Damla Yayınevi 4. 5. Ve 6. Sınıf Hikaye Kitabı Ömer Seyfettin Klasikleri 10 Kitap

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Damla Yayınevi 4. 5. Ve 6. Sınıf Hikaye Kitabı Ömer Seyfettin Klasikleri 10 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venüs-kitap-kırtasiye Satıcı Ünvanı: YAĞMUR KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928005551000016 Vergi Kimlik Numarası: 9280055510
    Bu ürün Venüs-kitap-kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖMER SEYFETTİN KLASİKLERİ (10 KİTAP) Değerli yazarımız Ömer Seyfettin, hikâyelerini o devirde sade bir Türkçe ile kaleme almış, kültürel karekterimize uygun düşen kahramanları seçkin bir uslûpla destanlaştırmıştır. İnsanımız bu hikâyelerde kendisini, tarihini, geleneklerini, üstün ahlâk ve karakterini bulduğu için Ömer Seyfettin'i istekle, zevkle ve heyecanla okumaktadır.1- Primo Türk Çocuğu2- Ferman3- Yalnız Efe4- Çanakkale'den Sonra5- İlk Namaz6- Kaşağı7- Vire8- And9- Pembe İncili Kaftan10- Bir Çocuk Aleko Barkod 9789753814362 Sınıf 4-5-6 Boy 20.5 Genişlik 6 Kağıt Bilgisi 2. Hamur Sayfa Sayısı 656 Yayın Dili Türkçe Yazar ÖMER SEYFETTİN Yayınevi Damla Yayınevi Tur1 Hikaye Tur2 Diğer Seri Ömer Seyfettin Klasikleri

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Cep Boyu
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ömer Seyfettin
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Damla Yayınevi 4. 5. ve 6. Sınıf Hikaye Kitabı Ömer Seyfettin Klasikleri 10 Kitap

Küçük yaş aralığında bulunan çocukların okumaya karşı yaklaşımları olumsuz yönde olabilir. Bu istenmeyen ve rahatsız edici durumun önüne geçebilmek adına eğitimciler tarafından pek çok kitap tasarlanır. Tasarlanan bu kitaplar arasından klasik olma özelliği sayesinde Damla Yayınevi 4. 5. ve 6. sınıf hikaye kitabı Ömer Seyfettin Klasikleri 10 kitap seçeneği öne çıkar. Ürün, içerisinde yer alan hikayeler ile çocukların dikkatini çekerken Türk kültürüne ait çeşitli öykülerin çocuklar tarafından benimsenmesine yardımcı olur. Çocukların dikkatini çeken ve ilgiyle yaklaşmalarını sağlar. Öyküleri ile öğrencinin okuma alışkanlığına olumlu bir şekilde yaklaşmasına olanak tanır. Çocukların okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olur. Siz de çocuğunuza kitap okutmakta zorlanıyorsanız etkileyici ve dikkat çeken bir içeriğe sahip olan bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Kaliteli ve sağlam dış yapı
  • Türk klasik eseri
  • Dikkat çeken kurgu

Etkileyici Damla Yayınevi Ömer Seyfettin Eserleri 10 Kitap

Etkileyici Damla Yayınevi Ömer Seyfettin Eserleri 10 Kitap

Damla Yayınevi hikaye kitapları kurgu özellikleri sonucunda çocukların eğlenceli bir şekilde zaman geçirebilmelerine yardımcı olur. Aynı zamanda ürün, çeşitli görseller ile süslenir. Bu özelliği sonucunda çok sayıda çocuğun dikkatini çeken ürün, onlara okuma alışkanlığı kazandırmada birebirdir. Çocukların hayal güçlerini geliştirmelerine de olumlu yönde katkıda bulunur. Bu özelliği sonucunda çocukların hayata hazırlanmalarına kaynaklık ederken çeşitli problemlere kısa sürede çözüm getirebilmelerine olanak tanır. Bu sayede ürün, öğretmenler tarafından da öğrencilere tavsiye edilen kitap seçenekleri arasında ilk tercihlerde bulunur. 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerine uygun bir tasarımı bulunur. Bahsi geçen yaş aralığında bulunan öğrencilerin gelişim seviyelerine uygundur. Ömer Seyfettin Klasikleri öğrencilerin okuma alışkanlığı geliştirebilmelerine yardımcı olur. Bu özelliğe sayesinde ebeveynler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün, öğretmenlerin de memnuniyetini kazanır. Siz de ürünü tercih edebilirsiniz.

Damla Yayınevi Ömer Seyfettin Eserleri ve Yorumları

Damla Yayınevi Ömer Seyfettin Eserleri ve Yorumları

Damla Yayınevi 4. 5. ve 6. sınıf hikaye kitabı Ömer Seyfettin Klasikleri 10 kitap yorumları ürünün çocuklar tarafından büyük beğeni ile karşılandığını gözler önüne serer. Ürün, dış tasarım özellikleri sayesinde çocukların dikkatini çekerek kitaba ilgi ile yaklaşmalarına yardımcı olur. Kitap kapak tasarımları, oldukça etkileyici ve zariftir. Bu sayede çocukların kitaba ilgiyle yaklaşmalarına olanak tanırken okuma şevklerinin artmasına da olumlu yönde katkıda bulunur. Ürün, açık ve anlaşılır bir dil ile kaleme alınır. Bu sayede çocuklar kitabı okurken anlama konusunda herhangi bir problem çekmezler. İlk seferde okuduklarını anlamalarını sağlayarak eğlenceli bir şekilde zaman geçirebilmelerine olanak sunar. Damla Yayınevi 4. 5. ve 6. sınıf hikaye kitabı Ömer Seyfettin Klasikleri 10 kitap kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Damla Yayınevi Ömer Seyfettin Eserleri ve Fiyatları

Damla Yayınevi Ömer Seyfettin Eserleri ve Fiyatları

Damla Yayınevi 4. 5. ve 6. sınıf hikaye kitabı Ömer Seyfettin Klasikleri 10 kitap fiyatı değişik ekonomik gelir seviyesine sahip olan çok sayıda kişinin rahat biçimde karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Ürün içerisinde çok sayıda kitaba yer verilir. Bu kitaplar; Primo Türk Çocuğu, Ferman, Yalnız Efe, Çanakkale'den Sonra, İlk Namaz, Kaşağı, Vire, And, Pembe İncili Kaftan ve Bir Çocuk Aleko şeklindedir. İçerisinde yer alan kitaplar, çocukların gelişim seviyelerine uygun olup eğlenceli bir şekilde zaman geçirebilmelerine kaynaklık eder. Aynı zamanda Türk kültürüne uygun konuları sayesinde çocuğun kendi milli benliği ekseriyetinde gelişebilmesine yardımcı olur. Siz de içerisinde çok sayıda kitabın bulunduğu, konuları sayesinde çocukların hayata karşı temel becerileri kazanmalarına katkıda bulunan ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.