Daler Rowney Gold Taklon Synthetic 10`lu Fırça Seti

228,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
1.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Daler Rowney Gold Taklon Synthetic 10`lu Fırça Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kent Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YÜCEL KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0990023230700016 Vergi Kimlik Numarası: 9900232307
    Bu ürün Kent Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daler Rowney Simply Gold Taklon Synthetic 10lu Fırça Seti Uzun süre dayanıklılığı olan sentetik kıldan imal edilmiştir. Suluboya, yağlıboya ve akrilik boya için idealdir. Set İçeriğindeki Fırçalar
  • 1,3,5 numaralı yuvarlak uçlu fırça 2, 6, 10 numaralı parlak düz fırça 2 ve 8 numaralı düz fırça 2 ve 6 numaralı kedi dili fırça içermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Daler Rowney 200093 Gold Taklon Synthetic 10'lu Fırça Seti

Daler Rowney gold taklon synthetic 10'lu fırça seti ile resim yapmayı keyifli ve kolay hâle getirebilirsiniz. Bu ürün, boyaları yüzeyi verimli bir biçimde aktaran yapısı ile öne çıkar. Setin içinde 10 adet fırça bulunur. Her modelin ayrı bir numarası vardır. Farklı ölçülere sahip olan bu ürünlerle boyama yaparken konforlu hissedersiniz. Sette yer alan her fırça kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu ürünlerin uç ve sap kısımları sağlam malzemelerden imal edilir. Uzun sap tasarımı ise ergonomik bir kullanım imkânı sunar. Bu, fırçaların kolay kavranmasını mümkün hâle getirir. Yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan fırçalar, farklı boya tiplerine uygundur. Bu ürünler, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

  • Kılların Üretim Materyali: Taklon
  • Setin İçindeki Fırça Sayısı: 10
  • Fırça Numaraları: 1, 2, 3, 5, 6, 8, 10

Daler Rowney Gold Synthetic 10'Lu Fırça Seti İçeriği Nasıl?

Daler Rowney Gold Synthetic 10'Lu Fırça Seti İçeriği Nasıl?

Daler Rowney gold taklon synthetic 10'lu fırça setinin içinde farklı boyutlarda gereçler yer alır. Bu paketin barındırdığı ürünlerden üçü, yuvarlak uçlu fırça kategorisindedir. Yuvarlak uçlu gereçler, eskiz çalışmaları ve kenar çizgileri için kullanılır. Söz konusu ürünler, kontrollü doku çalışmaları için de idealdir. Setin içinde 2 adet düz fırça bulunur. Bunlar, geniş alanların kolayca boyanmasını mümkün hâle getirir. Ürünün kutu içeriğinde kedi dili olarak adlandırılan özel bir fırça da yer alır. Bu gereç, hassas renk geçişleri oluşturmak istediğinizde kolaylık sağlar. Çiçek yaprağı gibi figürler, kedi dili olarak adlandırılan gereç aracılığı ile kolay bir biçimde oluşturulabilir. Setin içinde yer alan yassı uçlu fırçalar ise detaylı çalışmalar yapmanıza olanak tanır.

Daler Rowney Gold Taklon 10'Lu Fırça Setinin Kalitesi Nasıl?

Daler Rowney gold taklon synthetic 10'lu fırça setinin içinde bulunan ürünler yüksek performans sergiler. Bu takımda, resim yaparken kolaylık sağlayacak olan ürünler mevcuttur. Fırçalar, kıl yapıları ile de dikkat çeker. Bahsi geçen gereçlerin yumuşak kıl yapısı, çizim ve boyama işlemlerini çok daha konforlu bir hâle getirir. Bu, kâğıtta iz kalmasının da önüne geçer. İnce ve uzun sap tasarımı ise bu ürünleri avantajlı kılan özelliklerin arasındadır. Bu dizayn sayesinde fırçaları rahat bir biçimde tutmak mümkündür. Kolay kavranabilen ürünler, kişilerin boyama işlemi sırasında fazladan efor sarf etmesinin önüne geçer. Bu gereçler aracılığı ile ince detaylar oluşturmak mümkündür. Daler Rowney 10'lu simply gold taklon yassı fırça uç seti farklı boya tipleri ile uyumludur.

Daler Rowney Gold Taklon Synthetic Fırça Setini Kimler Alır?

Daler Rowney gold taklon synthetic 10'lu fırça seti öğrenciler için uygundur. Özenle tasarlanmış olan bu ürünler, kolay kavranabilir. Bu, çizgi çekme ve renk kullanımı gibi konularda kendinizi geliştirmenizi sağlar. Ürün, öğrencilerin yanı sıra eğitmenler için de uygundur. Bu gereçlerin farklı boyutlara sahip olması, çeşitli teknikleri uygulamayı mümkün hâle getirir. Bahsi geçen ürün hem amatör hem de profesyonel bireyler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Kaliteli materyallerden imal edilmiş olan bu gereçler, uzun ömürlü bir kullanım imkânı tanır. Söz konusu fırçalar, ilk günkü formlarını uzun bir süre boyunca korur. Dilerseniz siz de Daler Rowney gold taklon synthetic 10'lu fırça seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. İlgi çekici resimler yapmanızı sağlayacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.