Dalan Granül Sabun Doğal Zeytinyağlı 1000 gr x 2 Adet

279,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,94 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalan Granül Sabun Doğal Zeytinyağlı 1000 gr x 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marko Süpermarket Satıcı Ünvanı: MARKO SÜPERMARKET GIDA İNŞAAT PETROL VE PETROL ÜRÜNLERİ TARIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612060531900014 Vergi Kimlik Numarası: 6120605319
    Bu ürün Marko Süpermarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 zeytinyağlı bitkisel sabundan üretilmiştir Elde ve makinede yıkama için uygundur Ey iyi sonucu almak için sıcak su ile yıkayınız Sentetik deterjan değildir Bitkisel yağlardan üretildiği için yumuşatıcı etkisi yaratır. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. Ürün kartında gösterilen üstü çizili ilk fiyat tedarikçi tarafından beslenen perakende satış fiyatıdır.
Geri Bildirim Ver

Dalan Granül Sabun Doğal Zeytinyağlı 1000gr x2 ile Kalıcı Temizlik

En çok tüketilen temizlik malzemelerinin başında çamaşır yıkamak için kullandığımız temizlik malzemeleri gelir. Kullandığımız temizlik malzemelerinin güzel kokmasının yanı sıra insan sağlığı için uygun olması da gerekmektedir. Çamaşırlarınızı yıkarken Dalan zeytinyağlı granül sabun kullanarak sağlığınız için iyi bir tercih yapabilirsiniz. Peki granül sabun nedir? Granül sabun doğal sabunların birleşerek granül hale getirilmesiyle oluşturulmuştur. Granül sabunla çamaşırlarınızı elde veya çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Dalan doğal granül sabun zeytinyağlı 1000 gr bitkisel yağlardan üretildiği için çamaşırlarınız üzerinde yumuşatıcı bir etki yapar. Granül sabunun en önemli özelliklerinden biri de temizleme gücü yüksek olduğundan çamaşırlarınız üzerinde kalıntı bırakmamasıdır. Dalan zeytinyağlı doğal granül sabun doğal şekilde üretilmiş olup bebeklerinizin çamaşırlarında veya hassas giysilerinizin temizlenmesinde kullanabilirsiniz. Çamaşırlarınızı granül sabun kullanarak ister elde ister çamaşır makinesinde rahatça yıkayabilirsiniz.

  • Hassas Çamaşırlarınızı Yıkamak İçin En Doğru Seçim
  • Bebeklerinizin Çamaşırlarını Güvenle Yıkayın
  • Elde ve Makinede Yıkamak İçin Uygun

Dalan Doğal Granül Sabun Zeytinyağlı 1000gr Özellikleri

Dalan Doğal Granül Sabun Zeytinyağlı 1000 Gr Özellikleri

Granül sabunlar doğal sabunların granül hale getirilmesiyle ortaya çıkan doğal sabunlardır. Hiçbir kimyasal katkı maddesi içermediği için çamaşırlarınızın kullanımı için güvenlidir. Zeytinyağlı doğal granül sabunu kullanarak zorlu yağ lekelerinden veya çıkmak bilmeyen inatçı kirlerle baş edebilirsiniz. Dalan granül sabun doğal zeytinyağlı 1000 gr x 2 adet içeriği ile uzun süreli kullanım için idealdir. Çamaşırlarınızı yıkarken sentetik olmayan doğal bir temizleyici kullanmak sağlığınız için olumlu sonuçlar doğuracaktır. Bebeğinizin hassas cildi için bebek kıyafetlerini güvenli bir şekilde granül sabunla yıkayabilirsiniz. Granül doğal sabun çamaşırlarınız üzerinde yumuşatıcı bir etki yapar. Beyaz çamaşırlarınız beyazlığını korumaya devam ederken renkli kıyafetleriniz canlılığını korumaya devam eder. Dalan doğal granül sabunu çamaşır makinenizde kullanırken yeteri kadar ölçüyü esas yıkama haznesine koyun ve makinenizi çalıştırın.

Bebeğinizin Çamaşırları İçin Dalan Doğal Granül Zeytinyağlı Sabun

Dalan Doğal Granül Zeytinyağlı Sabun Bebeğinizin Çamaşırları İçin Güvenli Seçim

Ebeveynler bebeklerinin sağlığı ve gelişimi için en doğal en güvenilir ürünleri kullanmak isterler. Bebeklerin doğal şekilde beslenmesi kadar çamaşırlarının da doğal temizlik malzemeleriyle yıkanması önemlidir. Granül sabun sentetik değil doğal bir temizleyicidir. Dalan doğal granül sabun tamamen doğal olup hiçbir katkı maddesi içermez. Doğal granül sabunla yıkadığınız çamaşırlar bebeğinizin hassas ciddi için uygundur. Granül sabun bebeğinizin çamaşırlarında kalıntı ve iz bırakmaz. Bebeğinizin çamaşırlarını granül sabunla birlikle çamaşır makinesinde veya elde yıkabilirsiniz. Sentetik deterjanlar yerine doğal granül sabun kullanmak bebeğinizin hassas cildi için en doğru seçim olacaktır. Çamaşır makinenizde 30 derecede bile çözünen dalan doğal granül sabun çamaşırlarınızda herhangi kalıntı ve iz bırakmaz.

Dalan Granül Sabun 1000gr 2 Adet ile Uzun Süreli Kullanım

Dalan Granül Sabun Doğal Zeytinyağlı 1000 Gr X 2 Adet ile Uzun Süreli Kullanım

Dalan granül sabun doğal zeytinyağlı 1000 gr x 2 adet yorumları için Trendyol.com’da ürünü daha önce satın alıp kullanmış kişilerin deneyimleri okuyabilir fiyat bilgisi için farklı satıcıların sayfalarını da inceleyebilirsiniz. Doğal granül sabun doğal zeytinyağlı 2 adet 1000 gr’lık paketleriyle uzun süreli kullanım için ekonomik olarak avantaj sağlar. Zeytinyağlı aromasıyla çamaşırlarınız üzerinde hoş bir koku bırakır. Granül sabun doğal sabunların birleştirilerek granül haline getirilmesinden elde edilmiş olup hiçbir kimyasal madde içermez. Sentetik deterjan değildir katkı maddeleri, SLES, silikon boya ve paraben içermez. Çamaşırlarınız elde veya çamaşır makinesinde mümkünse sıcak su ile yıkanmalıdır. Doğal yapısı sayesinde çamaşırlarınızda iz ve kalıntı bırakmadan çamaşırlarınızın renklerini korur. Kimyasal ve sentetik bir ürün olmadığı için cildinize ve doğaya zarar vermez.