7
Bebek Şampuanı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

Dalin Şampuan Klasik 900 Ml X 4 Adet

439,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
370,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
373,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Şampuan Klasik 900 Ml X 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Klasik Bebek Şampuanı 900 mlÖzellikler
  • % 98 doğal kökenli içerikParaben, boya, SLS, SLES, alkol, sabun içermez.Göz yakmayan saf formülKlinik testlerle yumuşaklığı kanıtlanmıştır.Oda sıcaklığında ve güneş ışığından uzakta saklanmalıdır.Yenilenen dalin, ilk günden itibaren bebeğinizin hassas cildine daha özenli. %98 doğal kökenli içerik doğal kaynaklardan elde edilen hammaddelerdir. Kalan %2 içerik güvenle kullanmanız için özenle seçildi.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Cilt Tipi Hassas
  • Özellik Antialerjik
Geri Bildirim Ver

Dalin DLN99900024 Klasik 900 ml x 4 Adet Şampuan

Hem kokusuyla hem de şarkılarıyla akıllarda yer edinen Dalin, her kesimden insanın ilk tercihi olan bir şampuandır. İçeriğinde zararlı hiçbir madde bulunmayan Dalin şampuan oldukça doğal bir yapıya sahiptir. Göz yakmayan formülü bebeklerin en rahat şekilde banyoda zaman geçirmelerine yardımcı olur. Güzel kokusu ve sağladığı yumuşak etki sayesinde yetişkinler tarafından da sıkça tercih edilir. Dalin klasik şampuan 900 ml şişeye sahip olması sayesinde uzun bir zaman boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Bu setin 4 adet şampuan içermesi ve bütçe dostu olması, kullanıcılardan tam not almasını sağlar. Her açıdan avantajlı olan Dalin 900 ml x 4 adet klasik göz yakmayan şampuan seti, saçlarınıza en iyi bakımı yapar.

  • Şişe adedi: 4 adet
  • Ağırlık: 900 ml
  • Formül: Jel

Dalin 900 ml x 4 Adet Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Dalin 900 ml x 4 Adet Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Dalin 900 ml x 4 adet klasik şampuan, doğal kökenli bir içeriğe sahiptir. Şampuanın içeriğinde alkol, boya, paraben, sabun, SLS ve SLES bulunmaz. Doğal hammaddelerden üretilen Dalin klasik şampuan %98 saf içeriğiyle öne çıkar. Böylece zararlı maddelerin yer almadığı oldukça doğal bir şampuan olarak yıllardır annelerin tercihi olmayı başarır. Ürünü saf formülü gözleri yakmadan bebeklerinizin saçlarını yıkamanıza yardımcı olur. Gözleri yakmaması sayesinde banyo sürecini huzursuzluk yaşamadan kolayca atlatmanızı sağlar. İlk günden itibaren bebeğinize hassas bakım yapan Dalin, yenilenen formülüyle de aynı şekilde kullanıcılarını memnun etmeye devam eder. Ürünü sipariş ettiğinizde tarafınıza 4 adet 900 ml’lik şişelerde yenilenen formüle sahip Dalin klasik şampuan gönderilir. Dalin 900 ml x 4 adet klasik şampuanın yumuşaklık derecesi klinik testlerle kanıtlanarak beğeninize sunulmuştur.

Dalin Göz Yakmayan Şampuan Kimler İçindir?

Yıllardır bebekler ve çocukların ortak favorisi olan Dalin klasik şampuan hem kokusuyla hem de doğallığıyla herkes tarafından bilinir. Göz yakmayan formülü bebeklerin banyo sürecini daha kolay geçirmelerini sağlayarak anne babaların işini kolaylaştırır. Çoğunlukla küçükler için tercih edilse de yetişkinler arasında da Dalin şampuanı severek kullanan birçok kişi vardır. Doğal içeriğe sahip olan şampuan, saçlara en yumuşak bakımı yaparak her yaştan insanı mutlu etmeyi başarır. Özellikle herkes tarafından sevilen klasik Dalin kokusu herkesin favorisidir. Yumuşak ve güzel kokan saçlara kavuşmak isteyen herkes bu şampuanı gönül rahatlığıyla kullanabilir. Dalin 900 ml x 4 adet klasik şampuan, aynı evde yaşayan herkesin ihtiyacını karşılayabilecek içeriğe sahip bir settir. 4 şişe şampuan gönderilmesi sayesinde herkes bu güzel şampuandan keyifle yararlanabilir.

Dalin Klasik Şampuan Kaliteli midir?

%98 oranında doğal kökenli içeriğe sahip olan Dalin oldukça kaliteli bir şampuandır. Çok uzun yıllardır adından söz ettirmeyi başaran Dalin, en fazla tercih edilen çocuk ve bebek şampuanlarından biridir. Bebek şampuanı denince herkesin aklına gelen ilk isimlerden biri olan ürün, yıllardır sıkça tercih edilir. Sağladığı etki sayesinde herkesin beklentisini karşılamayı başaran bir üründür. Etkisi ve kalitesi yıllardır tescillenmiş bir ürün olan Dalin şampuan hem içeriği hem de yapısı sayesinde tercih aşamasında öncelikli hale gelir. Kokusundan bile ayırt edilebilen Dalin, herkesin güvendiği markalardan biridir. Akıllarda yer edinerek kalitesini kanıtlayan düzeyde bir üründür. Dalin 900 ml x 4 adet klasik şampuan fiyatının uygun olması sayesinde de kullanıcılarını tatmin etmeyi başarır. Siz de bu doğal ürünle kendinize ve bebeklerinize en kaliteli bakımı yapmak isterseniz sete Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Öncesinde ise Dalin 900 ml x 4 adet klasik şampuan yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.