Dalin Bebek Şampuanı 700 ml + Bebek Yağı 100 ml 2 Adet

300 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
324,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
326,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
341,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Bebek Şampuanı 700 ml + Bebek Yağı 100 ml 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 9renk Satıcı Ünvanı: ANY BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REKLAM ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070079649900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700796499
    Bu ürün 9renk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin bebek şampuanı 700 ml + dalin bebek yağı 100 ml x 2 adet dalin şampuan klasik 700 ml nesillerdir bebekliğin kokusu olan dalin klasik bebek şampuanı, klinik testlerle kanıtlanmış, göz yakmayan saf ve yumuşak formülü bebeğinize özel olarak geliştirilmiştir. Ilk günden itibaren hem saçında hem cildinde güvenle kullanabilir, mis kokulu dalin banyolarının keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikler
  • • cildin ph değeri ile uyumludur. • eşsiz parfümü ile mis gibi kokar. • alkol, paraben, sls, sles, boya ve sabun içermez. • pediatrik, dermatolojik ve oftalmolojik gözlem altında, uzun süreli kullanım ile test edilmiştir. • klinik testlerde yumuşaklığı kanıtlanmıştır. • hipoalerjeniktir. dalin bebek yağı / 100 ml.Klinik testlerle kanıtlanmış yumuşak formülü bebeğinizin ve sizin hassas cildinize özel olarak geliştirilmiştir. Nemi cilde hapseder, kuruluğu önleyerek ciltte kalıcı bir nemlenme sağlar. Ayrıca bebeğinizin cildini derinlemesine temizleyerek pişik oluşmasını önler. Alt temizliği ve bebek masajı için ideal bir üründür. • hipoalerjeniktir, alerji yapma riski en aza indirilmiştir. • boya içermez. Her insanın cilt tipi ve ihtiyaçları birbirinden farklıdır. Ancak istisnasız her cilt tipinin neme ve cildi besleyen bileşenlere ihtiyacı vardır. Özellikle yeni doğan bebeklerde, cildin bariyer özelliği henüz tam olarak oluşmadığı için güçlü bir nem takviyesi uygulayan cilt bakım ürünlerini kullanmak büyük önem taşır. Dalin bebek yağı, gerekli tüm dermatolojik ve klinik testlerden geçirilerek hazırlanan ve bebeklerin cildini temizlerken beslemeyi sağlayan bir üründür. Siz de bebeğinizin hassas cildini her an koruyabilmek, cildin yumuşaklığını ve esnekliğini kaybetmemesini sağlamak için dalin bebek yağını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Neden dalin bebek yağı? Bebeklerin hassas ciltlerinde nem dengesi, yetişkinlere oranla daha hızlı bozulabilir. Nemini kaybeden bir cilt, kuruluğa ve tahriş oluşumuna daha açık hale gelir. Dalin bebek yağı, bebeklerin cildine nemi hapsederek uzun süreli ve etkili bir cilt bakımı sağlar. dalin bebek yağı, bebeğinizin cildinde yaptığı derinlemesine temizliğin yanı sıra, teninin yumuşacık ve sağlıklı kalmasını sağlayarak pişik oluşumunu önlemeye yardımcı olur. bebeklerin narin cildinde herhangi bir alerjik reaksiyon oluşmaması için hipoalerjenik bileşenler kullanılarak üretilen ürün, boya ve paraben içermeyen özel formülü ile alerji yapma riskini en aza indirir. dalin bebek yağı, ciltte kuruluk nedeniyle oluşabilecek tahriş ve pullanmaları önlemekte de etkili bir üründür. ürünün kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Bebeğinizi yıkarken, altını değiştirirken ya da ona masaj yaparken yalnızca birkaç dakikada bebeğinizin tüm vücuduna rahatlıkla uygulayabilirsiniz. En kuru cilt tiplerinde bile etkin nemlendirme sağlayan dalin bebek yağı, bebeklerin yanı sıra yetişkinlerin kullanımı için de uygundur. Tıpkı bebeğiniz gibi siz de cilt bakım rutininiz esnasında dalin bebek yağını kullanarak daha sağlıklı ve esnek bir cilde sahip olabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver