5
Bebek Deterjanı kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml X 2 Adet

394,77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,90 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml Klinik testlerle kanıtlanmış etkin formülü bebeğinizin ve sizin hassas cildinize özel olarak geliştirilmiştir. Sıvı yapısı sayesinde çamaşırlardan kolayca durulanır, ciltte tahrişe neden olabilecek deterjan kalıntısı bırakmaz. Dalin sıvı deterjanını ilk günden itibaren güvenle kullanabilir, mis Dalin kokusunun keyfini çıkarabilirsiniz. -Hipoalerjeniktir. -Kolay durulanır, kalıntı bırakmaz. -Yumuşacık kokusu bebeğinize özeldir. -Elde yıkama için uygundur.
Geri Bildirim Ver

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml x 2 Adet

Bebeklerin kıyafetlerinin temiz olması, güzel kokması onların mutlu hissetmesini sağlar. Gün içerisinde sürekli yeni nesneler keşfeden bebeklerin kıyafetlerinin nitelikli bir şekilde temizlenmesi gerekir. Dalin sıvı çamaşır deterjanı etkili formülüyle kıyafetlerin üzerindeki lekeleri çıkarır. Özel formülü sayesinde kuvvetli bir etki bırakan ürün, bebeklerin kıyafetlerinin hijyenik olmasını ve temiz kokmasını sağlar. Mis kokusuyla ferahlık hissi veren kıyafetleri bebeğinize güvenle giydirebilirsiniz. Dalin sıvı çamaşır deterjanının formülü antialerjik özellik taşır. Kıyafetler yıkandıktan sonra üzerinde deterjan lekesi ve kalıntısı bırakmayan formül güvenli bir ortam hazırlar. Kıyafetin üzerinde deterjan kalıntısı kalmamasıyla alerjik reaksiyonlara karşı önceden önlem alınır. Bebeğinizin ve sevdiklerinizin kıyafetini Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml kullanarak güvenle ve rahatlıkla yıkayabilirsiniz.

  • Elde yıkamaya uygun
  • Dermatolojik testlerden geçirilen formül
  • Alerji yapma riskini azaltan yapı

Hassas Formülüyle Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı

Hassas Formülüyle Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı

Bebeklerin hassas cilt yapısına uygun özel formülle üretilen Dalin sıvı deterjan 1500 ml paketleriyle oldukça avantajlıdır. Bir kapakla etkili bir yıkama sağlayan ürün, sıvı formülü sayesinde kolay bir şekilde çözünür ve kıyafetlere nüfuz eder. Bununla beraber kolayca çözünen yapısı kıyafetlerin üzerinde kalıntı bırakmadan yıkama yapmanızı sağlar. Kıyafetler üzerinde deterjan kalıntısı bulunmamasıyla beraber cilt üzerinde oluşacak tahriş ve kızarıklık gibi durumların önüne geçilebilir. Ürünün özel formülü dermatolojik testlerden geçirilir. Alerjik ve hassas bünyeye sahip yetişkinler için de uygun kullanım özelliklerine sahiptir. Paket olarak satışa sunulan Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml x 2 adet ürününü tercih ederek kıyafetlerinizi güvenle yıkayabilirsiniz. Boya içermeyen yapıya sahip olan ürün, hassas ve alerjik bünyeler için uygundur. Özel formülüyle ön plana çıkar. Dalin sıvı çamaşır deterjanı ile yıkadığınız tertemiz ve yumuşacık dokuya sahip kıyafetleri bebeğinize keyifle giydirebilirsiniz.

Mis Kokulu Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı

Mis Kokulu Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı

Elde yıkama için uygun özelliklere sahip olan ürün, kolay bir şekilde uygulanır. Çıkarması zor olan çikolata, mama, meyve ve içecek lekelerine derinlemesine nüfuz eder. Çamaşırları tertemiz ve lekesiz bir biçimde yıkayarak giyime hazır hale getirmenizi sağlar. Beyaz ve renkli çamaşırların yıkanmasında kullanılan deterjanlar mis kokusuyla gün içerisinde bebeğinizin rahat ve mutlu hissetmesini sağlar. Ebeveynler tarafından güvenle tercih edilebilecek olan markanın ürünü, yalnızca 1 kapak kullanımla çamaşırlarınızı etkili bir biçimde temizler. Üstün performansa sahip olan ve kaliteli içeriğiyle ön plana çıkan Dalin sıvı çamaşır deterjanı kullananların beğenisini toplar. Kaşıntı ve kızarıklık gibi durumlara sebep olmayan Dalin sıvı deterjan fiyatları ekonomik özellikleriyle de dikkat çeker. Uygun aralıklarda yer alan Dalin sıvı deterjan 1500 ml fiyatına göz atabilir, bütçe dostu bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı

Uygun Fiyatıyla Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı

Hipoalerjenik yapısıyla ön plana çıkan ürün, çeşitli dermatolojik testlerden geçirilerek sunulur. Elde yıkama için de uygun olan deterjan suyla temas ettiğinde kolayca çözünür ve kıyafetleri etkili bir biçimde temizler. Ferah bir kokuya sahip olan ürüne Trendyol üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Hassas bünyeye sahip yetişkin müşterilerin ve bebeklerin kıyafetlerinin yıkanmasında kullanılabilecek olan ürün, uygun fiyatıyla dikkat çeker. Uygun aralıklarda yer alan Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml x 2 adet fiyatlarına göz atabilirsiniz. Bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapmanızı sağlayacak olan ürünler için satın alma işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Deterjanı önceden kullanmış olan müşterilerin yorumlarını inceleyerek etkisi hakkında farklı fikirler edinebilirsiniz. Deneyimli müşterilerin yazmış olduğu Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml x 2 adet yorumlarına göz atabilir, ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.