Damla Yayınevi 4,5,6. Sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri 10 Kitap

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Damla Yayınevi 4,5,6. Sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri 10 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Büyük Mağaza Satıcı Ünvanı: ÖNDER USLUSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8960171758
    Bu ürün Büyük Mağaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BÜYÜK TÜRK ZAFERLERİ (10 KİTAP+HDS) Büyük Türk Zaferleri serisinde Türk tarihinin en önemli fetihleri, ünlü kumandanları, devrin padişahları ve önemli siyasal gelişmeleri özetleniyor. Ayrıca Osmanlı ordusuna ait ilginç bilgilere de yer veriliyor.İyi bir gelecek kurabilmek için bugünü anlamaya, bugünü anlamak için de dünü bilmeye ihtiyaç vardır. Dünü bize öğreten tarih bilgisidir. Tarihte dünyanın süper gücü olan Osmanlı Devleti’ni atalarının nasıl kurduğunu öğrenen asil Türk gençliği, Türk Devleti’ni geleceğin süper gücü kılacaktır. İşte on kitaplık bu seri, Türk gençliğine bu ideali kazandırmayı amaçlamaktadır.1- Malazgirt Zaferi2- Selçuklu’dan Osmanlı’ya3- Kosova Zaferi4- Niğbolu Zaferi5- İstanbul’un Fethi6- Ridaniye Zaferi7- Preveze Zaferi8- Kanije Zaferi9- Bağdat’ın Fethi10- Çanakkale Geçilmez Barkod 9789753814416 Sınıf 4-5-6 Boy 20 Genişlik 5 Kağıt Bilgisi 2. Hamur Sayfa Sayısı 640 Yayın Dili Türkçe Yazar ALİ OSMAN ATAK Yayınevi Damla Yayınevi Tur1 Hikaye Tur2 Diğer Seri Büyük Türk Zaferleri

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Cep Boyu
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

4,5,6. Sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri 10 Kitap

Tarih seven çocuklara yönelik içeriği ile 4. sınıftan itibaren isteyen herkesin yararlanabileceği Damla Yayınevi 4,5,6. sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri 10 Kitap 08412 oldukça ilgi görmeye devam ediyor. Seride bulunan kitaplar aracılığı ile Türk tarihinde yaşanmış olan önemli fetihleri, devrin padişahları ve komutanları hakkında detaylı bilgi edinmek mümkün olmaktadır. Dönemin Osmanlı ordusuna dair önemli bilgiler başta olmak üzere tüm tarihi siyasal bilgiler seri içerisinde yer alıyor. Tarih bilgisi sayesinde geçmişi anlamak ve geleceğine en iyi şekilde yön vermeye çalışmak kitabın yeni nesil çocuklara sağlayacağı başlıca faydalar arasında yer alıyor. Türk Devleti’nin zamanında yaşadığı sorunlara karşın nasıl süper bir devlet olduğunu Damla Yayınevi 4,5,6. sınıf Okuma Kitabı keşfetmeleri, yine gelecekte de aynı özelliğin taşınmasına olanak sağlayacaktır.

  • Kaliteli baskı
  • Orijinal içerik
  • Anlaşılır anlatım dili

Damla Yayınevi 4,5,6. Sınıf Okuma Kitabı Özellikleri

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine tarihi sevdirecek nitelikteki Damla Yayınevi 4,5,6. sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri, set halindeki 10 kitap ile tarihe dair tüm merak edilen zaferleri ve başarılı komutanları konu ediniyor. Sürükleyici bir anlatım diline sahip olmasından dolayı oldukça ağır konuları içeren geçmiş tarihin sıkılmadan okunmasını sağlıyor. Merak uyandıran tarza sahip olmasından dolayı bir seriyi bitiren çocukların diğer seriye geçmek için sabırsızlandığı Damla Yayınevi 4,5,6. sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri 10 Kitap yorumları oldukça etkileyici. Her biri 64 sayfa uzunluğunda olan 10 kitap sayesinde çocukların okuma saatlerinde hem düşündüren hem de merak uyandıra tarihi kitaplarla geçmiş tarihi hakkında bilgi sahibi olmaları mümkün hale geliyor.

Damla Yayınevi 4,5,6. Sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri 10 Kitap Fiyatı

İlkokul birinci sınıftan itibaren öğretmenlerin de tavsiyesi ile çocuklara okuma setlerine sık sık başvuruluyor. Belli bir seriye ait olması ve aralarında bağ bulunan kitap serileri okuma şevkini artıran detaylar arasında yer alıyor. Damla Yayınevi 4,5,6. sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri 10 Kitap içeriği güvenilir bir yayınevi tarafından piyasaya çıkarılmış olması tarihi bilgisini küçük yaşlardan itibaren canlı tutmak isteyen çocuklara hitap ediyor. Önemli tarihi savaşların ve zaferlerin basit bir kalemle ele alınmış olması sayesinde çocukların hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı oluyor. Okumak için iyi bir kaynağın çocukların başucunda olmasına imkân veren Damla Yayınevi 4,5,6. Sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri 10 Kitap fiyatı bütçe dostu olması ile dikkat çekiyor. Bir solukta okunup bitirilecek bir kitap özelliğinde olması ise yeni serilene olan merak duygusunun yeşermesine de katkı sağlayacaktır. Doğrudan kırtasiyeden alındığında daha pahalı olabilecek fiyatlara online özel sunulan avantajlar eşliğinde yararlanabilirsiniz. Güvenli ödeme yöntemleri ve hasarsız teslim hizmetleri ile popüler tarihi çocuk kitaplarına bir tıkla sahip olabilirsiniz.

Damla Yayınevi 4,5,6. Sınıf Okuma Kitabı Neler Anlatıyor?

Malazgirt Savaşı başta olmak üzere tarihin tanıklık etmiş olduğu birçok önemli savaş Damla Yayınevi 4,5,6. sınıf Okuma Kitabı Büyük Türk Zaferleri 10 kitap özellikleri arasında yer alıyor. Selçukludan Osmanlıya, Kosova Zaferi, İstanbul’un Fethi, Ridaniye ve Preveze Zaferleri seri içerisinde yer lan kitaplardan bazılarıdır. Ortaokul ve Lise yılları boyunca tarih dersini yon bir şekilde almaya devam eden çocukların zihnindeki önemli tarihi gelişmeleri şimdiden canlı tutmak amacıyla mutlaka her ailenin çocuğuna hediye olarak alabileceği kaliteli içeriğe sahip bir kitap setidir. Tarihin önemli olaylarını masalsı bir dille öğrenmek çocuklarında oldukça ilgisini çekiyor. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de çocuklarınız için satın alabilirsiniz. Avantajlı fiyat seçenekleriyle sunulan bu ürünü dilerseniz sevdiklerinizin çocuklarına hediye olarak da sipariş verebilirsiniz.