7
Dambıllar ve Ağırlık Plakaları kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Dambılcım 35 Kg Halter Seti Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Aleti 35 Kg Spor Dumbell Set

883,41 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dambılcım 35 Kg Halter Seti Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Aleti 35 Kg Spor Dumbell Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mocca Home Satıcı Ünvanı: EVDESPOR TURİZM İNŞAAT İMALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382047639500001 Vergi Kimlik Numarası: 3820476395
    Bu ürün Mocca Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçeriği 2 Adet 40 cm kısa bar 1 Adet 150 cm uzun bar 4 x 2,5 Kg Plaka 4 x 5 Kg Plaka Barlarımız galvaniz kaplamadır. İçine köpük sıkılan, dayanıklı olmayan barlarla kıyaslanamayacak derecede kalitelidir. Uçlarındaki tıpalar sayesinde sporcu sağlığı için özel önlem alınmıştır. Ağırlıklar, özel tasarım, yeni nesil çelik sıkıştırma yayları ile sabitlenir, çok yüksek basınca dayanıklıdır. Özel tasarlanmış olup, ideal kullanım olanakları sağlar. 150 cm uzun barımız, 120 kg ağırlığa kadar test edilmiştir ve sorunsuz taşımaktadır. Ağırlık plakalarımız 1. kalite plastik kaplama olup, içi özel harç dolguludur. Patlayıp dağılması imkansızdır. Özel olarak kesilip / delinse bile, içeriği akmaz, dağılmaz. Çok uzun ömürlüdür. Ağırlıklarımız kalın, dayanıklı koli içerisine konulduktan sonra, plastik şeritlerle sabitlenir. Sonrasında da taşıma esnasında kirlenme / dağılma gibi konuların önüne geçmek amacıyla, şirink makinesinde 9 mikron kalınlığında ambalaj malzemesi ile şirinklenerek tarafınıza sevk edilir. Tüm ürünlerimiz orjinal, sıfır ve adınıza faturası düzenlenerek gönderilir. Tüm ürünlerimiz kendi üretimimizdir. Her türlü yedek parça ve destek talebinizde bize ulaşabilirsiniz. Bir kez daha belirtmek gerekirse
  • Bizim için önemli olan, %100 memnuniyetinizi sağlamaktır... Siz ürünümüzden %100 memnun olana kadar yapılması gereken ne varsa biz buradayız.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 35 Kg
  • Materyal Vinyl
  • Renk Siyah
  • Ürün Tipi Halter Seti
Geri Bildirim Ver

Dambılcım 35 Kg Halter Seti Dambıl Seti Ağırlık ve Vücut Geliştirme Aleti

Genellikle spor veya günlük yaşamda kullanılan Dambılcım halter seti, galvaniz kaplamalı bir üründür. Dikkat çeken bir rengi olduğu için her dekorasyona kolayca uyum sağlar. Kullanışlı olan Dambılcım 35 kg halter seti dambıl seti ağırlık ve vücut geliştirme aleti, oldukça fit görünmenizi sağlar. Düzenli kullanımda vücudu sıkılaştırması sayesinde istediğiniz kıyafeti giyebilmenize yardımcı olur. Galvaniz kalitesinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Halter seti, sahip olduğu kullanışlı yapısı ile hayatınızı kolaylaştırır ve sizi her anlamda memnun eder. 1. kalite plastik kaplama olan ürünün içi, özel harç dolu olması oldukça büyük beğeni toplar. Fazla büyük olmayan yapısıyla zahmetsizce istediğiniz yere götürerek sporunuzu yapabilirsiniz. İdeal ölçüleri sayesinde ise birçok dar alana sığdırabilirsiniz.

  • Kaliteli galaviz tasarım
  • Şık görünüm
  • Özel harç dolu yapı

Cazip Dambılcım 35 Kg Halter Seti Dambıl Seti Özellikleri

Cazip Dambılcım 35 Kg Halter Seti Dambıl Seti Özellikleri

Kullanışlı yapısı olan Dambılcım 35 kg halter setinin sıkıştırma yayları sabitlenebilir. Birçok kişinin rahatlıkla kaldırabileceği ağırlıktadır. Kaliteli 1. sınıf plastik kaplamaya ve özel iç harç malzemeye sahip olan bu ürün, galvaniz tasarımlı olmasıyla müşteriler için avantaj sağlar. Ürün, bu avantajı sayesinde uzun süre kullanım sağlar. Aynı zamanda kolay ve pratik bir şekilde temizlenir ve ilk günkü kullanışlılığını korur. Fazla büyük olmayan yapısı ve ideal ölçülere sahip olması ile istediğiniz yerde spor yapma rahatlığı sağlar. Yüksek basınca dayanıklı olan bu ürünün üretiminde kimyasal ve zararlı içerikler kullanılmaz. Böylelikle çevre dostu bir modeldir. Yeni nesil sıkıştırılabilen çelik içerikli model; elinizde ağrı ve iz yapmadığı gibi, çevrenizde olan kişilere zarar da vermez. Eğlenceli ve verimli bir spor deneyimi için markanın bu tasarımını inceleyebilirsiniz.

Dambılcım 35 Kg Halter Seti Dambıl Seti Ağırlık Avantajları

Dambılcım 35 Kg Halter Seti Dambıl Seti Ağırlık Avantajları

Dambılcım markalı olan model, sorunsuz kaldırabilmeniz için emniyet bölmelerine sahiptir. Dayanıklı ve kullanışlı yapısı, uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini sürdürür. 35 kg ağırlığı ile bu set, istediğiniz yerde çalışma yapabilme imkanı sunar. Ürünün dikkat çeken 1. sınıf kalitedeki plastik görünümü ve ideal boyutları, birçok kişiye hitap eder. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplar. Ağırlık ve geliştirme odaklı olan bu ürün, her zaman kullanıma hazırdır. Siyah rengi, ürünün beğenilen detayları arasında yer alır. Özellikle küçük alanlarda saklamak için ideal bir tasarımdır. Dambılcım 35 kg halter seti dambıl seti ağırlık ve vücut geliştirme aleti fiyatı, tüm bu avantajlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de pratik kullanımı ve dayanıklı materyali ile dikkat çeken benzersiz ürüne rahatlıkla göz atabilirsiniz.

Dambıl Seti Ağırlık ve Vücüt Geliştirme Aleti Yorumları

Dambıl Seti Ağırlık ve Vücüt Geliştirme Aleti Yorumları

Vücut geliştirme aleti takımı, tüm mekanlarda rahat kullanılabilecek set halinde bir modeldir. 1. sınıf plastik kaplama ve galvaniz tasarım olması, markanın bu modeline şık ve modern bir görünüm katar. Rahat ve pratik olan kullanışlı yapısı, her zaman ön plandadır. Siyah rengi ve kaliteli tasarımı ile beğeni toplayan bir spor aleti takımıdır. Kolay yıpranmayan yapısı sayesinde birçok kişi rahatlıkla kullanabilir. Aynı zamanda 150 cm uzunluktaki barlarının esneme özelliği, rahat hareket özgürlüğü sunar. Bu sayede spor yapmayı rutin haline getirmek için uygun bir tercihtir. Trendyol aracılığıyla Dambılcım 35 kg halter seti dambıl seti ağırlık ve vücut geliştirme aleti yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan yorumlar, modelin dayanıklı performansı hakkında fikir verebilir. Bu modeli uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.