6
Dambıllar ve Ağırlık Plakaları kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Dambılcım 20 Kg Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Aleti 20 Kg Spor Dumbell Set

739 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dambılcım 20 Kg Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Aleti 20 Kg Spor Dumbell Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mocca Home Satıcı Ünvanı: EVDESPOR TURİZM İNŞAAT İMALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382047639500001 Vergi Kimlik Numarası: 3820476395
    Bu ürün Mocca Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçeriği 2 Adet 40 cm kısa bar 4 x 2,5 Kg Plaka 2 x 5 Kg Plaka Barlarımız galvaniz kaplamadır. İçine köpük sıkılan, dayanıklı olmayan barlarla kıyaslanamayacak derecede kalitelidir. Uçlarındaki tıpalar sayesinde sporcu sağlığı için özel önlem alınmıştır. Ağırlıklar, özel tasarım, yeni nesil çelik sıkıştırma yayları ile sabitlenir, çok yüksek basınca dayanıklıdır. Özel tasarlanmış olup, ideal kullanım olanakları sağlar. Ağırlık plakalarımız 1. kalite plastik kaplama olup, içi özel harç dolguludur. Patlayıp dağılması imkansızdır. Özel olarak kesilip / delinse bile, içeriği akmaz, dağılmaz. Çok uzun ömürlüdür.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 20 Kg
  • Materyal Vinyl
  • Renk Siyah
  • Ürün Tipi Halter Seti
Geri Bildirim Ver

Dambılcım 20 Kg Dambıl Seti Ağırlık ve Vücut Geliştirme Aleti 20 Kg Spor Dumbell Set

Dambıllar sporcuların antrenmanlarında kullandıkları ekipmanların başında gelmektedir. Hem spor salonunda hem de evde kolaylıkla kullanılabilen bu ürünler oldukça yararlıdır. Kişinin sağlıklı bir vücuda sahip olmasını, kilo vermesini ve vücut geliştirmesini desteklemektedir. Sporcunun yaz kış fit bir görünüme ve sağlıklı bir bedene sahip olması için spor yapması ve doğru ekipmanlara ihtiyacı vardır. Dambılcım dambıl seti tam da bu görevi üstlenen kalitesi ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan bir üründür.

 
  • Dayanıklıdır.
  • Ekonomiktir.
  • Sağlıklı ve fit vücuda sahip olmak isteyenlerin tercihidir.

Dambılcım 20 Kg Dambıl Seti Özellikleri

Dambılcım 20 Kg Dambıl Seti Özellikleri

Dambıllar spor yaparken hemen hemen her sporcunun kullandığı spor ürünlerinin başında gelmektedir. Kas yapısının korunması ve vücudun sağlıklı bir şekilde çalışması için doğru şekilde spor yapmak ve spor yaparken kaliteli ekipmanlar kullanmak önemlidir. Bu materyallerden biri de evinizde kolaylıkla spor yapmanıza yarayacak dambıllardır. Dambılcım 20 kg dambıl seti içerisinde yer alan 2 adet 40 cm kısa bar, 4 adet 2,5 kilogramlık plaka ve 2 adet 5 kilogramlık barlar ile sağlıklı vücutlara giden yolda yardımcı ekipmanlarıdır. DmbYayliSeri1-45 serisi olan bu ürünler özel tasarımdır ve uçlarındaki tıpalar sayesinde sporcunun sağlığı için önlemler alınmıştır. Yeni nesil çelik sıkıştırma tekniği kullanılarak yaylar sabitlenmiştir. Plakaların kaplanmasında 1. kalite plastik kullanılmış ve içi özel hazırlanan harç ile doldurulmuştur. Dambılların üretim aşamasında kullanılan malzemelerin tamamı özenle seçilmiş ve yüksek kaliteli ürünlerdir. Basınca dayanıklı olan Dambılcım dambılları yıllarca güvenle kullanılabilir.

 

Damcılcım Dambıl Seti Kullanımı

Damcılcım Dambıl Seti Kullanımı

Spor yapmanın en kolay ve en sağlıklı hali elbette doğru dambıl seçimidir. Kalitesiz bir ürün sporcuyu yoracağı gibi maddi kayba neden olabilir, bu nedenle Dambılcım ağırlık ve vücut geliştirme aleti tercih edilmelidir. Birçok faydası olan bu dambıl seti ev ortamında spor yapanlar için destekleyicidir. Fiziksel olarak vücut geliştirme olanağına sahip olmak isteyip spor salonuna gitmek istemeyenler için ideal bir üründür. İstenilen zamanda sporcular kendi planlarını oluşturarak çalışmaya başlayabilir. Dambılcım dumbell set 20 kg ağırlığındadır. Ürünü alan sporcu dilerse 2,5 kg ağırlıkları takarak çalışabilir. Özellikle yeni başlayan sporcular için güvenli bir tutuş sağlayan bu set planlı ve düzenli kullanıldığında hem kilo vermeye hem de vücut geliştirmeye yardımcı olur. Sporcular barda kullandıkları ağırlığı antrenmanlarına göre azaltabilir veya arttırabilir. Evde kullanımın yanı sıra spor salonlarının da rağbet gösterdiği bu ürün oldukça uzun yıllar sağlam ve dayanıklı bir şekilde kalır. Böylelikle sürekli bir ürün yenileme ihtiyacı duyulmadan spor salonundaki birçok kullanıcıya hizmet verebilir.

 

Dambılcım 20 Kg Dambıl Seti Fiyatı ve Yorumları

Dambılcım 20 Kg Dambıl Seti Fiyatı ve Yorumları

Dambıl seti fiyatları, ürünlerin markasına, yapımında kullanılan materyaline, set içeriğine göre farklılık göstermektedir. Evde ve spor salonlarında kullanma imkanı sağlayan bu ürünler vücut geliştirmeden kilo vermeye kadar pek çok insanın spor hayatını desteklemektedir. Dayanıklı, uzun ömürlü ve kullanımı kolay Dambılcım 20 kg dambıl seti fiyatı ve açıklamalarını Trendyol’da kolaylıkla bulabilirsiniz. Üstelik ürünü daha önce kullanmış kişilerin yorumlarını ve değerlendirmelerini okuyabilir, şeffaf bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. İhtiyacınız olan dambıl setini hızlı ve pratik şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.