10
Bebek Pudrası ve Kolonyası kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Dalin Serpme Bebek Pudrası

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Serpme Bebek Pudrası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetik Durağı Satıcı Ünvanı: DİLBER ÇAĞATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2160919213
    Bu ürün Kozmetik Durağı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Bebek Pudrası Serpme / 90 gKlinik Testlerle Kanıtlanmış Özel Formülü, Bebeğinizin Hassas Cildini Sürtünmelerden Doğabilecek Tahrişe Karşı Korur. Vücudundaki Teri Emerek Cildine Yumuşaklık Ve Kayganlık Verir. Mis Dalin Kokusuyla Ferahlatır.Hipoalerjeniktir.Cildin Ph Değeri İle Uyumludur.Paraben Ve Boya İçermez.Ambalaj : 90 Gr
Geri Bildirim Ver

Dalin Serpme Bebek Pudrası

Bebeklerin cildi hassas ve yumuşaktır. Bu sebeple onların cildine temas eden ürünlerinde, aynı hassasiyetle üretilmesi ve sağlıklı olması önemli bir husustur. Narin cildine bakım yaparken aynı zamanda zarar vermemesi gerekir. Dalin serpme bebek pudrası, annelerin bu konudaki beklentilerine yanıt verecek nitelikte bir üründür. Dalin serpme bebek pudrası klinik testlerden geçip kanıtlanan özel formülü ile güvenle kullanılabilir. Çocuğunuzun hassas cildini sürtünmelerden kaynaklı oluşabilecek tahrişlerden korur. Vücudundaki teri emerek tenine yumuşaklık ve kayganlık verir. Kokusu hoş ve ferahlatıcı olduğu için ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hipo alerjeniktir, bebeğin cildini, zarar vermeden yumuşatır. Paraben ve boya içermediğinden güvenli bir üründür, çocuğun cilt sağlığı için uygundur. 90 gramlık ambalajlarda satılır. Çantanızda kolaylıkla taşınabilen pratik kabı ile beğeni toplar.

  • Klinik testlerle kanıtlan özel formül
  • Ferahlatıcı hoş koku
  • Hipoalerjenik

Kullanışlı Dalin Bebek Pudrası Özellikleri

Kullanışlı Dalin Bebek Pudrası Özellikleri

Dalin bebek pudrası, ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilen hipoalerjenik bir üründür. Bu özelliği sayesinde bebeklerinize güvenle uygulayabilirsiniz. Mis kokusu cildi ferahlatan bir yapıdadır. Paraben ve boya içermediği için doğal ve sağlıklıdır. Bebek cildi sürtünme ve terlemeye yatkın ve oldukça hassas yapıdadır. Bu sebeple çabuk tahriş olur. Sürtünme ve terlemeden kaynaklı tahrişlerden cocuğun tenini korumak için üretilen ürün, son derece faydalıdır. Vucuttaki teri emerek cilde yumuşaklık verir. Bebek cildinin pH değeri ile uyumludur. Bu sebeple özellikle koltuk altı gibi az hava alan kapalı bölgelerde artış gösteren cilt pH değerini, pudra sayesinde rahatlıkla dengeleyebilir ve bu bölgeleri tahriş ve pişik olmaktan koruyabilirsiniz. Pratik ambalajını dilediğiniz yere çantanızda kolayca götürebilirisiniz. Bebeğinizin narin cildini alerjik herhangi bir duruma sebep vermeden yumuşacık yapar.

Pratik Serpme Bebek Pudrası Kullanımı

Pratik Serpme Bebek Pudrası Kullanımı

Ebeveynler için bebeklerinin cilt sağlığı mühimdir. Bu nedenle cilde temas edecek her malzemeyi büyük bir özen göstererek seçerler. Önemli noktalardan bir tanesi, bebek cildi hassas ve alerjiye açık yapıdadır. Ürün hipoalerjenik yapısı ile alerjik bir reaksiyona yol açmadan çocuğun tenini yumuşacık yapar. Ferahlatıcı güzel kokusu ile serpme bebek pudrası, müşteriler tarafındann beğenilir. Pişiğe ve kurumaya yatkın cilt yapılarını tahrişten korur. Ürünü bebeğinizde kullanabileceğiniz gibi dilerseniz kendi cildinizin bakımı için de tercih edebilirsiniz. Kaliteli yapısı ve kullanışlı paketi ile çokça beğeni alır. Hassas cilt yapısına uygun, kullanımı kolay ve pratiktir. Hem bebekler hem de büyükler için kullanılabilir. Cildi besler, pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına destek verir. Büyüklerde kullanıldığında sivilceleri azaltabilir. Hem kendiniz hem de çocuğunuz için güvenle tercih edebileceğiniz kaliteli bir üründür.

Bütçenize Uygun Dalin Serpme Bebek Pudrası Fiyatları

Bütçenize Uygun Dalin Serpme Bebek Pudrası Fiyatları

Çocuk teni kıvrımlı ve yumuşak olması sebebi ile hassastır. Özellikle sıcak havalarda kapalı kalan bölgeler hava alamadığından çabuk tahriş olur ve pişik yapar. Bu bölgelerin kuru tutulması pişiği ve tahrişi önler. Ürün, vücuttaki teri emerek bebeğin tenine kayganlık ve yumuşaklık verir. Çocuğun hassas cildini sürtünmelerden kaynaklı oluşabilecek tahrişlerden korur. Paraben ve boya içermeyen, klinik testlerle kanıtlanan özel formülü ile cilt sağlığı için uygun yapıdadır. Cildin pH değeriyle uyumludur. 90 gramlık pratik ambalajı çantanızda rahatça taşınabilecek şekildedir, bu sebeple ebeveynler tarafından beğenilir. Güzel kokulu ve rahatlatıcıdır. Tene ferahlık veren hoş kokusu sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Dalin serpme bebek pudrası fiyat performans ürünüdür. Üründen talep edilen tüm beklentileri karşılar. Ürünün bütün olumlu özelliklerine Trendyol üzerinden kolay bir şekilde göz atabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Dalin serpme bebek pudrası yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.