3
Bebek Çamaşır Yumuşatıcısı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Dalin Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Bahar Ninnisi 1500 ml

124,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
124,50 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
123,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Bahar Ninnisi 1500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Sıvı Yumuşatıcı Bahar Ninnisi 1500 ml Siz o’nunla geçirdiğiniz zamanın keyfine varın diye Dalin nesillerdir yanınızda. Klinik testlerle kanıtlanmış etkin formülü bebeğinizin ve sizin hassas cildine özel olarak geliştirilmiştir. Çamaşırlarınızı yumuşacık yapar. Dalin Bahar Ninnisi\'ni ilk günden itibaren güvenle kullanabilir, bahar çiçeklerinden gelen mis Dalin kokusunun keyfini çıkarabilirsiniz. O, Dalin’le güvende! Hipoalerjeniktir. Boya içermez. 15 yıkama 1500 ml En iyi sonucu elde etmek için Dalin Sıvı Deterjan ile birlikte kullanabilirsiniz. İçindekiler: <%5 Non-iyonik Yüzey Aktif Madde, %5 -15 Katyonik Yüzey Aktif Madde. Diğer: Parfum, Koruyucu ( Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Laurylamine Dipropylenediamine). Çamaşır makinesi ve elde yıkama için uygundur. Uyarılar: Kullanım önerisini mutlaka okuyunuz. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayın. Çocukların ulaşabileceği yerlerden ve gıda maddelerinden uzakta saklayınız. Göz ve cilt temasından kaçının. Göz ile temasında derhal bol su ile yıkayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin uzun süre deterjan içinde olmasından kaçının. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz (25 derece).
Geri Bildirim Ver

Dalin Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Bahar Ninnisi 1500 ml

Bebek çamaşırlarının hassas yapısı nedeniyle çocuklu ebeveynler çamaşır yumuşatıcısı seçimine dikkat eder. Dermatolojik kalitesi ve konsantre uyumuna kucak açan ürünler bu bağlamda sıkça tercih edilir. Dalin sıvı çamaşır yumuşatıcısı tam da bu ihtiyacınızı ve beklentinizi karşılaması bakımından beğeni toplayan bir üründür. Ürünün bahar kokusu ferah ve oldukça kalıcı bir kokudur. Boya maddesi içermemesi de ürünün bir diğer avantajıdır. Dalin yumuşatıcı Bahar Ninnisi yetişkin kıyafetlerinde kullanıma da uygundur. Ürün, içeriği ile bebek ve yetişkinlerin sağlığını tehlikeye atmaz. Dalin sıvı çamaşır yumuşatıcısı Bahar Ninnisi 1500 ml dikkatle ambalajlanıp steril bir ortamda hazırlanır. Aşırı bir baskı haricinde ürün kalitesi tehlike altına girmez. Kullanım miktarıyla orantılı olarak ürün, müşterilere uzun süre eşlik edebilir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Konsantre kalite
  • Kalıcı koku
  • Yumuşacık çamaşırlar

Kokulu Dalin Çamaşır Yumuşatıcısı Özellikleri

Kokulu Dalin Çamaşır Yumuşatıcısı Özellikleri

Kalite ile eş değer sağlıklı ürün yapılanması bir ürünü öne çıkaran özelliklerdendir. Özellikle sağlık alanında bu skala yiyeceklerden başlayarak temizlik ürünlerine kadar genişler. Dalin çamaşır yumuşatıcı özellikle hassas ciltli müşteriler için bu problemi ortadan kaldırır. Ürün, boya içermez ve dermatolojik testlerden başarıyla geçer. Bebek ciltlerine göre geliştirilmiş Dalin sıvı yumuşatıcısı Bahar Ninnisi 1500 ml bu nedenle hassas ciltli yetişkinlere de kullanım imkanı sunar. Hipoalerjenik bir üründür. Alerji yapma riski minimuma indirgenir. Buna ek olarak bu yumuşatıcı uzun süre kullanım fırsatı sunar. Bu özelliğine de uzun süren kokusu eşlik eder. Kıyafetlerinize her yıkamada ferahlık ve bahar çiçeklerinin mis kokusu siner. Yıpranma ve eskitme yapmaz. Ürünün özel formülü sayesinde gönül rahatlığıyla kıyafetlerinizin ilk günkü renk tonu ve kalitesini koruma şansını deneyimlersiniz.

Dalin Sıvı Yumuşatıcı ile Uzun Süren Keyif

Dalin Sıvı Yumuşatıcı ile Uzun Süren Keyif

İçeriği ile beğeni toplayan Dalin bahar ninnisi çamaşır yumuşatıcısı 1500 ml ile birlikte uzun süre çamaşır yumuşatıcısı problemi yaşamazsınız. Ürün, herhangi bir ortamda uyumlu ısı değeri ile beraber muhafaza edilebilir. Dalin yumuşatıcı ile gün içinde kıyafetlerinizin canlı rengi korunur. Bu ürünle birlikte stratejik düşünmek durumunda kalmazsınız. Güneşli günlerde gönül rahatlığıyla dışarıda vakit geçirebilirsiniz. Boya içermemesi de kıyafetlerinizin canlılığını korumasını destekler. Unutulmamalı ki bu rahatlığa bir de kalıcı ferah koku eşlik eder. Yumuşatıcı ile beraber gelen optimum düzeydeki koku çevrenizi rahatsız etmez. Ürün, sunduğu bu avantajlı özellikleri ile dikkat çeker. Kaliteli ve mis kokulu bir deneyim yaşatır. Dalin Bahar Ninnisi müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Bu ürünle beraber gün içinde canlı renkli ve bahar çiçeklerinin kokusunun sindiği kıyafetlerinizle günün tadını çıkarabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Dalin Yumuşatıcı Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Dalin Yumuşatıcı Fiyatı ve Yorumları

Güzel bir görüntünün mihenk taşlarından olan kıyafetlerin canlı renk sorununu kaliteli bir çamaşır yumuşatıcısıyla çözmek kolaydır. Dalin sıvı çamaşır yumuşatıcısı Bahar Ninnisi 1500 ml fiyatı ürünün tüm özelliklerine göre belirlenir. İçerdiği özelliklerle birlikte bu ürün her zaman size hizmet eder. Ürünü istediğiniz zaman, belli ölçeklerle kullanabilirsiniz. Ürünün hedef etki sahası çocuk kıyafetleri olsa da yetişkin kıyafetlerinde de kullanımı uygundur. Özellikle hassas cilde sahip yetişkinler bu üründen oldukça memnun kalır. Ürün; sağlığı tehdit etmez, hipoalerjeniktir. Bu ürün sayesinde kıyafetleriniz yumuşak ve mis kokulu olur. Dalin sıvı çamaşır yumuşatıcısı Bahar Ninnisi 1500 ml yorumları kısmında ürün sunduğu özellikler sayesinde beğeni toplar ve müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de konforlu bir kullanım sunan Dalin yumuşatıcıya Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.