Dalgıç 1 Kg Abc Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Tüpü

530 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dalgıç 1 Kg Abc Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Tüpü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DLG YANGIN GÜVENLİK SİST.LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: D.L.G. YANGIN SÖNDÜRME ARAÇLARI, YANGIN GÜVENLİK SİSTEMLERİ, MAKİNE, İNŞAAT TAAH.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265056835200013 Vergi Kimlik Numarası: 2650568352
    Bu ürün DLG YANGIN GÜVENLİK SİST.LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ·İthal Monometreli,ithal valfli,Plastik Askılıklı, CE BELGELİ,SIVAMA GÖVDELİ,4 YIL GARANTİLİ,ÇALIŞMA BASINCI 15 BAR,TESTBASINCI 30 BAR,İTHAL ABC TOZLU, 1 Kg'lık Yangın Söndürme Cihazlarının,İçlerinde bulunan tozları, 6 sn'de tamamen boşalır.
Geri Bildirim Ver

Dalgıç 1 Kg Abc Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Tüpü Tse'li

Yangın tüpü, içerisindeki maddeler yardımıyla oksijen ile ısı arasındaki bağlantının kesilmesini sağlar. Tek çeşit tüp yangın için yeterli olmayabilir. Dalgıç 1 kg Abc kuru kimyevi tozlu yangın söndürme tüpü TSE'li yangınla mücadelede üst seviye destek sağlar. Test basıncı 15+3 bar, çalışma basıncı 30 bar ile ideal bar civarına sahiptir. A, B, ve C tipi yangınlar artmadan kontrol altına almak için Dalgıç marka 1 kg yangın söndürme tüpünü tercih edebilirsiniz. Yangın anında ateş, ön kısımdan arkaya doğru söndürülür, toz bitene kadar boşaltılır. Alevlerin üzerine değil, yanan yerin yüzeyine, ateşin başladığı noktaya sıkılmalıdır. Abc yangın tüpünün, taşıma veya kullanım sırasında herhangi bir zehirleyici etkisi bulunmaz.

  • A, B, ve C yangın tipi
  • İthal monometre, plastik askı, ithal valf
  • Elektrik kaynaklı yangınlarda kullanım

Dalgıç Yangın Söndürme Tüpü TSE'li Özellikleri

Dalgıç Yangın Söndürme Tüpü TSE'li Özellikleri

Kuru kimyevi tozlu yangın söndürücülerde katı madde olan A, yanıcı sıvı olan B ve yanıcı gaz olan C tipi yangınlarda etkilidir. Bunun yanı sıra elektrik yangınlarında etkili olan Abc yangın tüpünün özellikleri dünya standartlarına uygundur. Abc tipi yangın söndürme tüplerinin içlerinde bulunan tozları, 6 saniye gibi kısa bir süre içerisinde boşaltır. Kuru kimyevi tozun dağılması, madde ve alev arasında toz oluşumu meydana getirir. Bu oluşum, yanıcı maddeyi alev tarafından yayılan sıcaklığa karşı izolasyonuna ve korumasına imkan verir. Kuru kimyevi tozların ateş üzerine saçılması, reaktif modülün birleşmesine ve bütünleme yanma reaksiyonun devam etmesine engel olmasını sağlar. Tüplerde itici gaz olarak azot gazı bulunur. Püskürtme, 8 saniye kadar sürede sağlanır. Önerilen püskürtme mesafesi, 2 metredir. Yangının olduğu yöne göre püskürtme işlevi gerçekleşir.

1 Kg Abc Yangın Söndürme Tüpünde Dikkat Edilmesi Gerekenler

1 Kg Abc Yangın Söndürme Tüpünde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yangınlarda verimli müdahale yapılarak yangın etkisinin azaltılması ve sonucunda da büyük felaketlere yol açılmaması için yangın söndürme tüpü kullanılır. Gerekli yangın söndürme tüpü seçilir. Müdahale, yangın türü ve seçilen tüpü göre yapılır. A, B, C tipi yangınlarda Dalgıç 1 kg Abc yangın tüpü kullanabilirsiniz, zehirleyici etkisi bulunmadığından sıklıkla tercih edilir. Yılda iki defa altı aylık aralıklar şeklinde kontrolü yapılır, basınç değeri bulunur. Başka şekilde ise iki yılda bir de tümüyle boşaltılıp doldurulur. Apartman, inşaat ve depolar, hastaneler, binalar, oteller, okullar ve devlet binaları, fabrika gibi alanlarda kullanılır. Birçok alanda kullanıldığından sıklıkla tercih edilir. Sıvı yangınlarda yangın bitene dek toz oluşumuna devam edilir, katı yangınlarda kontrollü biçimde aralıklı bir şekilde kullanılması tavsiye edilir. Bunun yanı sıra dolum yerinin havadar olması önerilir.

Dalgıç Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Tüpü Fiyatları

Dalgıç Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Tüpü Fiyatları

Sürekli basınç çalışma sistemi, dış faktörlere karşı dayanıklı boya tabakası bulunan Abc yangın tüpü teknik donanım bakımından standardı sağlar, beklentiyi karşılar. Dalgıç 1 kg yangın tüpünü almadan önce nasıl kullanıldığı, performansı, kullanım ömrü ve aklınızda kalan diğer sorular için yorum ve puanlamaya göz atabilirsiniz. Yangına, püskürtme hızı ve mesafesi yönünden oldukça hızlı bir şekilde müdahale edilir. Abc yangın tüpü yangınla mücadelede üst seviye kapasiteye sahip olduğundan beğeni kazanır. Zehirleyici etkisi yoktur ancak gözlerde ve solunduğunda burun mukozasında tahrişe neden olabilir. Yangını söndürme etkisi yangını boğma, kimyasal zincirleme radyasyon yalıtımı ile yanma reaksiyonunu kırma şeklindedir. Kullanım kolaylığı ve yangın sırasında verimli olan Abc yangın tüpünü güvenle tercih edebilirsiniz. Trendyol'da bütçenize uygun Dalgıç marka yangın tüplerine avantajlı ve indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.