5
Bebek Sabunu kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Dalan Doğal Granül Zeytinyağlı Sabun 1kg

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kurumsal Fatura
119,95 TL
Kurumsal Fatura
122,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalan Doğal Granül Zeytinyağlı Sabun 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekonomikolsun Satıcı Ünvanı: RESUL YARDIMCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3364038818400019 Vergi Kimlik Numarası: 9380050457
    Bu ürün ekonomikolsun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalan Doğal Granül Zeytinyağlı Sabun 1KG
Geri Bildirim Ver

Dalan Sabun Doğal Granül 1000 gr Zeytinyağlı

Temizlik ve hijyen sağlamak için doğal ürünler kullanmak sizin için daha sağlıklı olur. Özellikle hassas ciltli bireylerin kullanacağı giysilerin temizliğinde sentetik maddeler yerine doğal içerikli temizleyiciler kullanmak daha yerinde olur. Dalan sabun doğal granül 1000g zeytinyağlı temiz ve sağlıklı içeriği ile bilinen bir üründür. Bu sabunu hem bebeklerinizin kıyafetlerinde hem de hassas ciltli sevdiklerinizin giysilerinde gönül rahatlığıyla kullanmanız mümkündür. İçeriği tamamen doğal olan ve zeytinyağı özleri bulunduran bu ürün yumuşaklık ve hijyen sağlar. Ürünün kendine has zeytinyağı kokusu rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Parfüm ve kimyasal koku içermemesi sağlıklı olması için önemlidir. Doğal ve saf yapısı ürünün öne çıkan özelliklerindendir. Siz de doğal ve saf temizlik için rahatlıkla bu sabunu tercih edebilirsiniz.

  • Doğal ve saf
  • Zeytinyağı etkisi
  • Temizlik ve hijyen

Kolay Kullanım Sunan Dalan 1000 gr Sabun

Kolay Kullanım Sunan Dalan 1000 gr Sabun

Çamaşır temizliğinde kullandığınız ürünlerin hijyen sağlaması ve güzel kokması önemlidir. Bunun yanında deterjanın yumuşaklık vermesi ve temiz içerikli olması da beklenir. Özellikle bebek ve çocuklu bir aile yapısına sahipseniz yıkamada kullanacağınız içeriklerin önemi artar. Bunun sebebi bebek ve çocukların daha hassas bir deri yapısına sahip olmasıdır. Küçük yaştaki bireyleri erkenden kimyasala maruz bırakmak istemeyen ebeveynlerin doğal içerikli temizleyiciler kullanması önerilir. Dalan zeytinyağlı granül sabun 1 kg paraben ve boya içermeyen yapısıyla çocuklu ailelerin kullanabileceği bir ürün olarak karşınıza çıkar. Toz halinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünün cilde hiç zarar vermeyen bir yapıda olması oldukça avantajlıdır. Kolay ve rahat bir kullanımı olan bu ürünü içiniz ferah bir şekilde kullanabilirsiniz. Siz de doğal içeriğe sahip ürünler kullanarak hassas ciltleri korurken kumaşlarda ihtiyaç duyduğunuz temizliği sağlayabilirsiniz.

Doğal Temizlik İçin Dalan Granül Sabun Zeytinyağlı 1000 gr

Doğal Temizlik İçin Dalan Granül Sabun Zeytinyağlı 1000 gr

Doğal ve etkili temizlik sağlayan yıkama malzemeleri kullanımı oldukça ideal olan ürünlerdir. Dalan doğal granül sabun zeytinyağlı 1000 gr dermotolojik olarak test edilen güvenli bir içeriğe sahiptir. Gerekli test aşamalarından geçirilen ürün bebeğinizin kıyafetlerinde kullanıma uygundur. Kokusu oldukça hoş olan ve ferah bir his veren bu ürün derinlemesine bir temizlik sağlar. Çamaşırlarda bulunani kirleri ve tozları etkili bir şekilde temizleyen bu ürünün cilt bakımlarında da kullanılması mümkündür. Cilt yapısına zarar vermeyen bu ürün parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Dalan doğal granül sabun zeytinyağlı 1000 gr yorumları bu ürünü deneyimleyen müşterilerin görüş ve fikirlerini barındırır. Bu sayede bu zeytinyağlı doğal içerik hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanız mümkün olur. Siz de özel içeriği ve ferahlatıcı kokusuyla büyüleyici olan bu içeriği hemen deneyimleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Dalan 1000 gr Sabun

Uygun Fiyatlarla Dalan 1000 gr Sabun

Kaliteli ve doğal bir temizlik sunan Dalan 1000 gr sabun hafif ve rahatlatıcı etkisi sayesinde müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Ürünün zararlı kimyasallar ve boyar maddeler içermemesi gönül rahatlığıyla kullanılmasını sağlar. Miniğinizin kıyafetlerindeki istenmeyen kirleri ve tozları etkili bir şekilde temizleyen bu ürün zeytinyağlı yapısıyla öne çıkar. Yumuşaklık ve doğallık sağlayan bu ürünü içiniz rahat bir şekilde kullanmanız mümkündür. Ürün gerekli sağlık değerlendirmelerinden ve dermatolojik olarak incelenmiştir. Bu sayede bebek kıyafetleri ve cildinizde kullanmanız bir sorun oluşturmaz. Siz de bu doğal içerikli ürün sayesinde gönül rahatlığıyla hijyen sağlayabilirsiniz. Ürünün doğal içeriği ve etkili yapısı fiyatını merak konusu yapar. Dalan doğal granül sabun zeytinyağlı 1000 gr fiyatına Trendyol avantajları sayesinde uygun seçeneklerle ulaşabilirsiniz. Siz de zeytinyağı ile zenginleştirilmiş bu ürüne uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.