz de çocukların eğitim hayatında başarıya götüren ürünleri Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.